Autor Subiect: Lucrari de intretinere  (Citit de 79373 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Lucrari de intretinere
« Răspuns #50 : 17.Mar.2017, 07:55:11 p.m. »
   Parc-o vad p-a mea desfacuta ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline fireburn

« Răspuns #51 : 17.Mar.2017, 08:01:27 p.m. »

Offline Laurentiu

« Răspuns #52 : 17.Mar.2017, 08:08:29 p.m. »
Inlocuire oglinda retrovizoare exterioara

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

The following users thanked this post: miocrl

Offline Laurentiu

« Răspuns #53 : 17.Mar.2017, 08:29:19 p.m. »
Inlocuire curelei de alternator si pompa apa nu este de ajuns. Se inlocuiesc si rolele (una intinzatoare) de la care ar putea proveni scirtiitul sau suieratul.

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #54 : 17.Mar.2017, 08:50:46 p.m. »
Antifonare

Mi-a placut videoclipul, baietii lucreaza bine asa ca va intreb pe cei care ati facut antifonare, asa se lucreaza si in tara? Ma gandesc serios sa antifonez masina cu prima ocazie, aveti recomandari in tara, Bucuresti, Galati sau Timisoara? Se merita la banii dati?
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline hugbear

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline enicky

« Răspuns #56 : 24.Mai.2017, 10:30:04 a.m. »
Mi-a placut videoclipul, baietii lucreaza bine asa ca va intreb pe cei care ati facut antifonare, asa se lucreaza si in tara?... Se merita la banii dati?
              Evident ca asa se lucreaza si  la noi in tara ! Si evident ca "se merita" ! Vezi "Vitara-my dream"(jurnalul meu).
     Lucrarea se poate face in functie de materialele pe care doresti sa le folosesti(dupa bugetul fiecaruia), pretul fiind direct proportional. Deasemenea lucrarea se poate face si partial, daca nu se doreste integral : de ex. doar usile.
     Este util sa inveti putin "lectia" inainte de a te prezenta la un atelier, pentru a sti exact ce-ti doresti si deci ce sa le ceri!
     Efectele "vizibile" (cu urechea!) se obtin doar daca se face masina integral si de preferat cu doua straturi de materiale diferite.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Laurentiu

« Răspuns #57 : 14.Aug.2017, 08:53:31 p.m. »
Minunile lui WD40:

• Suzuki SX4

The following users thanked this post: BrSx4

Offline hugbear

« Răspuns #58 : 31.Aug.2020, 06:07:18 p.m. »
Cred că filmulețul ăsta își are locul aici.

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: gabineg

Offline Laurentiu

« Răspuns #59 : 08.Feb.2021, 10:34:15 a.m. »
As dori sa stiu daca si-a inlocuit cineva lichidul de frina. La cit timp se face, care este metoda si cum se efectueaza pas cu pas?
  • Suzuki SX4