0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Citat din: gabineg din 02.Dec.2023, 08:20:56 p.m.Iarna lichidul de răcire se contracta și nivelul scade.Când se face cald, revine la normal.Da, e normal sa scada.Dar când vezi ca-ti vine un client cu minimul în vasul de lichid de racire mi se pare normal ca sa completezi diferenta de 300 de ml lipsa si sa facturezi 1 litru - ca asa se practica în Românistan- aia pe care am dat eu acuma doar 20 de lei ca sa cumpar 1 litru de antigel.Daca poti sa iei 250 de euro pe revizie e de bun simt chestia asta, mai ales ca multi prefera sa-si bage picioarele în revizia "oficiala".De aia se cheama revizie, ca altfel ma duce si pe mine capul ca sa vad de ce ar avea nevoie masina mea ca sa mearga si sa nu ma lase în drum.PS: bine ca la placutele de frâna care costa vreo 600 cu manopera stiu sa beleasca ochii de fiecare data si sa ma f*ta la cap ca trebuie schimbate - ca altfel vezi Doamne ramân fara frâne....
Iarna lichidul de răcire se contracta și nivelul scade.Când se face cald, revine la normal.
...mai aveam jumatate de cm nivel în vasul de racire.Asa ca am luat din Selgros ceva foarte roz...