Va multumesc pentru mesajele voastre!
Deocamdata cunosc Celerio doar din 2 drive-test la dealer; la primul contact ambreiajul mi s-a parut nefiresc...apoi ne-am obisnuit si la a doua testare, am constatat ca masina e tare "nevricoasa", se conduce f.usor si face fata unui trafic vioi, ceea ce ne-a placut mult. Cochetam cu un Swift 1.2 Passion dar nu ne-am putut lipi la nimeni, dealerii ba nu au configuratia, ba nu au culoarea, ba s-a terminat programul Rabla, ba dureaza 5 luni comanda, etc-etc...
Acum asteptam sa inceapa Programul Rabla...Celerio are avantajul unui pret de motocicleta (iese sub 8000 euro), e ce trebuie ca masina de oras, pentru mers la serviciu si facut cumparaturi. si ma bazez pe o fiabilitate superioara masinilor europene...sa vedem!
Intrebare 1: celerio 2015 e identic cu celerio 2017?..din cat am citit nu au intervenit modificari..stie cineva?
Intrebare 2: avem pe masina "asistenta la plecarea din panta"?..ca scrie de ea la modul general, dar in lista facilitatilor GL nu apare pe site la suzuki.ro.
Deci recomandarea este sa am roti de vara si roti de iarna complet echipate....dar cum sa fie?...vara cu jenti de aliaj si iarna cu jenti de otel?...sau toate de otel?...avantaje/dezavantaje?
va rog pareri!