Autor Subiect: Probleme comenzi volan  (Citit de 2463 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gantoiadrian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
    • Bucuresti
Probleme comenzi volan
« : 27.Oct.2016, 11:19:28 a.m. »
Am o problema cu lansarea comenzii vocale de pe volan.
In pozitia normala a volanului butonul de comanda vocala nu activeaza functia in 95% din cazuri.
Cu volanul rotit o tura spre stanga merge...
A mai avut cineva astfel de probleme (sau similare) ? Din service mi s-a spus ca probabil sunt defecte "contactele de pe spirala" :) si sa merg sa demonteze volan, pentru constatare/garantie...
  • Vitara 2015

Offline Cosmin09

Re: Probleme comenzi volan
« Răspuns #1 : 27.Oct.2016, 11:25:11 a.m. »
Eu cred ca am folosit doar de vreo 2-3 ori comanda vocala cu activare de la volan in cele aproape 12 luni de cand am masina si nu am avut probleme. In general, nu folosesc aceasta functie, nu ii simt nevoia dar la inceput, curios fiind, m-am jucat un pic si a mers.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline gantoiadrian

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #2 : 27.Oct.2016, 11:34:41 a.m. »
Comanda vocala a functionat corect atunci cand am luat masina, a fost un subiect bun de distractie initial pentru infotainment, incercand sa ajungi la o anumita melodie prin comanda vocala :).
O folosesc destul de rar, cand sunt in trafic si chiar nu vreau sa fac scroll in lista de contacte pentru a da un telefon.
Nu este indispensabila, dar ma gandesc sa nu se extinda problema la alte comenzi, cum ar fi cruise control, pe care nu-l poti activa din alta parte decat de pe volan...
  • Vitara 2015

Offline dAlex

« Răspuns #3 : 27.Oct.2016, 11:44:11 a.m. »
Folosesc functia de fiecare data cand sun fiind la volan, deci de cateva zeci de ori pana acum cu volanul in orice pozitie. N-am avut probleme. E doar la tine se pare.
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline gantoiadrian

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #4 : 02.Nov.2016, 03:29:10 p.m. »
Follow-up : am mers cu masina in service, au surubarit-o si solutia a fost mai simpla: au strans niste papuci, contacte imperfecte...
  • Vitara 2015