Autor Subiect: Conducerea preventiva  (Citit de 93148 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bisti

Re: Conducerea preventiva
« Răspuns #840 : 18.Iun.2021, 03:27:54 p.m. »
In Bucuresti daca nu faci asta, inseamna ca ai trait degeaba. Sa vezi ce frumos este sa stai la coada sa faci la stanga, iar din dreapta sa se bage masini cu tupeu.

Uite, l-am montat si pe dl "care sta aici" ...

Atentie! Limbaj +18.

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #841 : 18.Iun.2021, 05:24:47 p.m. »
Posibil, noi ardelenii suntem mai înceti de felul nostru si poate mie mi se par neobisnuite.

M-ao uitat de vreo 4-5 ori la postarea lui vecinu @ntire2000 , nu am vazut nimic ciudat, neobisnuit, desi tot in Ardeal traiesc.
Pana la urma cred ca m-am dumirit ca zicea de Octavia neagra, insa cand a depasit autobuzul oprit, nimic periculos, nimic ciudat, nimic de smechereala, dupa mine....
Si-n Cluj e aglomerat, asa ca faze de-astea nici nu le mai bagi in seama  :dknw:
Cat despre clip-ul lui @bisti, DA, ala a gresit cu intentie, insa  ce rost are sa iti pui mintea cu tot contravenientul ?  Stia prea bine ca a gresit, iar daca are tupeul sa faca asta, sa mearga pe interzis, admonestarea colegului il  lasa rece, e fara efect,  maine si in zilele urmatoare va face la fel,.....ca atata poate  :baston:
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline bisti

« Răspuns #842 : 18.Iun.2021, 06:28:03 p.m. »
Initial am crezut ca nu cunoaste zona (nu sunt semne de interzis la fiecare straduta). Apoi cand am vazut ca e de Ilfov i-am dat flashuri si i-am facut semn ca e sens unic (se aude cand spun asta).
Ca sa il vad apoi ca e nervos si imi facea semne cu mana sa ma dau la o parte ca trece el.
Am zis sa ii spun "prietenului" ca e interzis de vreo 2 ani (din noiembrie-decembrie 2019, cand a bagat Firea autobuzele scolare). Cand am vazut ca are si copii in masina (se vede doar capul unuia din ei, pe scaunul din dreapta fata) mi-am dat seama ca nu am cu cine discuta si mai bine imi vad de drum. Cei din spate tot pe mine ma claxonau, deh, limitati in gandire. Sunt curios ce faceau daca se intalneau cu el in virajul urmator.

Offline enicky

« Răspuns #843 : 18.Iun.2021, 06:40:40 p.m. »
M-ao uitat de vreo 4-5 ori la postarea lui vecinu @ntire2000 , nu am vazut nimic ciudat, neobisnuit, desi tot in Ardeal traiesc.
   Ai nu-i taiere de fata, s-a bagat fara sa creeze panica, taiat fata este cand are 1/2 masina mai in fata si iti baga o aripa in bot ! Grav este insa ca n-a dat semnal ! X-(

Dar ce-am remarcat, ca de altfel si in Bucuresti, pe banda 1 o singura masina, pe banda 2 toata lumea .
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #844 : 18.Iun.2021, 09:12:07 p.m. »
Pai cu ce sa dea, ca mâna dreapta o avea ocupata cu telefonul, iar cu stânga facea restul.
Cam 2 km a mers "invalid".

Iar cu taiatul benzii o mai înteleg în linie dreapta si în accelerare (ca sa nu simta ala ca-l scoti de pe sosea), dar nu în intersectii.
Clujeanul ala cu biciclete agațate de masina a trebuit sa frâneze ca sa nu-i "cada fața".
Dar ma rog, aveti dreptate, ce draq de pretentii sa mai am de la niste ghiolbani pentru care bunul simt e ceva abstract?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #845 : 18.Iun.2021, 10:19:56 p.m. »
Dar ma rog, aveti dreptate, ce draq de pretentii sa mai am de la niste ghiolbani pentru care bunul simt e ceva abstract?
  @ntire2000 eu am mai spus-o si o mai spun, da, conteaza si bunul simt la volan(cel cu Skoda probabil ca n-a mai folosit de mult timp "scuzati-ma" si "multumesc") dar cel mai mult este scoala, scoala-fabrica de permise auto, care produce permise de conducere pe banda rulanta si cand zic "permise" ma gandesc de fapt la cetateni nevinovati, care se vor urca la volanul unor masini si le vor conduce manevra pe strada, riscundu-si viata lor si a altora, nestiind ca masina este o "arma" !!
  Dar cel care a aprobat o astfel de scoala, nu s-a gandit niciodata cata suferinta va creea decizia lui, nu s-a gandit niciodata la faptul ca viata este unica, ci a fost manat numai si numai de interese economice !
   La urma-urmei, un guvern, un ministru au probleme muuuuult mai importante decat faptul ca pe sosele mor oameni, sau daca nu mor raman schiloditi pe viata, si ca multi concetateni de-ai lui isi distrug putinii neuroni stand in traficul infernal.
   Important este ca acesti cetateni cumpara masini, cumpara combustibil, cumpara servicii si platesc taxe, asta este important, viata si sanatatea lor, a cetatenilor, sunt niste elemente neesentiale, de fapt este ultimul lucru la care se gandeste unul care a fost votat si ales !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Laurentiu

« Răspuns #846 : 20.Iun.2021, 10:05:35 a.m. »

Locuiesc pe o strada care de citiva ani buni este cu sens unic. La capatul strazii unde este o intersectie in ''T'', se afla o gradinita + o scoala (clasa ''zero'' - clasa a 4-a) unde parintii isi aduc copiii cu masina. Ca sa nu mai faca o manevra de intoarcere si sa intre pe o strada cu dublu sens, unii parinti ''soferi'', intra si circula pe interzis cam 200 m.
Eu unul nu ma complic sa le mai atrag atentia pentru ca toti stiu cum se circula in zona asa ca, atunci cind imi iese in cale, il ''imping'' pina intra pe fagasul normal. Nu plec din fata lui pina cind nu paraseste zona pe drumul cel bun.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline bisti

« Răspuns #847 : 20.Iun.2021, 10:29:55 a.m. »
Surpriza! Si aceasta strada are cresa+gradinita+scoala imediat dupa virajul din finalul clipului.
Cred ca zonele astea ar trebui semnalizate cu "alte pericole", niciodata nu poti sti ce se iveste de dupa colt.

Offline enicky

« Răspuns #848 : 20.Iun.2021, 03:27:35 p.m. »
Atentie! Limbaj +18.
   Esti destul de "modest", dar probabil cu timpul vei trece si la stramosi(arbore genealogic), adica la morti, raniti... :D

In alta ordine de idei, in fata mea Loganul si-a castigat "prioritate", adica ii/il las fara sa-l mai sactionez in vreun fel, sau sa-l injur, sa faca ce vrea el pe sosea, doar sa nu ma loveasca !
  Probabil ca cineva ma va acuza de "ceva", dar am avut atatea situatii "delicate"(ca sa fiu bland in exprimare) cu "soferi" pe aceasta marca, incat fara sa vreau i-am bagat pe toti in aceeasi oala, adica la... "atata pot" ! Exceptie fac doar taximetristii...

Offline shpeedy

« Răspuns #849 : 24.Iun.2021, 12:41:34 p.m. »
Cam cum se aplica legea in alte tari - https://fb.watch/6k3a7pSC1z/

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X