Autor Subiect: Conducerea preventiva  (Citit de 93244 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Conducerea preventiva
« Răspuns #300 : 13.Oct.2017, 01:27:03 p.m. »
... o intreb daca e frumos ce-a facut(prin geamul deschis)...
Dupa raspunsul primit, esti sigur ca asta a-i intrebat-o?  :-))   >:D<
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline enicky

« Răspuns #301 : 13.Oct.2017, 05:46:55 p.m. »
 Scuzati off topic-ul :
  Intrebarea ta @Laurentiu naste o alta : daca as fi intrebat-o de singuratate, oare ce mi-ar fi raspuns? :)  Probabil ca femeile vor ramane o enigma petru mine.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ariciul

« Răspuns #302 : 13.Oct.2017, 06:00:17 p.m. »

Chiar n-are rost ! O d-na dupa ce mi-a iesit in fata, obligandu-ma sa franez brusc si o intreb daca e frumos ce-a facut(prin geamul deschis), imi raspunde tot c-o intrebare, citez : "ce ma, n-ai nevasta acasa, de ce te legi de mine". Am ramas mut !
  De altfel prioritatea "de doamne" a inceput sa fie deja de  notorietate.

Trebuia sa-i zici:  Am nevasta, da-i acasa nu aiurea pe drumuri ca tine!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #303 : 14.Oct.2017, 10:57:08 a.m. »

http://m.hotnews.ro/stire/22053953

In doar cateva ore, pe DN 2 au fost depistati 347 de conducatori auto care au incalcat prevederile rutiere, dintre care 300 au fost sanctionati contraventional pentru depasirea vitezei regulamentare.

66 de soferi au ramas fara permisul de conducere, dintre care 54 care au depasit viteza corespunzatoare segmentului de drum cu peste 50 km/h.

Offline Laurentiu

« Răspuns #304 : 14.Oct.2017, 11:13:24 a.m. »
In doar cateva ore, pe DN 2 au fost depistati 347 de conducatori auto care au incalcat prevederile rutiere...
Poate chiar unii nu stiu sa cum sa circule pe DN2 https://imgur.com/67mviQx
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #305 : 14.Oct.2017, 12:05:42 p.m. »
În mod sigur mulți nu știu dar controlul se pare că a vizat viteza neregulamentară. Să te grăbești e una dar să depășești cu peste 50 Km/h viteza maximă admisă pe un drum aglomerat cum e acesta e dovadă clară de inconștiență.

Offline toma

« Răspuns #306 : 14.Oct.2017, 06:37:57 p.m. »
Acostamentul respectiv, face DN2 extem de periculos. E suficient de lat incat sa incapa 4 autoturisme in paralel dar prea ingust pentru a vorbi despre un drum cu 4 benzi. Eu nu-s sperios din fire cand vine vorba de drumuri dificile dar drumul ala imi creaza un disconfort puternic de fiecare data cand sunt nevoit sa-l folosesc.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: gabineg, Catalln

Offline Laurentiu

« Răspuns #307 : 14.Oct.2017, 06:45:58 p.m. »
Acostamentul respectiv, face DN2 extem de periculos.
Este periculos din cauza capetelor de pod de pe traseu nesemnalizate si neintretinute care oricind, pe timp de noapte te poate scoate in decor cind vrei sa-i faci loc unui grabit.
  • Suzuki SX4

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #308 : 14.Oct.2017, 07:22:10 p.m. »
....drumul ala imi creaza un disconfort puternic de fiecare data cand sunt nevoit sa-l folosesc.

Idem! #:-S
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Catalln

« Răspuns #309 : 14.Oct.2017, 07:25:00 p.m. »
Acostamentul respectiv, face DN2 extem de periculos. E suficient de lat incat sa incapa 4 autoturisme in paralel dar prea ingust pentru a vorbi despre un drum cu 4 benzi. Eu nu-s sperios din fire cand vine vorba de drumuri dificile dar drumul ala imi creaza un disconfort puternic de fiecare data cand sunt nevoit sa-l folosesc.
Subscriu, majoritatea nu situ/vor sa inteleaga ca acel drum este cu o banda pe sens, iar presiunea pe care o exercita asupra celora care circula corect este imensa, de la flashuri, claxoane pana la depasiri pe dreapta / stanga urmate de frana brusca, sicanari care pot duce la accidente foarte grave.
Pana acum am 3-4 faultati pe motivul acesta (sesizare scrisa la politie insotita de dovada video, prin care solicit inclusiv sa mi se aduca la cunostinta ce masuri au fost luate, de fiecare data a fost ok).
PS: Nu sunt absurd sa ajut la o depasire, dar nu sa  mi se impuna cu forta, iar circulatia pe acostament este un real pericol atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte, accidente au tot fost dar se pare ca nu invata nimeni din ele, nici macar autoritatile, sunt masini de politie care circula si ele pe acostament sporind „nebuloasa”.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

The following users thanked this post: toma