Autor Subiect: Celerio - model 2015 +  (Citit de 7597 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline arama.marian

Re: Celerio - model 2015 +
« Răspuns #10 : 20.Iun.2017, 01:38:03 p.m. »
Buna ziua,

Am achizitionat recent un Suzuki Celerio si ma intereseaza de unde pot lua un scut metalic.

Multumesc frumos,
  • Suzuki Celerio

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #11 : 20.Iun.2017, 10:06:55 p.m. »
Buna, Marian,  si bine-ai venit pe forum!
Din pacate, mașinuța ta este cam rara, atât pe șosele, dar mai ales pe forum. Din cauza asta si echiparea cu accesorii e puțin cunoscută.  M-am uitat pe site-urile celor câțiva producători de scuturi de motor dar n-am gasit unul dedicat pentru Celerio.
Cred ca întâi ar trebui să întrebi dealerii dacă există așa ceva.

Trimis folosind Tapatalk
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline arama.marian

« Răspuns #12 : 22.Iun.2017, 08:43:06 a.m. »
Buna ziua,

Multumesc frumos pentru urari. Am luat legatura cu dealer-ul auto de unde am luat masinuta si mi-au spus ca nu au. M-am bucurat ca am primit raspuns de la scutmotor.co ca o sa apara in curand.

O zi buna,
  • Suzuki Celerio

Offline argottic

« Răspuns #13 : 22.Iun.2017, 10:52:43 a.m. »
Tot pe scutmotor iti recomand si eu. De asemenea sunt pe lista lor de asteptare, atunci cand il vor produce.
Din pacate suntem cam putini (vorba colegului: "si pe forum si pe sosele") asa ca nu prea suntem bagati in seama de  producatorii de accesorii. Dar vad ca incet-incet castigam teren.

P.S. Bun venit!
Suzuki Celerio / Ex - Suzuki Splash

Offline TudorVr

« Răspuns #14 : 22.Iun.2017, 12:23:12 p.m. »
Buna ziua,

Multumesc frumos pentru urari. Am luat legatura cu dealer-ul auto de unde am luat masinuta si mi-au spus ca nu au. M-am bucurat ca am primit raspuns de la scutmotor.co ca o sa apara in curand.

O zi buna,

Sa ne dai de veste aici , te rog, daca apare scutul..suntem si noi interesati. Ty
  • Suzuki Baleno

Offline arama.marian

« Răspuns #15 : 22.Iun.2017, 02:45:06 p.m. »
Buna ziua,

Sigur va anunt cand il primesc de la furnizor. Poate il pot achizitiona pana la prima revizie de 1 luna ca sa-l pot monta la reprezentanta.

O zi buna,
  • Suzuki Celerio

Offline arama.marian

« Răspuns #16 : 25.Iun.2017, 08:56:13 a.m. »
Buna ziua,

Recomand colegilor sa antifoneze zona din spatele rotilor. Am observat ca lipseste aparatoarea din plastic la rotile din spate si ca sa protejez masina intentionez sa achizitionez un spray antifon in culoarea masinii. Ce parere aveti?

O zi buna,
  • Suzuki Celerio

Offline enicky

« Răspuns #17 : 25.Iun.2017, 02:57:37 p.m. »
@argottic, @TudorVr, @arama.marian, ca proaspeti posesori de Celerio, va doresc sa le stapaniti sanatosi, sa va bucurati de ele si voi si familiile voastre !
     Toate arata super, culori frumoase si asteptam un jurnal de bord si chiar mai multe poze ! :good:
  P.S. Din propria experienta cu Vitara, va spun ca va trebui sa mai aveti rabdare cu accesoriile.
« Ultima Modificare: 27.Iun.2017, 11:56:45 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: TudorVr

Offline argottic

« Răspuns #18 : 27.Iun.2017, 04:04:33 p.m. »
Jurnal de bord 2
Revizia la 15.000km (16.705 in cazul meu, dar acceptat de dealer).
Manopera a durat doua ore si toata nebunia a costa 495 lei.
Dupa revizie, primii 70km, masia a scos un vuiet, de ziceai ca se pregateste sa intre locotiva in gara. Am sunat la dealer, i-am dat sa asculte inregistrarea (facuta cu telefonul) sunetului si mi-a recomandat ca daca mai continua, s-o duc la ei. Altfel masina parca a mai prins curaj (pe A2, 140km/h, nici un zgomot, consum 6.9)

@arama.marian sunt f tentat sa antifonez spatele (se aud pietricele in oale) si vreau sa ii pun si aparatori (stropeste in ultimul hal pe cel din spate + propria luneta).

@enicky multumim pentru urari. la fel si tie!!! O sa revin cu poze dupa ce ii mai fac un mic tuning exterior (stickere CELERIO, aparatori, etc.). Am rabdare ... daca nu voi fi fortat de vreo dauna toata s-o schimb cu un Ignis, vreau s-o tin cel putin 5 ani.
Suzuki Celerio / Ex - Suzuki Splash

Offline arama.marian

« Răspuns #19 : 28.Iun.2017, 10:19:03 p.m. »
pentru argottic:
Nu inteleg de ce cei de la fabrica nu au dotat Celerio cu scut metalic motor si aparatori noroi roti spate. Cand reuses sa achizitionez acest scut metalic va anunt.
  • Suzuki Celerio