Autor Subiect: sisteme de navigatie GPS  (Citit de 93025 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: sisteme de navigatie GPS
« Răspuns #120 : 08.Iun.2009, 02:43:35 p.m. »
@hugbear, multam fain. Astept sa vad unde am gresit :).
@vadiro, in radacina n-a mai ramas nimic :(. Am examinat GPSul cu MioTransfer Hack si totul e "alb".
@Laurentiu ce spune calculatorul cand conectezi gps prin cablu usb?
Ramine intr-o permanenta conectare GPS - calculator fara a se intimpla nimic.
« Ultima Modificare: 08.Iun.2009, 02:49:59 p.m. de Laurentiu »
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #121 : 08.Iun.2009, 02:51:44 p.m. »
deci arata pe ecran gps-lul ca e conectat la pc?...

Offline Laurentiu

« Răspuns #122 : 08.Iun.2009, 03:00:32 p.m. »
DA. Atit arata chiar de-l lasi asa si o saptamina.
Nu stiu ce face "in ascuns" dar arata ca transfera ceva.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline anyd

• Hero Member
« Răspuns #123 : 08.Iun.2009, 03:04:18 p.m. »
Ce model e gps-ul? a incercat sa-l conecteze si la alt calculator?... trebuie vazut nu stiu exact ce are l-a fel s-a intamplat si la mine cu un gps dar nu avea win ce dus si pana la urma a mers...  :)

Offline hugbear

« Răspuns #124 : 08.Iun.2009, 03:04:49 p.m. »
la instalarea lui MioMap 2008, din senin i s-a intrerupt legatura intre GPS si calculator. De atunci aparatul a ramas "mort".
Cred ca ar fi de ajutor sa detaliezi procedura de instalare pe care a urmat-o (nu am instalat Mio2008...). Cel mai bine e sa pui un extras din fisierul cu instructiuni...  Se instaleaza pe flash-ul intern sau pe SD? Se instaleaza direct sau printr-un WinCE unlock?

Pe al meu ............ nu a apucat MioMapul 2008 sa stearga sistemul de operare asa ca am ramas la versiunea anterioara (3.2).
Inclin sa-i dau dreptate lui vadiro, nu cred sa-si fi bagat nasul prin SO, decat daca:
   1.   ai facut o instalare in flash-ul intern
                         si
   2a. ai omis ceva din instructiuni sau 2b. kit-ul folosit nu e o versiune foarte bine pusa la punct.

DA. Atit arata chiar de-l lasi asa si o saptamina. Nu stiu ce face "in ascuns" dar arata ca transfera ceva.
ActiveSync-ul ce zice?
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
« Răspuns #125 : 24.Iul.2009, 07:01:00 p.m. »
Cina ma ajuta si pe mine cu niste harti pentru un GPS Mio P560 cu iGO My way 2006 Plus?
Am vazut la alti colegi ca au instalat o versiunea iGo 2008, mai are cineva kitul de instalare?
Va multumesc anticipat :D
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline marius_rg

« Răspuns #126 : 24.Iul.2009, 08:21:56 p.m. »
Te pot ajuta, da-mi add la mess si se rezolva :inteligent:
SX4 1.6GS 4x4 White 2009, aka Grumpi

Offline anyd

• Hero Member
« Răspuns #127 : 24.Iul.2009, 11:30:19 p.m. »
salut te pot ajuta ori cu igo 2006 ori cu igo 2008 depinde ce preferi... :)

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
« Răspuns #128 : 28.Iul.2009, 10:35:58 a.m. »
multumesc celor care s-au oferit sa ma ajute, din pacate am avut niscavai probleme si nu am mai reusit sa intru, scuzele melem. Am incercat eu sa vad ce pot sa fac dar nu am reusit mare lucru asa ca am rezolvat problema in still clasic, mi-am cumparat un atlas rutier care pare sa fie cat de cat la zi. Avand in vedere ca o sa merg in principal pe autostrada/ drumu national o sa i-au si GPS-up. Am eu ceva harti pe al care sunt de prin 2008 respectiv 2007.

sper sa vorbim mai multe dupa ce ma intorc din concediu.
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline ASZ

« Răspuns #129 : 11.Aug.2009, 05:38:58 p.m. »
Pana la urma mi-am luat un GPS din China(via Ebay) si pot ca sunt fericitul posesor al unui produs de genul: http://cgi.ebay.com/5-GPS-NAV-Bluetooth-FM-Transmitter-GPRS-4G-Card-09-map_W0QQitemZ280382786163QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioTVElectronics_GPSSystems_GPSSystems?hash=item41481dca73&_trksid=p3911.c0.m14
Are IGO8 pe el, am mai pus Amigo si merge bine atat GPS-ul cat si partea cu filme, muzica, functia de rama foto si Bluetooth (il folosesc pt. functia de hands free la mobil), partea de GPRS nu am testat-o (si deocamdata nici nu o voi face), iar FM transmiterul este foarte slab.
Costul a fost de 375 Lei ... iar la pretul asta chiar zic ca a meritat.