Autor Subiect: DAB Auto Bucuresti - Suzuki service  (Citit de 60936 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabi males

Re: DAB Auto Bucuresti - Suzuki service
« Răspuns #80 : 11.Dec.2018, 09:18:28 a.m. »
"Am facut revizia de 30.000 la un S-Cross si m-a costat 1.532 Ron. Factura atasata.
Va rog sa imi spuneti daca preturile sunt similare sau mult diferite in alte zone ale tarii sau in Buc."

La o privire aruncata in fuga pe epiesa.ro FP- 50 lei, FA 69, placute frana  Textar 363 (fost 492). Nu stiu cat este uleiul.
Nu stiu nici ce marca sunt consumabilele schimbate dar, asa cum am mai spus, daca sunt comercializate cu emblema Suzuki pe ambalaj...preturile cresc.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #81 : 11.Dec.2018, 09:59:22 a.m. »
@gabi males  fa o comparatie intre factura mea si a lui, acelasi ulei Ecstar, la pitesti 34 de lei/ l la dab 63 de lei/l
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: Soimu

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #82 : 11.Dec.2018, 10:44:21 a.m. »
Si la mine factura este mult mai mica.
La mine un lucru inca neelucidat dece a fost trecut pe factura resetare calculator, pt reinitializare senzor temperatura extrerioara deoarece indica valori eroanate. Masina fiind inca in garantie??(deoarece Hinode este in insolvebta??)
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline Myhay

« Răspuns #83 : 08.Apr.2019, 05:35:08 p.m. »
@steph  -  Ai fost la DAB de pe Splaiul Unirii  sau la cel de pe Cornul Luncii? Amandoua locatiile au service?
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline gabi males

« Răspuns #84 : 08.Apr.2019, 05:50:39 p.m. »
Pentru tinichigerie, pe Cornul Luncii. Pentru restul, pe Splai.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

The following users thanked this post: steph, Myhay

Offline steph

« Răspuns #85 : 08.Apr.2019, 05:59:54 p.m. »
What he said. :)
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

The following users thanked this post: Myhay

Offline Myhay

« Răspuns #86 : 08.Apr.2019, 06:00:36 p.m. »
Da , pentru tinichigerie / vopsitorie ma intereseaza. Deci doar in locatia Cornul Luncii fac tinichigerie. Multumesc  :good:
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline Girbil

« Răspuns #87 : 02.Sep.2019, 09:42:04 a.m. »
Luni, ora 09:38 - sun la DAB Auto sa-mi fac o programare (un suierat suspect la peste 40km/h) - raspunde robotul cu vocea-i suava : "ati sunat la DAB auto. Va informam ca programul nostru de lucru e Luni de la 8 la 18 si Sambata de la 9 la 14." si-nchide..... Zic, ce plm, m-am trezit in alta zi, o fi duminica, verifica calendarul, mai verifica un ceas. Mda... ok, cautam alt service, ca oricum, de fiecare data cand am fost la Dab auto m-am intors cu problema-n mana, nerezolvat (pardon de expresie).
  • Vitara S 1.4 AT 2016

Offline V13R

« Răspuns #88 : 28.Nov.2019, 08:55:24 p.m. »
Am fost pentru a treia și ultima oară la DAB. Până acum am fost mulțumit de interacțiunile cu ei (am schimbat roțile și am făcut revizia de un an), însă ieri am fost să pun roțile de iarnă și am ajuns la concluzia că mai bine le schimbam eu cu cricul și cheia din mașină. Mi-am asumat să plătesc 96 de lei pentru a schimba 4 roți (24 de lei/roată, câte 6 lei ca să desfacă și să strângă un prezon) pentru că mă așteptam să o facă cum trebuie. A durat cam o oră, cât a durat și în vară să schimb eu roțile cu un prieten, fără elevator și scule electrice. Chiar n-aveam nimic de reproșat până în punctul ăsta, mi-am asumat că merg la ei și or fi ocupați.

Problema cea mai mare e că nici nu s-au obosit să umfle roțile de iarnă după ce le-au montat, 3 roți din 4 aveau 210kPa, puțin scăzut (pe un Ignis ar trebui să aibă 250-260), însă pe a 4-a, care a stat de rezervă în mașină mi-au lăsat-o cu 146. Mi-am dat seama abia spre seară, când am reușit să prind puțină viteză și să se activeze senzorii că roțile sunt foarte dezumflate, iar până am reușit să ajung acasă, la roata cea mai moale am făcut pană și uite că tot nu am scăpat de a schimba cel puțin o roată „manual”.

Azi am verificat roata și se pare că nu era spartă, însă valva nu era deloc bine strânsă pe jantă și cred că pe acolo scăpa aer. Cine știe dacă au strâns prezoanele conform cu specificațiile producătorului, ăsta e singurul motiv pentru care m-am dus la ei, dar cum tot a fost nevoie să schimb eu roata după, nici nu mai e relevant.

Rezumat: Neatenție crasă la detalii de bun simț, am plătit 96 de lei pentru un schimb de roți în bătaie de joc care a dus la o pană.
  • Ignis GL+ 2WD

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #89 : 28.Nov.2019, 09:03:03 p.m. »
Domnia... se plătește, nu?
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT