Autor Subiect: DAB Auto Bucuresti - Suzuki service  (Citit de 60916 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dan.srb

DAB Auto Bucuresti - Suzuki service
« : 12.Oct.2016, 11:31:06 a.m. »
Salutare!

Imi puteti spune opinia voastra va rog despre DAB Auto service? Atat in general, dar mai ales daca ati fost cu Suzuki acolo. Inteleg ca sunt dealeri recenti Suzuki, dar cu experienta in alte marci.

Am un S-Cross AllGrip, 1.6 benzina, din noiembrie 2015 - si merg la prima revizie, 20k km. Masina este luata de la Autonet Giulesti si am fost si la service la ei de cateva ori (am pus scuturi metalice, apoi am avut o dauna - creanga cazuta pe capota motor, inlocuit capota). In general am fost multumit, desi nu vad nimic pe camerele video pe care le au in camera de asteptare clienti. Insa ma deranjeaza ca sunt clar cei mai scumpi de pe piata - si cand am intrebat mai in detaliu despre costul reviziei, mi s-a raspuns cam "deranjat".

Apropo, poate va ajuta micul sondaj de preturi facut de mine, pentru prima revizie S-Cross benzina (+suplimentar schimbare anvelope iarna):
- Autonet - revizie "aproximativ" 800 ron, schimbat anvelope 200 ron :)
  (cand am intrebat de ce pretul e aproximativ, ce poate varia la prima revizie la o masina in garantie, mi s-a raspuns ca filtrele de aer / polen, daca ar fi nevoie de ele)
- Radacini Militari - revizie 700 ron, anvelope 120 ron
- Dageco - revizie 580 ron, anvelope 100 ron (dar programare abia peste o saptamana)
- DAB - revizie 670 ron, anvelope 130 ron (atitudine buna la telefon :)

Asadar, va rog, ce stiti despre DAB? Inteleg ca au o atitudine mai ok fata de client? Pot vedea masina in timp ce lucreaza mecanicul?

Va multumesc!
« Ultima Modificare: 12.Oct.2016, 11:35:07 a.m. de dan.srb »
  • S-Cross 1.6 benzina AllGrip Elegance 2015 / Jimny 1.3 benzina 2003

Offline enicky

Re: DAB Auto Bucuresti - Suzuki service
« Răspuns #1 : 12.Oct.2016, 05:41:13 p.m. »
   Eu mi-am dorit sa ajung la DAB pt revizie dar am obtinut dupa mai multe telefoane, cu greu o programare peste 4-5 zile. Voiam la ei fiindca erau mai aproape de casa si cu ani in urma facusem o "tinichigerie" usoara la alta masina, lucrare de care am fost multumit. Programarea fiind prea lunga, am sunat la Radacini Otopeni la care m-am dus a2a zi si de a caror lucrare am fost f. multumit. Iar pretul a fost 600lei. Asa ca i-am "ratat" dar nu regret, dimpotriva.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline sirsefu

« Răspuns #2 : 12.Oct.2016, 09:15:35 p.m. »
Cam mari preturi în București... Ia uite la mine, la prima revizie...

Trimis de pe al meu ONE E1003 folosind Tapatalk

Offline sirsefu

« Răspuns #3 : 12.Oct.2016, 09:17:09 p.m. »

Offline aleksanders

« Răspuns #4 : 12.Oct.2016, 09:21:50 p.m. »
tot acolo ajungi
daca mai pui si filtru aer - 60 ron
filtru habitaclu - 100 ron
- apropo - de ce nu le-ai schimbat?
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: doro_k

Offline shpeedy

« Răspuns #5 : 12.Oct.2016, 09:23:35 p.m. »
E cam normal - cat e ora de manopera la Tg. Mures? Care sunt costurile cu salariile si chiria, costuri ce se reflecta in ora de manopera la Tg. Mures si care sunt la Bucuresti?

S-a mai discutat subiectul...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline sirsefu

« Răspuns #6 : 12.Oct.2016, 09:25:20 p.m. »
Le-au inspectat cei de la service si au spus că nu e nevoie. Aveam 7000 km la revizie :) pe de altă parte cred că nu sunt trecute în carte la prima revizie

Offline enicky

« Răspuns #7 : 13.Oct.2016, 11:28:04 a.m. »
   La mine le-au schimbat pe toate. Era bine sa ti le sufle cu aer macar. Si se stie  ca in Bucuresti sunt mai scumpe toate.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline dan.srb

« Răspuns #8 : 17.Oct.2016, 03:26:44 p.m. »
Salut din nou!
Vad ca DAB service nu e foarte popular printre forumisti - asa ca am decis si in final m-am dus tot la Autonet  :)

Suma a fost mai rezonabila decat cea de la telefon - de unde concluzia ca ar fi bun un facelift la comunicare :)
Daca va ajuta, iata sumarul (TVA inclus):
- revizie I / 20k - 720 ron (cateva componente de pret: ulei 0W20 225 ron / 4L; filtru ulei 54 ron; filtru polen 62 ron; filtru aer 55 ron; operatie revizie 170 ron; revizie electrica 34 ron);
- anvelope schimbat - 150 ron (125 montaj, 25 plumbii).
Daca aveam sticker-ul si -10%, ma apropiam de o suma destul de competitiva.

Oricum, sper ca topic-ul cu DAB sa fie de folos, poate mai sunt opinii / experiente in acel service.

Cele bune tuturor!

• S-Cross 1.6 benzina AllGrip Elegance 2015 / Jimny 1.3 benzina 2003

The following users thanked this post: Cosmin09

Offline kellogs

« Răspuns #9 : 09.Nov.2016, 06:32:41 p.m. »
Am vizitat azi DAB auto. Dealer de Fiat de 1,5 ani si de Suzuki de 0,5 ani. (si de altele care nu ma prea intereseaza :))
140 lei + TVA ora de manopera. 300 lei asamblat, echilibrat si schimbat setul rotilor de iarna, montat scuturi fata/spate si indreptat un lacas de prindere surub pe care l'am busit anterior.

Atitudine buna atat la telefon cat si in atelier. Este service-ul care a cautat sa imi raspunda cat mai precis la intrebarea mea legata de posibilitati de suntare a sistemului de securitate de nu ma lasa cu mirrorlink-ul in timpul condusului. Aici nu au prea reusit totusi. In atelier poti sa intri sa stai pe la masina, poti intreba chestii, poti sa le ceri de exemplu sa bage niste unsoare la prezoane. Ti se explica ce si cum si nimeni nu se enerveaza.
Explicatia la intrebarea "de ce face urat motorul pe la 2000 - 2300 rpm ?" - EGR-ul lucreaza acolo mai intens - e mult mai buna decat cea de la Dageco - E dezechilibrat; asa face toate.
Chiar am si facut o poza cu telefonul mecanicului la scut, telefonul meu intrind in pana de baterie. Mi'am trimis-o pe mail :)

Atata nu mai tin minte daca la Dageco mi'au scanat buletinul  :-? DAB mi l'au fotografiat - cu telefonul. Si talonul la fel :D
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

The following users thanked this post: gabineg