Autor Subiect: DAB Auto Bucuresti - Suzuki service  (Citit de 60917 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Draghici

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
Re: DAB Auto Bucuresti - Suzuki service
« Răspuns #30 : 24.Nov.2017, 01:58:40 a.m. »
Programare pentru updat soft navigatie de la 850 la 1850 cu 2 saptamani inainte.OK.Vine ziua respectiva programarea la ora 13,la ora14 si 30 se uita un "meserias"care pe la 14 si 55 imi spune ca nu au asa soft.Trageti voi concluziile.Dab auto.
  • New Vitara

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #31 : 24.Nov.2017, 05:27:31 a.m. »
Concluzia e că nu lăsa pe altul ce poți face singur....
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline Draghici

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Bucuresti
« Răspuns #32 : 24.Nov.2017, 10:56:10 a.m. »
Ai dreptate.
  • New Vitara

Offline jupanul1

« Răspuns #33 : 17.Apr.2018, 09:02:29 p.m. »
Buna,

In Februarie am semnat cu avans si urma ca pe 16 aprilie sa ridic masina (Vitara Pasion 2x4) de la DAB.
Am sunat la ei si deja sunt confuz, cica e bagta in verificari care vor dura (nimeni nu stie cat...).
Oare sa-mi fac probleme??? :-?

Sper să mă înșel, dar de obicei amânările înseamnă 2 lucruri - unul dintre ele nu-l menționez, ca să nu te panichezi; celălalt - au vândut mașina altcuiva (se mai întâmplă). Dacă e cazul din urmă, cel mai probabil e vorba de un schimb - a celuilalt client era cvasi-identică doar că se livra ceva mai târziu. Din motive pe care nu are sens să le discutăm... se face un schimb.

...Poate totuși mă înșel și chiar sunt teste de calitate (!) de făcut.

Ai primit serie șașiu?
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline claudeavo

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
    • Bucuresti
« Răspuns #34 : 18.Apr.2018, 09:36:36 a.m. »
    Ma bag si eu in vorba cu o informatie care am aflat-o ieri de la persoana care mi-a vandut masina, un dealer de la Radacini. Se pare ca sunt foarte mari intarzieri cu livrarile de masini , indiferent ca sunt vitara sau SX4. In plus se pare ca in iarna va aparea un facelifit la vitara si in august se vor sista comenzile pentru vitara actuala, prin urmare alta nebunie.... Cei care vand masini erau tare nemultumiti ca sau decalat foarte mult livrarile de masini...
  • SX4

Offline jupanul1

« Răspuns #35 : 16.Mai.2018, 09:06:30 p.m. »
Am trecut pe la DAB si era 200 ron ora de manopera

Pe factură am 180 de lei + TVA, deci vreo 214 lei/ora. Nu m-ar deranja să plătesc aproximativ 45EUR/ora de manoperă, dar dacă o fac, mă simt îndreptățit să am pretenții pe măsură și să nu fie nevoie să-i controlez la tot pasul. Din păcate, asta nu se întâmplă.

De exemplu, la revizia a doua, au ”uitat” de schimbul lichidului de frână, cf. grafic. Dacă nu verificam și nu m-aș fi documentat în prealabil, plecam așa, cu inima împăcată, că revizia e făcută. Nu-i nimic, cu această ocazie vom încheia și scurta colaborare avută pe partea de mecanică, cel puțin. La vopsitorie mi s-a părut ultra-scump, plus că nu mi-a convenit cum m-a împins către polița CASCO pentru decontarea lucrărilor. Sunt de părere că așa ceva nu se face - am solicitat un preț, ce importanță are cine plătește respectiva lucrare?

Offline enicky

« Răspuns #36 : 16.Mai.2018, 09:59:22 p.m. »
   Pai cam are importanta : daca platesti tu(client) atunci urmaresti cu atentie lucrarea, chiar negociezi. Dar daca achita casco nu mai esti preocupat si ei o incarca maxim! Calitatea lucrarilor este maxima, dar si factura este incarcata la fel !! Experienta mea cu Fordul la ei mi-a fost suficienta : bara fata+far st.+plastic-proiector(15lei)+vopsit=6300lei. Piesele le-am gasit ulterior(after) la:700 bara, 1300far.
   Adica 4000lei vopsit+montaj??  Asta ca sa-ti faci o idee pe ce au construit cladirea din spate+plus cealalta pe aceeasi strada. Pt. vopsit iti mai pot recomanda un service tot de marca dar nu Suzuki.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline jupanul1

« Răspuns #37 : 16.Mai.2018, 10:10:57 p.m. »
Nu mi se pare o abordare fair-play... dar cred că asta este. Pentru vopsitorie voi apela la alt service Suzuki, că am testat și am văzut că se pricep.

Offline boga81

« Răspuns #38 : 17.Mai.2018, 12:05:08 p.m. »
Care service? Autonet?

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline jupanul1

« Răspuns #39 : 17.Mai.2018, 12:39:29 p.m. »
Rădăcini. Am zis și pe jurnal.