Autor Subiect: sisteme de navigatie GPS  (Citit de 93028 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sfichiu

• VITARA S ,Matiz

Offline ASZ

Re: sisteme de navigatie GPS
« Răspuns #301 : 26.Ian.2017, 09:51:59 a.m. »
In weekend am incercat sa utilizez Waze FARA conexiune la internet, insa nu am reusit (fiind in afara tarii), la orice cautare de adresa/localitate/obiectiv/etc. primind raspuns prin care mi se spunea ca obiectivul cautat nu s-a gasit .... :(
Pana acum am folosit Waze doar in tara cu conexiune de date activa, asa ca as vrea sa va intreb daca imi putetiu spune cum se poate utiliza Waze FARA conexiune de date(off-line).

Offline toma

« Răspuns #302 : 26.Ian.2017, 09:56:23 a.m. »
Fara date nu mai e Waze, ar fi Google maps offline (cached). Are nevoie de conexiunea de date pentru a primi informatiile care il deosebesc de un simplu GPS (adica accidente, trafic, politie, etc).
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline aleksanders

« Răspuns #303 : 26.Ian.2017, 10:04:15 a.m. »
waze se bazeaza pe date raportate de restul utilizatorilor de waze - de aici iti poate da date exacte de trafic - asa ca pentru a functiona waze.... are nevoie de o conectare si transmitere de date instant;
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #304 : 26.Ian.2017, 10:16:25 a.m. »
Și mai simplu, Waze este o aplicație exclusiv online. Nu salvează date pe device.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline hugbear

« Răspuns #305 : 26.Ian.2017, 10:44:34 a.m. »
Dacă nu-ți place iGo, pentru navigația off-line poți încerca 7Ways http://en.navikey.org
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline fireburn

« Răspuns #306 : 26.Ian.2017, 10:54:03 a.m. »
Eu folosesc Here (de la Nokia). Offline.
Merge binisor in tara. Pentru alte tari se descarca hartile respective.

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #307 : 26.Ian.2017, 11:03:11 a.m. »
Colegul nostru nu cred că și-a pus problema de unde apar notificările despre drumuri blocate sau în lucru, despre poliție, trafic etc. De asta dorea Waze, nu pentru că nu ar ști de existența altui soft GPS.
Cum ele nu apar din neant ci fiecare dintre noi, utilizatorii, semnalizăm când este ceva, asta se face doar cu o conexiune la internet.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline hugbear

« Răspuns #308 : 26.Ian.2017, 11:15:13 a.m. »
as vrea sa va intreb daca imi putetiu spune cum se poate utiliza Waze FARA conexiune de date(off-line).
Nu se poate.
https://www.google.ro/search?q=waze+offline+use
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline AT

« Răspuns #309 : 26.Ian.2017, 11:27:38 a.m. »
Daca inainte de plecarea in traseu se deschide Waze-ul, se seteaza destinatia si exista acces la o conexiune internet (GSM sau de la un router wireless) Waze-ul va descarca toate evenimentele existente la acel moment pe traseul setat si va recomanda traseul cel mai potrivit functie de datele din trafic din acel moment.  Apoi daca se inchide internetul si se pleaca in traseu se poate merge cu Waze-ul ca sa ajungi la destinatie insa nu vor mai fi atentionari in cazul unor noi evenimente care vor apare pe traseu (accidente, gropi in carosabil, corpuri straine pe carosabil) si nici posibilitatea de reconfigurare (schimbare) a rutei in cazul unor blocaje de trafic spre destinatia aleasa.  Este recomandat ca la opririle la benzinarie unde exista access la internet sa activati conexiunea la net (fara sa inchideti Waze-ul) astfel incat sa poata face o noua actualizare a situatiei din trafic si a avenimentelor aparute intre timp.  Oricum ideal pentru Waze este existenta conexiunii permanente la internet  pentru a va putea semnala in timp real situatiile din trafic - aceasta facilitate reprezinta de fapt Waze-ul respectiv excelenta lui utilitate.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

The following users thanked this post: shpeedy, yeti