Salutare!
Imi puteti spune opinia voastra va rog despre DAB Auto service? Atat in general, dar mai ales daca ati fost cu Suzuki acolo. Inteleg ca sunt dealeri recenti Suzuki, dar cu experienta in alte marci.
Am un S-Cross AllGrip, 1.6 benzina, din noiembrie 2015 - si merg la prima revizie, 20k km. Masina este luata de la Autonet Giulesti si am fost si la service la ei de cateva ori (am pus scuturi metalice, apoi am avut o dauna - creanga cazuta pe capota motor, inlocuit capota). In general am fost multumit, desi nu vad nimic pe camerele video pe care le au in camera de asteptare clienti. Insa ma deranjeaza ca sunt clar cei mai scumpi de pe piata - si cand am intrebat mai in detaliu despre costul reviziei, mi s-a raspuns cam "deranjat".
Apropo, poate va ajuta micul sondaj de preturi facut de mine, pentru prima revizie S-Cross benzina (+suplimentar schimbare anvelope iarna):
- Autonet - revizie "aproximativ" 800 ron, schimbat anvelope 200 ron
(cand am intrebat de ce pretul e aproximativ, ce poate varia la prima revizie la o masina in garantie, mi s-a raspuns ca filtrele de aer / polen, daca ar fi nevoie de ele)
- Radacini Militari - revizie 700 ron, anvelope 120 ron
- Dageco - revizie 580 ron, anvelope 100 ron (dar programare abia peste o saptamana)
- DAB - revizie 670 ron, anvelope 130 ron (atitudine buna la telefon
Asadar, va rog, ce stiti despre DAB? Inteleg ca au o atitudine mai ok fata de client? Pot vedea masina in timp ce lucreaza mecanicul?
Va multumesc!