Autor Subiect: sisteme de navigatie GPS  (Citit de 93045 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Gen: Bărbat
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
Re: sisteme de navigatie GPS
« Răspuns #210 : 10.Feb.2010, 02:18:58 p.m. »
Cautand un nou wallpaper cu sx4 am dat peste asta, nu stiu daca a mai fost postat aici. Pare interesant.

L.E. Intre timp le-am trimis un mail si am primit raspunsul urmator:
"Dear Mr. Tudor,

first of all we would like to thank you for your interest.

We are able to offer you the GPStar429BT for 399,- € + 50,- € packaging costs.

In case of your order we would send you a proforma invoice about  449,- €.

A soon as we we would have the money we would send you the GPStar.

Looking forward to hear from you.

with best regards

Andrea Scheer
Customer Service

BI-automotive GmbH
Karl-Hass-Strasse 26
D-53859 Niederkassel

Tel: +49 2208 9463 19
Fax: +49 2208 9463 63

a.scheer@bi-automotive.de
www.bi-automotive.de
www.gpstar.de"

F. f. scump  :-O

« Ultima Modificare: 11.Feb.2010, 10:47:24 a.m. de Razvan »
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline hugbear

« Răspuns #211 : 13.Feb.2010, 09:46:07 p.m. »
...
Hartile topografice le luati de la http://en.poehali.org/maps.
...
P.S.1 Daca va plictisiti sa trageti hartile una cate una, pot fi cumparate de aici ($35 setul de 353 de harti).
P.S.2 Hartile sunt scrise in limba sovietica.
...
Ei, dragii mosului, a venit vremea sa avem si vesti mai bune: am reusit sa dau de hartile in romana, insotite de fisierele de calibrare  :good:. Le gasiti aici.
Multe chestii interesante gasiti si aici ;).

Easy downloading and happy off-roading!  :)
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline bogdanb

« Răspuns #212 : 14.Feb.2010, 12:44:08 a.m. »
O chestie tare curioasa mi s-a intamplat cu MIO (si nici nu e prima data): mergand prin zona Zarnesti, peste 1000m, zona de patou, semnal cucu. E drept, am traversat o zona de padure in care pierderea semnalului mi s-a parut explicabila (chiar daca nu foarte acceptabila) dar nici dupa ce am iesit in platou nu si-a revenit  :-?
Ma gandeam ca pe masura ce urc semnalul sa fie mai bun, ca de, e mai aproape de satelit... :-/
Care o fi explicatia?
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline hugbear

« Răspuns #213 : 14.Feb.2010, 03:07:48 a.m. »
Cat timp dupa ce-ai iesit din padure n-ai avut semnal? (desi nici in padure nu-i normal sa se piarda...  :dknw:)

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline cobra20

« Răspuns #214 : 14.Feb.2010, 07:50:33 a.m. »
bogdanb, ce soft ai pe el?
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
« Răspuns #215 : 14.Feb.2010, 01:06:47 p.m. »
Nu e deloc normal sa-si piarda semnalul in padure. Cred ca e o problema de soft.
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline bogdanb

« Răspuns #216 : 14.Feb.2010, 01:26:29 p.m. »
Cat timp dupa ce-ai iesit din padure n-ai avut semnal?

@all: Si eu ma gandeam ca nu-i normal sa piarda semnalul in padure, dar macar e o explicatie. Insa dupa aia? practic m-a lasat aproximativ cand am intrat in Prapastiile Zarnesti, a stat fara aproape tot drumul de urcare si a revenit aproape de Moieciu (vezi harta aici)

Aparatul este MIO Moov 500, cu MioPocket si Igo8. La momentul respectiv foloseam Igo8, fiindca are toate drumurile, inclusiv cele comunale. :clap:
Oare are vreo legatura cu calitatea receptiei> Adica, daca foloseam softul original MIO sa fi fost semnalul mai stabil?

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
« Răspuns #217 : 14.Feb.2010, 04:13:02 p.m. »
Este posibil ca varianta piratata de igo care o ai tu sa aiba vre-un bug pe aparatul tau. Incearca eventual sa ii pui o alta versiune de igo ultima este asta: Nav N Go iGO 8 R3 series - v8.3.4.117940 (Nov 3 2009): http://www.megaupload.com/?d=77GPVZ9R   pass: srppcwarez

Teoretic, softul original Mio (Mireo) este testat pentru aparatul respectiv, deci nu ar trebui sa aiba probleme majore, dar pe de alta parte nu este tocmai cel mai reusit soft de navigatie. Dar de ce nu-ti pui Garmin pentru iesirile off-road?

Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline bogdanb

« Răspuns #218 : 14.Feb.2010, 08:03:50 p.m. »
ultima este asta: Nav N Go iGO 8 R3 series - v8.3.4.117940 (Nov 3 2009)

Eu am Nav N Go iGO 8 8.3.2.83157 Apr 3 2009. O fi un bug de versiune, ce sa zic...
In ce priveste alte softuri, nu m-am gandit... :dknw: 
Mireo mi s-a parut slabut si nu-mi place ca afisare. Garmin nu mi-am batut prea tare capul sa caut. iGO mi-a fost la indemana, iar drumurile pe care am mers pana acum au fost pe harta, chiar foarte detaliat
In plus, traseele pe care le-am facut nu au fost chiar asa "offroad" (adica, chiar si in mijlocul padurii am intalnit un om de la care sa cer indrumari)  ;)
Totusi, mi-ar placea sa am receptie satelit macar ca sa stiu cat am deviat de la drumul corect  >:)

Offline hugbear

« Răspuns #219 : 14.Feb.2010, 08:36:19 p.m. »
Daca-i varianta de la mine, nu-i bug din soft (pe-al meu merge). Deasemenea, nici receptia n-ar trebui sa-ti "pice" asa, din senin. Cumva "in padure" era drumul mai bolovanos iar "la lumina" mai bun? Ma gndesc sa nu fie vreo problema de contacte interne si sa se puna de-o vizita in service, pentru garantie...

In tab-ul "Navigation" din MioPocket ai icon-ul "BeeLine GPS". Daca-l deschizi, primul lucru care-ti apare e status-ul receptorului GPS (daca nu misca nimic, sa-r putea sa trebuiasca sa-i spui pe ce port gaseste receptorul: Tools -> GPS -> Setup Serial Port). Intra aici de cate ori ti se pare ca ar trebui sa ai semnal si n-ai. Mai sunt si altele, da' din ele poti face si niscai rau (cu o simpla alunecare de pen), asa ca ne limitam deocamdata la asta.