Autor Subiect: Averizare in bord " frana de mana "  (Citit de 1739 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline noobsound

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
Averizare in bord " frana de mana "
« : 12.Oct.2016, 09:38:23 p.m. »
Va salut! Am o problema enervanta cu indicatorul rosu din bord care averizeaza actionarea franei de mana.  Desii frana de mana functioneaza corect, cursa e ok  imi apare total aleatoriu in mers acest indicator.  Daca ii dau o palma franei de mana de sus in jos dispare.. iar la cea mai mica atingere de jos in sus apare, nu este necesar sa trag de ea nici macar un dinte si se aprinde.

Fiind foarte frig si urat afara  m-as inarma cu un minim de cunostinte  inainte sa ma apuc de lucru.

1: Unde este localizat switchul sub consola mediana sau sub masina?
2: Este acest averizor corelat si cu alte probleme la sistemul de franare? Lichid, ferodouri/placute ?
3: Frana de mana este cu reglaj automat sau nu?

swift 1.3 benzina model 2004-2010.

Offline BXXENL

Re: Averizare in bord " frana de mana "
« Răspuns #1 : 13.Oct.2016, 09:37:56 a.m. »
Acelasi martor s-ar aprinde si pt nivel scazut al lichidului de frana, dar ai observa asta la inceput pe viraje sau la balans mare cand se misca lichidul mai mult in borcan.

Switchul si reglajul manual pt frana de mana ar trebui sa fie sub consola.
  • SX4 1.5
Alex

Offline Laurentiu

« Răspuns #2 : 13.Oct.2016, 10:30:27 a.m. »
Daca ii dau o palma franei de mana de sus in jos dispare.. iar la cea mai mica atingere de jos in sus apare ...
Problema este din intrerupator - reglaj sau defect. Intrerupatorul il gasesti sub masca schimbatorului de viteze; il gasesti usor fiind legat la unu sau doua fire electrice.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline noobsound

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
« Răspuns #3 : 13.Oct.2016, 01:33:03 p.m. »
Multumesc!   Nu vroiam sa dau plastice jos acum pe frig fara sa fiu sigur.  O sa il desfac zilele urmatoare.