Autor Subiect: DAB Auto Bucuresti - Suzuki service  (Citit de 60933 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: DAB Auto Bucuresti - Suzuki service
« Răspuns #100 : 06.Iun.2020, 02:29:03 p.m. »
Faptul ca mașina e noua și se va atenua în timp e vrăjeală ieftina. E păcat ca acceptam asa ceva din partea lor.
  De ce nu incerci si la Radacini sau Autonet. Sa nu sa strice mai rau. Aici n-avem cum sa te ajutam...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline perfidus

« Răspuns #101 : 09.Iun.2020, 01:19:11 p.m. »
Mie mi-a zis un mecanic batran sa nu vin cu probleme de garantie la revizia periodica. Deci mergeti pe capul lor cu problema atunci cand apare, repetat pana cedeaza nervos. Daca ai doua intrari in service pe garantie cu constatare ca nu exista nici o problema si faceti reclamatie la ANPC, poate la a treia vor catadicsi sa se puna in pielea posesorului de Suzuki. E adevarat ca nu merge ca unsa cutia manuala Suzuki (mai ok este cea de pe Duster) dar nu e normal sa ratezi o schimbare de viteza din 5, de exemplu. Una la douazeci as mai accepta, desi nici atunci nu as fi impacat deplin cu situatia.

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

Offline enicky

« Răspuns #102 : 17.Iun.2020, 03:36:46 p.m. »
   Avand drum azi pe la DAB, l-am contactat si pe d. Marius, seful de service de la mecanica, cerandu-i sprijinul intr-o problema.

Ca de obicei, foarte amabil, m-a rezolvat pe loc. :good: Respect !

Multumesc d. Marius !!!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabi males

« Răspuns #103 : 17.Iun.2020, 03:55:37 p.m. »
Hmm...am trecut si eu pe la 14...
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline dreqonline

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #104 : 08.Iun.2021, 05:53:56 p.m. »
Sunt proaspatul posesor al unui Swift si incerc sa ma programez pentru revizia de 1000km la DAB pt ca imi este aproape si la indemana. Stie cineva cum se poate face treaba asta?
Am completat formularul de pe site insa pare a fi degeaba pt ca nu m-a contactat nimeni. Am si sunat insa nu mi-a raspuns nimeni. Pare destul de mare pravalia, sa mai incerc aici sau sa caut mai departe?
  • Suzuki Swift 1.2 2021

Offline VictorN

« Răspuns #105 : 08.Iun.2021, 07:02:55 p.m. »
Poți încerca să mai suni. Oricum, nu e mare lucru revizia de 1000.
La DAB am făcut-o și eu, am sunat înainte, dar nu cred că mi-ai făcut vreo programare. A durat vreo 5 minute.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

Offline enicky

« Răspuns #106 : 08.Iun.2021, 08:08:13 p.m. »
  Mai suna, te programezi si o faci. Este o simpla verificare. E complicat ?  :)
Nu cred, ca toti am facut-o.

Offline ...

« Răspuns #107 : 08.Iun.2021, 08:27:51 p.m. »
Azi esti prost-dispus, nu-ti convine nimic. Ce-ai patit, ti-au taiat pensia speciala?

Offline enicky

« Răspuns #108 : 08.Iun.2021, 11:26:29 p.m. »
  De ce, ti se pare ca nu i-am raspuns corect omului ? Eu de cate ori am sunat la DAB mi-au raspuns, d-aia i-am zis sa mai incerce. Care-i baiul?!

Offline Valentin.Bartolomeu

« Răspuns #109 : 09.Iun.2021, 07:34:15 a.m. »
Pentru revizia de "1000 de km" nu trebuie programare. Dureaza vreo 30 de minute. Eu m-am prezentat la ei, DAB, si am spus ca am facut mia de km. Asta e tot. Bafta!
  • Suzuki Vitara 1.4 BoosterJet MT Spirit 2019