Autor Subiect: Anvelope Suzuki  (Citit de 9106 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ulise

Re: Anvelope Suzuki
« Răspuns #20 : 05.Nov.2016, 04:42:24 a.m. »
Anvelopele cu indicativul 'C'( exemplu: 195/ 80/ R15C) sunt grele. ele nefiind concepute pentru autoturisme. 
  • Dacia Duster- motor K4M cu GPL
Viata este prea scurta pentru a alerga prin ea.

Offline ulise

« Răspuns #21 : 05.Nov.2016, 05:16:22 a.m. »
Este vorba de editia limitata denumita: Philippe Cousteau.

"Masina a fost adusa din Germania editie limitata cu jante pe ea 255/55/17 Fulda (si aici fac o  paranteza cu un sfat pentru cine nu stie ca si dimensiuni nu recomand asa ceva la vitara si zic din propria experienta, iarna pe zapada de 20-30 cm nu puteam pleca dupa loc, la asfalt unde sunt denivelari daca nu tineam bine de volan scapam masina de sub control nu mai zic de consumu mare, am inchis paranteza.)"   
  -    Si cu 255/60/ R15 este aceeasi poveste.

Pare urata datorita overfenderelor. Rotile, echipate cu anvelopele actuale sunt situate sub aripi, iar overfenderele sunt in afara rotilor, daca ma pot exprima asa.  Ca sa elimini acest aspect ar trebui rotile aduse mai afara, pentru a sta sub overfendere.  Pentru asta, cred ca ar trebui inaltata masina, deoarece s-ar putea ca rotile, de pe puntea fata, sa frece de prag si/ sau spoile, la viraje. Nu uita totusi si de aspectul legal, descris in postul anterior.

Erata: spoiler.  Referire la bara fata, desi spoiler inseamna altceva.

The following users thanked this post: Catalin Suzuki

Offline Catalin Suzuki

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
    • Focsani
« Răspuns #22 : 05.Nov.2016, 10:37:35 a.m. »
Citat
Anvelopele cu indicativul 'C'( exemplu: 195/ 80/ R15C) sunt grele. ele nefiind concepute pentru autoturisme.

Asa este de aceia nu am de gand sa iau asa ceva sau anvelope all sezon care nu sunt eficente iarna findaca se intaresc.
  • Suzuki Vitara

Offline ulise

« Răspuns #23 : 23.Mar.2017, 08:37:09 a.m. »