Autor Subiect: Conducerea preventiva  (Citit de 93133 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Conducerea preventiva
« Răspuns #980 : 30.Sep.2022, 01:43:48 p.m. »
Uite asa îti sare "norocul" în fata daca nu esti atent.
O lipsa crasa de educatie rutiera (si nu numai)  a viitorilor inconstienti care vor popula aceste plaiuri minunate.

https://streamable.com/c68u9z
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #981 : 30.Sep.2022, 02:30:30 p.m. »
    Copii, biciclisti si betivi sunt cei cu "prioritate" pentru mine, sau in traducere libera, pericole iminente in trafic. Iar daca in ultimile doua nu s-a ajuns, copii am fost toti... si-am mai fugit si dupa minge.
Iar in satul ala fara trotuare tu ceri "educatie rutiera" ?! :-))
   Hai la noi sa vezi cum traverseaza strada cu castile-n urechi si privind numai in fata!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #982 : 30.Sep.2022, 03:01:03 p.m. »
"Perfect storm"

Ieri am iesit dintr-o straduta in bulevardul cu doua sensuri. M-am asigurat la stanga timp de 30 secunde si, cand s-a facut liber, am cotit-o spre dreapta. Am fost cat pe aci sa lovesc in plin un biciclist cu ruscsacul Glovo, care mergea pe contrasens pe banda I-a.

Concluzia: trebuie sa ne asiguram ca-n UE si Anglia: la stanga si la dreapta.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Catalln

« Răspuns #983 : 30.Sep.2022, 06:27:21 p.m. »
Cu sau fără educație când vad grupuri de copii pe marginea drumului reduc viteza pana ma simt eu în siguranță (sa nu ma trezesc cu vreo unul sub roti sau pe capotă).
Asa este lipsa de educație dar nici cel mai mic semn de autoconservare...însă nu mi-e rușine nici cu piesa dintre volan și scaun.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline ntire2000

« Răspuns #984 : 30.Sep.2022, 09:41:52 p.m. »
... nici cel mai mic semn de autoconservare...însă nu mi-e rușine nici cu piesa dintre volan și scaun.

Evident ca n-au cum sa fie urmasii mai bravi decât stramosii.
Nu-i asa?
Mai ales când ministrul educatiei e un hot ca oricare altul.

Si ca tot vorbim de educatie si conducerea preventiva, la noi se poarta smecheria.
Iar educatia ....daca n-o au stâlpii comunitatii, atunci n-are rost sa ne miram de cei supusi greselii.

Inteleg ca prin oras e deranjant sa tot pui centura daca ai de facut "escale" dese, dar prin afara orasului e cam de neam prost sa o eviti.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Catalln

« Răspuns #985 : 30.Sep.2022, 10:44:48 p.m. »
Chestia asta cu purtatul centurii doar ... colo sau dincolo...exceptii pentru "categorii" ... este o mare prostie.
Legile naturii, fizicii se aplica nediscriminatoriu indiferent de cine ești.
Apropo centura singura te salvează pana în 60Km/h după doar te tine la un loc. Peste cei 60Km/h centura împreună cu celelalte sisteme active și pasive te ajuta pana la un punct ... după ce ai trecut de linia roșie nu te mai salvează nici mama și tata sistemelor de siguranță.
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline ntire2000

« Răspuns #987 : 10.Oct.2022, 09:32:34 p.m. »
Monicutza a facut accident, masina arata totusi bine.
Motociclistul nu prea.

PS: ca sa fiu rautacios .... tinând cont de statutul social, cel mai probabil amândoi si-au luat permisul pe pile.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline hugbear

« Răspuns #988 : 27.Oct.2022, 05:52:44 p.m. »
https://icars.ro/2440-definitie-schimbata-in-codul-rutier-pentru-clarificarea-circulatiei-in-sensul-giratoriu

Pentru uzul milițienilor, al judecătorilor care au copiat la examenul de logică și al analfabeților cu permis.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: enicky

Offline Catalln

« Răspuns #989 : 27.Oct.2022, 06:40:16 p.m. »
https://icars.ro/2440-definitie-schimbata-in-codul-rutier-pentru-clarificarea-circulatiei-in-sensul-giratoriu

Pentru uzul milițienilor, al judecătorilor care au copiat la examenul de logică și al analfabeților cu permis.
...cei in cauza dacă erau sanctionati in tari unde a aparut apa calda mai devreme, invatau lectia de logică și bun simt...
Consum mixt realizat la