Autor Subiect: Conducerea preventiva  (Citit de 93134 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bisti

Re: Conducerea preventiva
« Răspuns #970 : 15.Sep.2022, 11:52:06 a.m. »
Gresitul e una, gresitul cu intentie e alta.
Ala cu opelul care a venit pe banda 3 e acelasi idiot care a depasit in intersecție la virajul la stânga. Ala e stilul de mers al zilierilor in București.

The following users thanked this post: badmania98

Offline bogdanpiatra

« Răspuns #971 : 15.Sep.2022, 02:04:13 p.m. »
ce camera folosesti?
  • nici una inca

Offline badmania98

« Răspuns #972 : 15.Sep.2022, 02:09:49 p.m. »

L.E.
 E chiar Opelul de la începutul filmării.  Îl văzuse în oglindă cum vine.
Am greșit. Nu este același.
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

Offline bisti

« Răspuns #973 : 15.Sep.2022, 06:39:03 p.m. »
@bogdanpiatra - o mizerie chinezeasca ce a venit la pachet cu unitatea media. Nu am pretenții de la ea.
@badmania98 - da, am revazut si eu filmarea si nu e acelasi Opel. Dar pare acelasi tip de sofer.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #974 : 15.Sep.2022, 09:58:28 p.m. »
Dacă e să stăm strâmb și să judecăm drept, Raluca și-a păstrat banda, nu e vina ei că în intersecție lipseau marcajele. Asta nu are nimic în comun cu conducerea preventivă.

Offline enicky

« Răspuns #975 : 15.Sep.2022, 10:00:43 p.m. »
Dar pare acelasi tip de sofer.
    Merg zilnic cu masina si tot de atatea ori constat cu amaraciune ca jumatate din cei care se afla la volan ar trebui sa fie de fapt intr-un mijloc de transport in comun !!!
Nu vezi cata frica, cata lipsa de orientare au, cata lipsa de logica au in manevrele care le fac, incat te intrebi, ce dracu' cauta la volan?!

Statul roman, Parlamentul a aprobat legea prin care a fost eliminat din examen poligonul si a simplificat maxim traseul, lui trebuie sa-i multumeasca apartinatorii celor morti sau raniti in acceidentele auto!

La volan trebuie sa iei decizii in secunde sau fractiuni de secunde, Xceed-ului i-au trebuit zeci de secunde sa realizeze ca banda lui merge in stanga, asa ca nu-l pot acuza pe cel cu Opelul c-a trecut in viteze pe langa voi ! Daca stai sa "te rogi" de fiecare si sa-i arati pe unde trebuie sa mearga, iti dublezi timpul(si asa mare) pierdut in trafic, serios !

Pe de alta parte, vad ca nimeni, sau foarte putini, constientizeaza ca ceea ce s-a dobandit in scoala de soferi, sunt cunostinte minime, insuficiente ca sa ai un comportament in trafic si este absolut, chiar imperios necesar, ca dupa ce a primit permisul, urmatoarele 2-3 iesiri in trafic sa fie facute impreuna cu cineva, o persoana cu multa experiente de sofat, pentru a-si perfectiona cat-de-cat viitorul stil de condus.
      Si n-o spun intamplator, ci dupa ce am avut doua experiente de acest gen in familie.
 Hai sa ne gandim doar la legislatia din anumite state, in care se poate conduce de la 16 ani, dar numai impreuna cu unul din parinti ! Oare intamplator este asa ?! N-as crede ! Mai mult ca sigur ca acest sistem a dat roade si il mentin in continuare !

« Ultima Modificare: 15.Sep.2022, 10:11:53 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #976 : 15.Sep.2022, 10:49:46 p.m. »
Si cam la ce te astepti?
Bode si acum e ministru chiar daca la un moment dat al vietii de îmbuibat dormea ca porcul pe bancheta din spate.
Gâlceava fraierilor e linistea celor de la putere.

La noi sunt destui "soferi" pe drumuri pe care daca-i claxonezi se sperie si fac accident.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #977 : 15.Sep.2022, 10:56:25 p.m. »
Poate sunt eu mai idealist, dar doar faptul că un adormit se află vremelnic la butoane nu înseamnă că acest topic înghite orice.

Offline bisti

« Răspuns #978 : 16.Sep.2022, 06:43:33 a.m. »
Dacă e să stăm strâmb și să judecăm drept, Raluca și-a păstrat banda, nu e vina ei că în intersecție lipseau marcajele. Asta nu are nimic în comun cu conducerea preventivă.

Marcaje sunt, dar sunt un pic mai sterse. Nu au fost restrasate ca in intersectiile de la Lizeanu sau Ferdinand (unde e aceeasi situatie cu semafor la stanga). Atata timp cat se suprima banda 3 (obligatoriu la stanga), cei de pe banda 2 trec automat pe banda 3. Nu cred ca e altfel pe altundeva.

Offline enicky

« Răspuns #979 : 16.Sep.2022, 08:39:30 a.m. »
...cei de pe banda 2 trec automat pe banda 3. Nu cred ca e altfel pe altundeva.
   E absolut normal sa fie asa, dar pentru unii carora le intra morcovul in fund odata cu cheia in contact, este greu spre imposibil sa mai si gandeasca la volan fiind ! Si-atunci tine blocata o banda libera si implicit 10-15 masini !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip