Sambata am fost si eu la DAB, revizie 60000km in 2ani si vreo 3 luni.
Nu stiau de programul de service pentru masini care merg in conditii grele ! (nu sunt singurii totusi)
Domnul de la front office, foarte amabil, DAR, urmeaza verificarea calitatii.....
Au schimbat ulei, filtru ulei si filtru aer motor. Pe cel de habitaclu cereau 80RON, deci l-am schimbat singur.
627RON "revizia" la care au inclus un stand de suspensii (70RON) si un test de baterie (50RON).
In acest pret a fost inclus si intinderea curelei de accesorii (aveam ceva zgomot la rece).
Probleme service:
1) Mecanicul a pus aproape 4 litrii de ulei in motorul de 1.2L !!!! Ghici ce se intampla cand e prea mult ulei in motor ??? (BUM!)
Vazut abia a doua zi, ca am avut ceva drumuri, urmeaza sa le cer explicatii. Astia cred ca traiesc doar din schimbat garnituri de chiulasa, pe cheltuiala clientului evident.
2) Tot mecanicul destept mi-a "reglat" presiunea in roti la cat crede el, ca doar merge el cu masina, acum trebuie sa trec pe la o benzinarie sa umflu rotile !
3) Smecherie cu testul de suspensii, masina pusa stramb pe stand pe una din axe => testul arata ca un amortizor cedeaza ! Recomandare schimbare amortizoare, la ei evident.
CONCLUZIE:
Pentru revizii tot aia din Radacini Militari se pricep mai bine, macar s-au invatat sa bage doar 3L de ulei in motor.
NU RECOMAND !