Autor Subiect: sisteme de navigatie GPS  (Citit de 93021 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline zongor

Re: sisteme de navigatie GPS
« Răspuns #320 : 22.Iun.2017, 10:47:18 a.m. »
O fi bun iGO, dar are un mare defect. Unul singur... respectiv 30 de dolari/euro pentru ”Europe navigation”. Și un semi-defect... alți 10 dolari/euro pentru ”Europe traffic”.

Pe AppStore (US) are scor de 1,5 stele din 5...

@bekxy - hai bre... n-ai matale 30 de coco să dai pe iGO și umbli cu ”surse”?  :baston:

Vorbeam de iGO pe Android. Pe iOS nu este interesant.

Offline jupanul1

« Răspuns #321 : 22.Iun.2017, 10:59:11 a.m. »
iGO e gratis pentru Android? :-O  Sau... doar suntem români?
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #322 : 22.Iun.2017, 11:00:50 a.m. »
Are un "trial",  dupa care te invita sa cumperi optiunile pe care le doresti.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #323 : 22.Iun.2017, 11:39:41 a.m. »
Și Sygic are informații despre trafic, din păcate România nu este inclusă. Nici Serbia, Muntenegru etc.
 20 - 40 euro pentru un soft de navigație bun, nu mi se pare mult.

Normal că cele care oferă informații din trafic au nevoie de conexiune la internet, d'oooh.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline zongor

« Răspuns #324 : 22.Iun.2017, 12:04:28 p.m. »
iGO e gratis pentru Android? :-O  Sau... doar suntem români?
iGo este bun pentru Android. Este si gratis, pentru anumite tari, la fel si pe iOS. Pentru ca Google inca nu crede ca utilizatorii lui sunt retardati - asa cum crede Apple - se pot accesa fisierele de configurare . iGo are extrem de multe posibilitati de configurare si functii care nu sunt direct accesibile din interfata implicita.
N-am inteles partea cu suntem romani.

The following users thanked this post: hugbear, bekxy

Offline jupanul1

« Răspuns #325 : 22.Iun.2017, 12:21:47 p.m. »
Cam care ar fi hărțile alea gratis pentru iGO Navigation? Este cumva și România printre ele? Întreb pentru că nu am iGO și nu știu; pe site la ei e mai greu să te prinzi ce și cum iar în AppStore toate ”e cu bani”.

La ce îți folosește să accesezi fișierele de configurare? Dă-mi și mie vreo 2-3 exemple, să mă edific...
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline zongor

« Răspuns #326 : 22.Iun.2017, 01:19:42 p.m. »
Cam care ar fi hărțile alea gratis pentru iGO Navigation? Este cumva și România printre ele? Întreb pentru că nu am iGO și nu știu; pe site la ei e mai greu să te prinzi ce și cum iar în AppStore toate ”e cu bani”.

La ce îți folosește să accesezi fișierele de configurare? Dă-mi și mie vreo 2-3 exemple, să mă edific...

Pe iOS am: IGo Indonesia si North America, ambele au fost free pe perioade limitate, nu mai sunt acum.
Pe Android a fost Israel free la un moment dat, nu mai este.
Nu m-au interesat hartile free, mi se pare usor deplasat sa dai +15k Euro pe o masina si sa te plangi ca este 30 o licenta cu actualizari pe viata. Eu mi-am cumparat licente pentru toate softurile majore de navigatie - iGo, Sygic, TomTom si Navigon - pe toate platformele pe care le folosesc/le-am folosit, Android, iOS si Windowsa Mobile. Nu cred ca m-au costat 200 Euro cu totul.

Ai AICI informatii despre ce poti face cu unul din fisierele de configurare iGO.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #327 : 13.Feb.2018, 06:07:38 p.m. »
Iar navigația mașinii offline e priceless pentru mine, mai ales când tranzitez Serbia.
La fel si Muntenegru, Moldova, Ucraina, Albania, Turcia si... Marea Neagră.

Am intreprins si eu in toamna o deplasare cu Red Suzie ( O masina vintage, fara multimedia) in Serbia, iar bătrânul Igo a fost de neprețuit. M-a dus cu precizie la destinație pe drumuri nationale, judetene si comunale. De aceea il iau cu mine ca sursa de backup cand pica netul pentru Waze.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline JMu

« Răspuns #328 : 22.Sep.2018, 07:34:50 a.m. »
sd2-Suzuki-SLN_EUR_2018 v1
https://drive.google.com/open?id=1fGHnFr1FSwQtexWl80gGSWnyh4GZ-aRW

Hărțile SLDA 2018. Nu am apucat să testez, acum descarc și eu, mai târziu le pun pe card să verifiic. Luați cât e cald. Dacă nu o să mai meargă link-ul le pun eu cumva la dispoziție pentru cine mai vrea.
Sunt curios ce versiune de hărți HERE e asta, sper să fie 2018 Q1 (că nu cred că e posibil să fie Q2). Revin mai târziu după ce fac update și o plimbare de test.

Tot acolo există și fișierul cu CID.

P.S. Util doar pentru cine are card cu CID reinscriptibil.
  • S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017

The following users thanked this post: musicall, Olix

Offline JMu

« Răspuns #329 : 22.Sep.2018, 10:04:12 p.m. »
Hai că descărcarea hărților e doar primul pas. :)
Mai e o (nu chiar) mică problemă, și anume să găsești un laptop care să aibe card readerul pe bus PCMCIA/eMMC. Mai toate laptopurile moderne au readerul pe interfață USB, iar asta nu îți permite acces raw la device, așa că nu poți scrie CID-ul (nici măcar citi). Am încercat azi vreo 5 laptopuri, de la Lenovo 730-15ikb din 2018, până la Macbook Pro mid-2012 - cu niciunul nu am reușit. Abia când am dezgropat Inspironul 1501 din 2007 (care mai și rula deja Linux, la fix) am reușit să scriu CID-ul pe card. Acum mă duc să mă felicit cu o bere că nu am aruncat Inspironul, că am vrut să fac asta de câteva ori.
  • S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017