Autor Subiect: Conducerea preventiva  (Citit de 93147 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Conducerea preventiva
« Răspuns #871 : 25.Aug.2021, 11:41:52 a.m. »
Autoturism blocat off-road a fost incendiat la turarea motorului care a produs aprinderea vegetatiei uscate.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

« Răspuns #872 : 26.Aug.2021, 06:35:11 p.m. »
Soferul asta e meserias adevarat, dar manevra lui e ca si golurile alea de generic - a doua oara nu cred ca-i mai iese.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Vecchio

« Răspuns #873 : 26.Aug.2021, 06:50:09 p.m. »
O fi meseriaș omul, dar baba a avut zile :good:
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline enicky

« Răspuns #874 : 26.Aug.2021, 07:47:40 p.m. »
- a doua oara nu cred ca-i mai iese.
   Normal ca nu-i mai iese !!
Am vazut faza si la tv. dar nu intelesesem ce era spatiul unde a intrat. Acum am vazut ca era o strada.
   Bravo lui, asta chiar merita popularizat, ca persoana, nu faza in sine.
 Dar probabil ca are de plata daune la stalpul respectiv si chiar la capul tractor.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #875 : 14.Oct.2021, 10:43:39 a.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline teutzue

« Răspuns #876 : 14.Oct.2021, 11:06:49 a.m. »
Mai e si de IS, dragul de el. NU are nici o scuza. Ma amuza intr-un mod sinistru ca a depasit asa doar ca sa faca stanga la scurt timp.

Am condus si eu BMW-uri si ai senzatia ca esti Iron Man cu ele: accelereaza tare, stau bine pe drum, iti dau un sentiment de falsa siguranta lucru care iti da incredere ca "scapi" usor, depasesti repede, iei curba repede...
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

Offline ntire2000

« Răspuns #877 : 14.Oct.2021, 11:10:54 a.m. »
Poate se grabea omu' sa sterilizeze si el niste masti.
Sau voia sa ajunga mai repede la un "loc luminat, loc cu verdeata, unde nu-i durere, nici întristare, nici suspin..."
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline toma

« Răspuns #878 : 15.Oct.2021, 09:48:26 a.m. »
Modificări în Codul Rutier: în ce condiţii pot fi depăşiţi bicicliştii de maşini

Schimbare importantă în legislaţia rutieră din România, în favoarea bicicliştilor. HG 1075 din 4.10.2021 modifică regulamentul de aplicare a OUG 195/2002, care reglementează circulaţia pe drumurile publice. În 6 octombrie s-a publicat şi în Monitorul Oficial, ca atare regula a intrat deja în vigoare. Iată ce spune legea: Pentru asigurarea distanţei laterale de siguranţă, la depăşirea unei biciclete sau a unei trotinete electrice conducătorii de autovehicule realizează această manevră trecând peste marcajul longitudinal de separare a sensurilor de circulaţie ori de separare a benzilor pe acelaşi sens, cu cel puţin jumătate din lăţimea autovehiculului atunci când viteza acestuia de deplasare este mai mare de 50 km/h, sau cel puţin prin încălcarea acestor marcaje atunci când viteza de deplasare este de cel mult 50 km/h.

Consecinţa logică a articolului este că în situaţiile în care există un marcaj longitudinal continuu de separare a sensurilor de mers, depăşirea unei biciclete este interzisă.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline ...

« Răspuns #879 : 15.Oct.2021, 10:05:59 a.m. »
Deocamdata nu se respecta: fie am fost depasit razant, fie masina a calcat linia continua, in tromba.