Autor Subiect: DAB Auto Bucuresti - Suzuki service  (Citit de 60932 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gala_suzuki

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
Re: DAB Auto Bucuresti - Suzuki service
« Răspuns #60 : 05.Nov.2018, 12:15:58 a.m. »
Inca ceva, a aparut un simptom la masina dupa innecarea cu ulei !

Masina da in bot la condus sportiv, mai ales cand pleci de pe loc cu peste 3000 rpm.

Offline steph

« Răspuns #61 : 05.Nov.2018, 03:37:13 a.m. »
A fost TOT hayonul avariat aici de ti-au schimbat emblemele ?

Nu. Emblemele nu sunt atinse. Haionul se schimba si probabil inspectorul a considerat ca dupa ce se dezlipesc nu mai pot fi lipite. Straniu ce-i drept, ca astea se cam refolosesc. http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?action=dlattach;topic=4424.0;attach=24327;image
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline Meltdown

« Răspuns #62 : 06.Nov.2018, 10:40:54 a.m. »
Intrebare pentru cei care au fost la acest service.

Service-ul de Suzuki este acelasi cu cel de Hyundai ?

Am o cumnata cu un Hyundai si vrea sa isi instaleze o camera auto DVR.

As vrea sa stiu daca este service comun cu cel de Hyundai si daca sunt decenti pe electrica.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline gala_suzuki

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
« Răspuns #63 : 06.Nov.2018, 11:02:18 a.m. »
Eu am fost la cel de pe Splai (vis-a-vis de targul Vitan). Acolo mai au Jeep si Fiat.

Din cate am inteles, pana recent a fost intr-o locatie comuna cu service-ul Hyundai.

Sunt curios cum instaleaza "baietii" camera de bord, daca ai putea sa revii cu un topic cu poze ar fi perfect.

Offline gabi males

« Răspuns #64 : 06.Nov.2018, 11:09:00 a.m. »
Service-ul pentru Hyundai este pe Cornul Luncii.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline Meltdown

« Răspuns #65 : 06.Nov.2018, 12:12:31 p.m. »
Deci nu mai este la comun.

Operatiune este foarte simpla, se trage un fir de la sigurante pana la oglinda.

Se va face la reprezentanta mai mult pentru pastrarea garantiei si linistea posesoarei.

@gala_suzuki Am chiar un video fix pe modelul de camera si masina. :))

• 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline gabi males

« Răspuns #66 : 06.Nov.2018, 12:39:19 p.m. »
Nu, nu mai este la comun.

The following users thanked this post: Meltdown

Offline steph

« Răspuns #67 : 03.Dec.2018, 02:43:01 a.m. »
Povestea cu DAB s-a incheiat cu succes joi cand am fost sa iau masina. Chiar eram usor circumspect cand colegul @gabi males (multam tare pentru recomandare si ajutor) ii lauda cu atata pasiune dar se pare ca lucrurile chiar stau foarte bine la ei.

A iesit totul ok. Imi era frica de lucrurile mici care nu sunt evidente din avion. Aripa spate era indoita si foarte putin impinsa spre usa. Acum luftul este egal peste tot. Stop exterior era foarte putin cracanat. Rezolvat si el. Vopseaua e la nuanta si ea. Ca sa nu zic ca totul e 100% ca inainte, ornamentul de plastic (arcul ala de deasupra rotii) nu sta perfect intr-un colt dar asta o pun pe seama plasticelor mai modeste ale masinii. 

Chestiile organizatorice sunt 110%. Mult peste celelalte reprezentante cu care am colaborat pana acum. Radacini, Autonet, Bavaria BMW si Toyota Nord. Nici la ceilalti nu am intampinat chestii catastrofale dar aici parca totul a mers snur.
  • In ziua in care m-am dus la ei (de mentionat ca m-am dus fara programare) au facut si reconstatarea pe loc ca sa evitam alte drumuri si timp pierdute.
  • Mi-au zis ca masina la schimb e disponibile in trei saptamani, in trei saptamani si o zi a fost disponibila.
  • Au estimat durata de reparatie o saptamana, fix atat a durat. Miercuri am lasat masina, joia urmatoare era gata.
  • Desi orice masina la schimb e perfecta, a fost fain sa ma dau o saptamana cu un Tucson nou
  • Nu a fost nevoie de nimic din partea mea in relatia cu asiguratorul. Fara discutii cu intarzieri, reconstatari and shit

Atasat rezultatul.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim, toma

Offline gabi males

« Răspuns #68 : 03.Dec.2018, 03:07:56 p.m. »
Iti doresc sa nu mai ai nevoie de astfel de interventii la masinuta!

The following users thanked this post: steph

Offline macold

« Răspuns #69 : 03.Dec.2018, 07:17:11 p.m. »
De obicei cam critic, dar DAB din Bucuresti a fost o surpriza foarte placuta. Am ridicat un Suzuki Ignis azi - totul super OK, au respectat ora cand trebuia livrata masina. Foarte amabili, totul a decurs super cool. Astept sa se initializeze TPMS-urile maine in drum spre Cluj.
Echipa de la Vanzari super profi - au avut intotdeauna un raspuns rapid la orice am intrebat. Daca ma gandesc bine, totul s-a finalizat intr-o saptamana.
In plus (nota bene) au un parking atat de mare incat poti chiar testa masina..
Puteti sa o luati ca pe o publicitate, dar consider ca daca oamenii isi fac treaba corect merita apreciati... Si firma la fel.
Poate se inspira si alte firme din domeniu de la ei...
  • Suzuki ignis GL+ ALLGRIP 2018
Bicolor: portocaliu-negru (prezent-viitor...)