Autor Subiect: DAB Auto Bucuresti - Suzuki service  (Citit de 60912 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
Re: DAB Auto Bucuresti - Suzuki service
« Răspuns #50 : 16.Oct.2018, 08:58:47 p.m. »
Discount-ul l-ai primit pentru că ai luat consumabilele de la ei.
Dacă veneai cu ele de-acasă plăteai manopera 100%.
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline enicky

« Răspuns #51 : 16.Oct.2018, 09:17:50 p.m. »
  Bre ce avioane zboara pe la Autonet, ca prin septembrie am facut si eu revizia, 50% reducere...., manopera 100% si parca nu prea seamana... :pardon: Doar filtrul de habitaclu l-am sarit ca-l schimbasem eu cu unul carbon.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #52 : 16.Oct.2018, 10:09:34 p.m. »
Ce reducere cu 50% ai avut tu la Autonet?   :-/

Offline enicky

« Răspuns #53 : 17.Oct.2018, 12:03:59 a.m. »
   pe la Autonet,
  Scuze, am vrut sa scriu DAB.
N-am inteles ce reducere de 50% a avut colegul la DAB, ajungand cam la acelasi pret cu cel platit de mine la Autonet. Eu am avut 10% reducere la toata suma pt. ca eram membru SCR. Iar din cate stiu eu(si nu numai) doar Autonet ofera aceasta reducere.
 Daca service-ul(DAB) spune clientului ca ii ofera reducere 50% si ajunge astfel la oferta celorlalti dealeri, ceva nu e in regula...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #54 : 17.Oct.2018, 07:46:15 a.m. »
Se pare ca asta e cutuma pe acolo. Pret de manoperă mare si discount 50%. "Cate bordeie, atâtea obiceie"
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #55 : 17.Oct.2018, 07:49:34 a.m. »
Marketing, iti iau ochii cu discountul, dar de fapt acela e pretul normal
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline steph

« Răspuns #56 : 29.Oct.2018, 07:03:11 p.m. »
Am fost azi atat la asigurari cat si la reconstatare la DAB. Mi-au dat la inlocuit tot ce speram si din fericire aripa si fusta spate se intreapta fara probleme. Am scapat de taiat si sudura.

Cat despre atitudinea celor de la DAB... e la ani lumina fata de alte service-uri in care am calcat. Am ramas placut impresionat. E prima oara cand un service a facut reconstatare la prima intalnire fara sa mai bat drumul drumul la o alta programare.

Atasata lista cu daunele. Se putea si mai rau :D
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

The following users thanked this post: gabi males

Offline V13R

« Răspuns #57 : 02.Nov.2018, 04:04:28 p.m. »
Azi am pus roțile de iarnă pe Ignis-ul meu. Mi-au luat 86 de lei, bineînțeles, după reducerea de 50% la manoperă. În rest, profesioniști și drăguți. M-au lăsat (ba chiar mi-au propus ei) să stau lângă mecanic, să văd cum lucrează. Mi-au ambalat roțile de vară în saci de plastic ca să nu murdăresc mașina.

Rămâne să văd cum stă treaba cu programarea senzorilor, mi-au zis că trebuie doar să mă plimb puțin cu mașina la peste 40km/h și se programează singuri. Încă n-am avut timp.
  • Ignis GL+ 2WD

Offline gala_suzuki

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
« Răspuns #58 : 05.Nov.2018, 12:11:17 a.m. »
Sambata am fost si eu la DAB, revizie 60000km in 2ani si vreo 3 luni.

Nu stiau de programul de service pentru masini care merg in conditii grele ! (nu sunt singurii totusi)

Domnul de la front office, foarte amabil, DAR, urmeaza verificarea calitatii.....

Au schimbat ulei, filtru ulei si filtru aer motor. Pe cel de habitaclu cereau 80RON, deci l-am schimbat singur.

627RON "revizia" la care au inclus un stand de suspensii (70RON) si un test de baterie (50RON).
In acest pret a fost inclus si intinderea curelei de accesorii (aveam ceva zgomot la rece).

Probleme service:

1) Mecanicul a pus aproape 4 litrii de ulei in motorul de 1.2L !!!! Ghici ce se intampla cand e prea mult ulei in motor ??? (BUM!)

Vazut abia a doua zi, ca am avut ceva drumuri, urmeaza sa le cer explicatii. Astia cred ca traiesc doar din schimbat garnituri de chiulasa, pe cheltuiala clientului evident.

2) Tot mecanicul destept mi-a "reglat" presiunea in roti la cat crede el, ca doar merge el cu masina, acum trebuie sa trec pe la o benzinarie sa umflu rotile !

3) Smecherie cu testul de suspensii, masina pusa stramb pe stand pe una din axe => testul arata ca un amortizor cedeaza ! Recomandare schimbare amortizoare, la ei evident.

CONCLUZIE:
Pentru revizii tot aia din Radacini Militari se pricep mai bine, macar s-au invatat sa bage doar 3L de ulei in motor.

NU RECOMAND !

Offline gala_suzuki

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
« Răspuns #59 : 05.Nov.2018, 12:14:37 a.m. »
Am fost azi atat la asigurari cat si la reconstatare la DAB. Mi-au dat la inlocuit tot ce speram si din fericire aripa si fusta spate se intreapta fara probleme. Am scapat de taiat si sudura.

Cat despre atitudinea celor de la DAB... e la ani lumina fata de alte service-uri in care am calcat. Am ramas placut impresionat. E prima oara cand un service a facut reconstatare la prima intalnire fara sa mai bat drumul drumul la o alta programare.

Atasata lista cu daunele. Se putea si mai rau :D

A fost TOT hayonul avariat aici de ti-au schimbat emblemele ?