Autor Subiect: sisteme de navigatie GPS  (Citit de 93022 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
Re: sisteme de navigatie GPS
« Răspuns #110 : 06.Iun.2009, 04:32:10 p.m. »
@ASZ Crezi ca imi poti aduce si mie unul, dupa ce il testezi tu? Ca si eu cam duc lipsa...please please please
Sigur ca este posibil, insa problema momentan este ca obiectul acelei licitatii nu a ajuns la mine .. si dupa ce primesc banii inapoi (i-am solicitat inapoi), sa licitez pentru un vanzator mai serios (am mai primit produse din China, insa la acel GPS se pare ca fie am dat peste unul neserios, desi avea peste 1000 vanzari ... fie chiar a patit ceva ...)
Imi cumpar altul, il testez .. si apoi te anunt

Sarut'mana mult de tot!
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

razak

• Vizitator
« Răspuns #111 : 06.Iun.2009, 08:02:34 p.m. »
sgd-ule, nu mere tata ...

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
« Răspuns #112 : 06.Iun.2009, 08:07:07 p.m. »
Bai, ia mana de pe el,  ca ti-l rezolv eu  ;)

Offtopic: astept sa ma sune Andrei, sa iesim la o bere / un suc. Vii?  :P

Offline Laurentiu

« Răspuns #113 : 07.Iun.2009, 09:49:40 p.m. »
Stie cineva cum se poate instala un Windows Core CE 5.0 pe o navigatie (GPS) la care i-a fost sters sistemul de operare ?
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline hugbear

« Răspuns #114 : 07.Iun.2009, 10:09:00 p.m. »
Greu, foarte greu! Personal nu stiu pe nimeni sa fi reusit (sau sa fi incercat...) da' mai incearca si pe Softpedia. Sper ca nu de al tau e vorba! :(
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
« Răspuns #115 : 08.Iun.2009, 02:25:57 a.m. »
Sau pe http://forum.ppcwarez.org/ mai gasesti multe informatii. Din cate am inteles si eu se instaleaza foarte greu, dar nu imposibil.
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline Laurentiu

« Răspuns #116 : 08.Iun.2009, 11:40:09 a.m. »
Sper ca nu de al tau e vorba! :(
E al unui prieten caruia la instalarea lui MioMap 2008, din senin i s-a intrerupt legatura intre GPS si calculator. De atunci aparatul a ramas "mort".
Pe al meu am reusit sa-l aduc la viata - nu a apucat MioMapul 2008 sa stearga sistemul de operare asa ca am ramas la versiunea anterioara (3.2).

P.S. Ar putea cineva sa-mi spuna structura directoarelor dintr-un MioMap pt un GPS Mio C 250 ?
Intreb pt ca la cum am reusit sa-l fac sa functioneze, acum nu-mi mai recunoaste SpeedCamms-ul. In rest totul e OK.
« Ultima Modificare: 08.Iun.2009, 11:43:39 a.m. de Laurentiu »
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline hugbear

« Răspuns #117 : 08.Iun.2009, 12:09:29 p.m. »
Daca reusesc sa-mi aduc aminte (greu cu memoria de la o varsta... :) ) imprumut C250-ul unui amic si ma uit.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
« Răspuns #118 : 08.Iun.2009, 12:20:28 p.m. »
Laurentiu, ma indoiesc ca Miomap a sters sistemul de operare. Probabil a oprit accesul la el. Problema cred ca o poti rezolva cu un unlock-er.
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
« Răspuns #119 : 08.Iun.2009, 02:43:17 p.m. »
@Laurentiu ce spune calculatorul cand conectezi gps prin cablu usb?... ca sigur nu s-a dus windows-ul de pe el, altceva are... exacutabilul s-ar putea,.. poti incerca cu miopoket doar daca sti cum se face si daca nu se vede cu pc-ul pune miopoket pe sd...

daca ai miomap2008 direct in directorul principar este un fisier speedcam si acolo trebuie pus update speedcam, iar daca e miomap v3.2 sau v3.3 atunci in directorul POI este un subdirector speedcam si acolo se pune...
« Ultima Modificare: 08.Iun.2009, 02:50:41 p.m. de anyd »