Autor Subiect: Furnizor anvelope de evitat  (Citit de 3530 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Dan T

Furnizor anvelope de evitat
« : 11.Oct.2016, 01:34:40 p.m. »
Aveti nitica grija la anvelope.ro
Nu au nimic sau foarte putine anvelope in stoc. Magazinul lor online precizeaza ca fiind produse "stoc", cu livrare in 24-72 ore in orice localitate. Realitatea este ca produsele NU exista fizic in Bucuresti (firma este in Bucuresti) ci la depozitele FURNIZORILOR din tara. Acel STOC nu inseamna ca platiti online ca fraierul de mine si puteti merge sa ridicati anvelopele nici macar a doua zi.
Varianta "mobile" a site-ului, nu are aceasta precizare de "livrare in 24-72 ore in orice localitate". Pacaleala este asigurata.
Si uite asa, in loc sa plec de dimineata cum mi-am planificat, mai astept o zi ca sa imi vina anvelopele. Ultima speranta este sa nu vina in 72 ore....

• Vitara 1.6 Passion ALLGRIP

Offline shpeedy

Re: Furnizor anvelope de evitat
« Răspuns #1 : 11.Oct.2016, 01:41:32 p.m. »
Fara suparare, dar - din cate stiu/ce m-am lovit si eu - marea majoritate a magazinelor online au acest mod de lucru. Sunt la al treilea set complet de anvelope comandate online si de fiecare data am avut livrare la cateva zile de la comanda.

Mai sigur (nu 100%) mi se pare a suna in prealabil pentru a vedea cand/cum poti intra mai rapid in posesia lor...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline Cosmin09

« Răspuns #2 : 11.Oct.2016, 01:48:09 p.m. »
Pentru o situatie asemanatoare, eu am facut in ianuarie o reclamatie la ANPC pt un magazin online de calculatoare din Bacau. In urma reclamatiei, la care cei de la ANPC Bacau au fost foarte prompti (mi-au raspuns in 24 de ore), site-ul si-a actualizat stocul iar cele care nu aveau informatia cu privire la acesta, apareau cu mesajul "contacteaza-ne". Era oricum mai bine decat sa ajungi sa faci comanda, sa ti se confirme si dupa vreo cateva zile sa ti se spuna nu o sa primesti ce ai comandat.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline ...

« Răspuns #3 : 11.Oct.2016, 01:50:52 p.m. »
Eu unul recomand janteanvelopepromotii.ro, am aflat de ei de la 2 colegi multumiti de ce au luat si cum a decurs comanda. Am luat pentru S-Cross-ul meu Fulda Kristall Control HP 2 si mi-au facut reducere pentru ca gasisem pe alt site mai ieftin. DOT-ul comunicat a fost cel corect. Anvelope de iarna produse in luna iulie 2016. Livrare a 2-a zi. Sunt din Sibiu, din ce am vazut pe factura.
Dupa cateva saptamani a cumparat si fratele meu de la ei, si a fost la fel de multumit.

Offline shpeedy

« Răspuns #4 : 11.Oct.2016, 01:54:38 p.m. »

Offline Dan T

« Răspuns #5 : 11.Oct.2016, 02:04:49 p.m. »

Mai sigur (nu 100%) mi se pare a suna in prealabil pentru a vedea cand/cum poti intra mai rapid in posesia lor...

Am vorbit cu ei inainte de a face plata si mi-au spus ca sunt in stoc...
Au urmat vrajeli. Nu au loc sa le tina pe toate in Bucuresti asa ca au depozite in tara. Abureli. Realitatea este STOC FURNIZOR.

Offline shpeedy

« Răspuns #6 : 11.Oct.2016, 02:18:29 p.m. »
In cazul asta, scuzele mele - au fost cam porci la faza asta...

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
« Ultima Modificare: 11.Oct.2016, 02:42:31 p.m. de shpeedy »

Offline Dan T

« Răspuns #7 : 11.Oct.2016, 03:36:56 p.m. »
No comment...

- "Polyinvest" SRL a intrat în insolvenţă, cu datorii de peste 3,7 milioane lei http://polyinvest.ro/

- Firma îşi revendică trei magazine on-line, polyinvest.ro, toyo.ro şi anvelope.ro, dintre care numai ultimul este mai de Doamne ajută.

Sursa: www.antitepari.ro
« Ultima Modificare: 11.Oct.2016, 03:39:57 p.m. de Dan T »

Offline ocoleanui

« Răspuns #8 : 11.Oct.2016, 04:42:07 p.m. »
@Dan T

Vad ca esti din Bucuresti .De ce nu ai cautat si la Autosoft ???
http://www.auto-soft.ro/
Au  mai multe locatii Dristor ,Fundeni ,Baneasa si Militari .
La toate au program pana la 21 in cursul sapt si au program si sambata .

Cand cumperi online te astepti si la aceste lucruri (intarziere livrare etc )
Asa daca mergi fizic la ei este altceva .
Eu cu ei lucrez .Sun ,aduc marfa si o ridic in maxim 24 h (sau le si montez la ei la ridicare )
Parerea mea .
  • S Cross motor 1,0 an 2018+Swift motor 1,2 an 2021

Offline Dan T

« Răspuns #9 : 11.Oct.2016, 06:30:26 p.m. »
Eu astept alte anvelope, de la alt furnizor, care vin peste 2 saptamani.
Maine dimineata trebuie sa plec si voi parcurge cca 200 km pe un drum acoperit cu o piatra foarte taioasa. Deja am distrus doua din cele patru Continentaluri din dotare. Sa nu mai spun ce au insemnat ultimii 20 km cu taietura pe lateral... La fiecare 500m bagam compresorul.

Pana la venirea anvelopelor mele am optat pentru 4 anvelope SAILUN Iceblazer WST1 215/55 R17 94 T care erau chipurile in stoc dar nu erau dar au aparut. Motivul? Pret foarte mic, 222 lei/bucata, un profil interesant, copiat de la Nokian, groase in laterale. Intre timp le-am si montat. Scopul principal, sa nu mai raman iarasi pe drumul intre Chilia Veche si Tulcea.
Daca tineti la viata si masina voastra nu cumparati anvelope Sailun !!!

La 15 km/h pierd aderenta pe asfalt ud, suna de parca ar fi... patrate?!?! O sa scot consum record pana la Tulcea. Nu am de gand sa depasesc 100 km/h