Autor Subiect: sisteme de navigatie GPS  (Citit de 93037 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline csaba

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Ignis 1.3 GC spring green metallic
Re: sisteme de navigatie GPS
« Răspuns #260 : 29.Mai.2011, 03:33:45 p.m. »
@cristyyy2003 multumesc mult deocamdata merg cu ce am
  :)

Offline macmat

« Răspuns #261 : 29.Mai.2011, 04:22:26 p.m. »
Eu sint departe de a pricepe ce-i cu hartile gps .Am vazut o reclama cu un gps cu mentiunea ,,nu contine harti"!!!.Pretul era in jur de vreo 3.5 mil.lei vechi.Initial am crezut ca e vreo ,,gluma" dar acum remarc o posibilitate:se poate lua si incarca ,,pirat"cu ultima generatie de harti? Se obtine astfel un gps beton si cu pret mic?

Offline cobra20

« Răspuns #262 : 29.Mai.2011, 06:26:05 p.m. »
Daca e cineva interesat de alte harti postate de cristy2003 sa spuna, eu am luat toate hartile 2011 pentru igo (cel pujtin asa cred :-/)
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline danker

« Răspuns #263 : 29.Mai.2011, 06:52:14 p.m. »
- Multumesc cristyyy, !  is bune, pentru IGO 8.3......  ;) la fel multumesc si celorlalti care s-au oferit sa ma ajute ( ce inseamna clubul ! >:D< )  in bulgaria am vrut sa-mi arunc GPS - ul ca facusem o prostie, am incercat sa instalez IGO Primo, nu a mers ca nu ii place rezolutia Gps -ului meu si mi-a bulumacit si IGO-ul vechi asa ca am mers cu OVI maps de pe telefon, care totusi a avut o acuratete surprinzatoare. :)
- Apropos, a instalat cineva IGO Primo pe rezolutia 240 x 320??
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Laurentiu

« Răspuns #264 : 29.Mai.2011, 07:39:35 p.m. »
Sa inteleg ca-s singura de pe forumul asta care si-a luat harta oficial, de la producator?  :-((   :-S
Nuuuuuuu; si eu mi-am cumparat GPSul cu soft Mio Map. La scurt timp mi-am dat seama ca sint de doua ori MAGARI. Prima data i-am rugat sa-mi spuna de ce pe harta RO nu este indicata limita maxima de viteza in oras si in afara; mi-au cerut aparatul si dupa 2 saptamini il reprimesc in aceeasi stare fara nici o explicatie. A doua oara am cumparat un soft de update (un Mio Map 2008) care pe la mijlocul instalarii, a inghetat (a intepenit). Cu greu am reusit sa-l aduc la valorile initiale si apoi sa-mi recapat banii pe PORCARIA de update pe CD.

La ora actuala, dupa ce m-am documentat pe forumul de pe siteul http://www.gpszone.ro , mi-am "hacuit" GPS-ul (un amarit de MIO C 250) cu un iGO 8.0.0...... pe care am pus harti relativ noi si sint destul de multumit cu el.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline cobra20

« Răspuns #265 : 29.Mai.2011, 07:47:54 p.m. »
Laurentiu, tot asa am facut si eu, Prima data am folosit Mio map, fara mari succese si cu greu am putut pune Igo pe el, care merge mai fain dar inca netestat pe drum lung. Deci, Igo bate pe mio la capitolul soft.
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline Laurentiu

« Răspuns #266 : 29.Mai.2011, 07:56:58 p.m. »
Deci, Igo bate pe mio la capitolul soft.
Nu as spune asta. Oamenii isi protejeaza munca si ii inteleg dar nici sa vinda mizerii de update pe sume destul de mari.
Practic am trecut pe iGO din cauza hartilor. Mio nu au harti actualizate sau daca au, sint cu mult in urma celor de la iGO. Pina la Mio Map 2008, hartile de pe iGO puteau fi folosite si pe Mio Map (valabil si reversul). Dupa 2008, chiar daca extensia hartilor a ramas tot "fbl", ele nu mai sint compatibile cu Mio Map-ul.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline Nanoq

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
  • Gen: Femeie
« Răspuns #267 : 29.Mai.2011, 09:50:36 p.m. »
Laurentiu, ce patanie! Noroc ca te-ai priceput si ai putut sa hacuiesti GPS-ul.
Eu am un Garmin si recunosc ca la cat am eu nevoie, s-a comportat bine.

Offline Laurentiu

« Răspuns #268 : 29.Mai.2011, 10:06:53 p.m. »
Noroc ca te-ai priceput si ai putut sa hacuiesti GPS-ul.
 :)  Nu e noroc. De ceea ce ma lovesc, incerc sa inteleg si sa invat. Nu am lucrat tot timpul cu "mijloace informatice" dar m-au pasionat (ca si mecanica) si am incercat sa-mi fac viata (munca) mult mai usoara. Asa m-am apucat singur de "informatica" prin 1992-1993 cu windows 3 apoi cu cel de retea 3.1 cu instalare de sub MsDos 6.2, cu MsOffice (Excel si Word - mai am si acum kiturile pe diskete) subtilizat de la fundatia Soros iar cind a fost vorba de GPS, m-am bagat si in el. Daca te pasioneaza ceva, reusesti dar asta se face cu munca iar daca mai este si cineva care sa te indrume (nu am avut ocazia in cele descrise aici) e chiar destul de usor si placut sa vezi ca-ti poti face singur o bucurie de realizare.

Garminul foloseste o alta "tehnologie" cu GPSurile. Ai nevoie de un decodor pt harti ce comunica direct cu satelitii.
« Ultima Modificare: 29.Mai.2011, 10:09:48 p.m. de Laurentiu »

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #269 : 15.Iun.2011, 10:08:08 p.m. »
@danker uite aici un link care contine hartile pentru RO, HU, BG si TR  Q1.2011.

Is bune?

le mai urci o data ? multumesc