Autor Subiect: DAB Auto Bucuresti - Suzuki service  (Citit de 60934 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Soimu

Re: DAB Auto Bucuresti - Suzuki service
« Răspuns #90 : 29.Nov.2019, 04:33:16 p.m. »
...mi-e greu sa calific...insa bine ca exista in Bucuresti concurenta si sunt mai multi doritori sa ne ia banii pe lucrari neglijente...cam trist!
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline VictorN

« Răspuns #91 : 19.Ian.2020, 09:54:16 a.m. »
Am fost la revizia de 1000km la ei, și ocazie cu care le-am semnalat problema cu schimbătorul de viteze/cutia și le-am dat cu lux de amănunte toate simptomele. Răspunsul lor evident a fost ca toate fac la fel. Mi-au dat sa testez 2 alte mașini cu aceeași cutie de viteze dar comportamentul nu era același, nici pe aproape in sensul ca a mea agata mult mai rău și câteodată trebuia sa tragi cu putere ca să între în viteză. După ce i-am întrebat de 2 ori dacă se pot gresa elementele de suprafață au acceptat sa dea,  în scârbă, cu niște vaselina lichida, dar doar pe elementele din compartimentul motor. Lucrul ala a ameliorat problema o perioada pana s-a uscat vaselina, citind în manualul de service am descoperit ca se folosește un gresant special care și rămâne pe elementele alea în timp.
Am plecat dezgustat. Sper sa rezolv măcar parțial problema la revizia de 15000.

Trimis de pe al meu ONEPLUS A5010 folosind Tapatalk

Offline ntire2000

« Răspuns #92 : 19.Ian.2020, 03:56:56 p.m. »
Pâna atunci se mai "lasa" si mai faci si tu niste muschi astfel încât n-o sa ti se mai para ca intra asa de greu.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline VictorN

« Răspuns #93 : 19.Ian.2020, 07:20:18 p.m. »
Se simte a frecare fier pe fier când schimb,  ma îndoiesc sincer ca se lasă deși m-aș bucura sa fie asa. După 9000 km nu se simte altfel.

Offline enicky

« Răspuns #94 : 20.Ian.2020, 11:46:59 a.m. »
Se simte a frecare fier pe fier când schimb,  ma îndoiesc sincer ca se lasă
   Mai bine mai incearca si la alt service, poate au vasilina adecvata. Poti sa le spui si ce scrie in carte.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #95 : 20.Ian.2020, 03:06:02 p.m. »
Adica sa faca pe desteptul?  :-))
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline rzv

« Răspuns #96 : 21.Ian.2020, 10:23:45 a.m. »
MA apropii de o noua revizie, dupa 12000km si ceva mai putin de un an....sunt pregatit sa bag mana in buzunar,dar citind despre service din Bucuresti, parca imi vine pofta de o plimbare....
  • Vitara 1,6 4x4 Luxus AT / Mitsubishi L200 Instyle AT

Offline enicky

« Răspuns #97 : 21.Ian.2020, 12:46:53 p.m. »
... parca imi vine pofta de o plimbare....
   O programare la Royal Pitesti si iti raman bani si de cazare la o pensiune.
« Ultima Modificare: 21.Ian.2020, 07:46:12 p.m. de toma »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: rzv

Offline -Raz-

« Răspuns #98 : 05.Iun.2020, 11:08:42 p.m. »
si la mine  a fost acelasi raspuns, ca toate fac asa...

la 27.000 km , face la fel. Treapta 1 are momente cand nu intra decat la a 2-a apasare a ambreajului.

Eu nu o mai menajez.Imping pana intra schimbatorul daca se rupe ceva, garantie.
Important e sa fiti siguri ca scriu pe deviz (la revizie) cand o aduceti problema semnalata.

Suzuki e masina care m-a convins sa caut de acum doar automata... e frumos sa ii dai turatiile cum vrei, dar cand vrei sa dai a 3-a si se blocheaza intre viteze si nu intra, iti cam vine sa o mariti....
  • SX4 S-cross , 1.4 AWD Manual

Offline VictorN

« Răspuns #99 : 05.Iun.2020, 11:41:03 p.m. »
Nu cred ca se va rezolva problema. Părerea mea e ca problema vine din cutie. Am uns timoneria foarte bine și la fel se manifesta. Se amortizează când se încălzește mașina bine, după 30-40 km. Iarna e cel mai rău.
Ceva nu se aliniază cum trebuie în cutie și cu precădere în timpul blocării treptei de viteza.

Faptul ca mașina e noua și se va atenua în timp e vrăjeală ieftina. E păcat ca acceptam asa ceva din partea lor.