Autor Subiect: Conducerea preventiva  (Citit de 93295 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Vecchio

Re: Conducerea preventiva
« Răspuns #830 : 24.Mai.2021, 11:35:46 a.m. »
Eu unul, în acea zonă nu m-aș încumeta să mă duc cu 30 (e ca-n zonele uzinale)! :-?
Ai reflexe bune și sistemul te-a ajutat! :clap: :good:
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

The following users thanked this post: enicky

Offline ntire2000

« Răspuns #831 : 31.Mai.2021, 03:01:55 p.m. »
Daca soferul e prost macar masina sa fie bine facuta.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

« Răspuns #832 : 04.Iun.2021, 10:32:00 a.m. »
Am zis ca merita "baiatul" sa fie facut celebru, are un real talent de bombardier (cu toate ca înca poarta stigmatul "prostului" pe parbriz, probabil ca permisul înca nu i s-a racit bine în urma înfolierii)
In alea câteva sute de m în care am avut "onoarea" sa-i admir talentul si-a mai "dezmortit" de câteva ori si caseta de directie, acceleratia si frânele.

https://streamable.com/suyvkr
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ...

« Răspuns #833 : 04.Iun.2021, 10:35:02 a.m. »
Moves like Jagger!

Offline ntire2000

« Răspuns #834 : 04.Iun.2021, 10:37:58 a.m. »
Am mai vazut din astia în orasul meu (ca e mic si aglomerat) cu tractiune spate si miscari de lambada si am avut senzatii de compasiune si regret pentru arborii juliti de coaja alaturi de cazanele lor dauna totala.
Mai ales pe bulevardul Republicii, râd si aia de la rutiera când afirma ca tot al doilea copac are o "poveste" de spus.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #835 : 04.Iun.2021, 12:49:48 p.m. »
Am zis ca merita "baiatul" sa fie facut celebru, are un real talent de bombardier
     Nu stiu, pe mine nu ma impresioneaza asemenea specimene(ghilimelele trebuie puse la "merita"), eu ii vad ca niste rame care circula(rapid) printre melci(ceilalti participanti la trafic), dar care rame sunt usor calcate(la propriu), adica chiar daca nu-l faci tu celebru pe melteanul ala, apare singur pe la ora 17 la stiri.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #836 : 04.Iun.2021, 02:51:21 p.m. »
Pai de aia i-am facut un promo.
Când apare la stiri sa-l cunoasca deja lumea. :-))
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

« Răspuns #837 : 18.Iun.2021, 02:51:29 p.m. »
Astazi, din ciclul "toata lumea e a mea".

Adica nu conteaza pe ce banda esti, conteaza sa-i faci pe fraierii de lânga tine.
Asta în timp ce tii telefonul la vedere (secunda 42) cu mâna dreapta - ca sa prinzi cât mai mult semnal.

https://streamable.com/flgsu0
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline bisti

« Răspuns #838 : 18.Iun.2021, 03:00:17 p.m. »
Cred ca esti prea agitat. Asemenea lucruri mi se intampla zilnic in drumul spre munca, de cel putin 5 ori.
Poate la tine e ceva iesit din comun, dar in Bucuresti e ceva absolut frecvent.

O sa incerc sa scot de pe card ultima intamplare : mergand pe sens unic, pe o strada mai lata (aproape 2 benzi), din sensul opus (adica pe contrasens) vine un ex-taximetrist, actualmente uber (sau echivalent) foarte nervos ca nu ma dau la o parte din calea lui. M-am pus in fata lui si i-am explicat paricopitatului ca e pe interzis. Raspunsul lui : haide, frate, ca locuiesc aici. Cand m-am uitat mai bine la pasageri, avea 2 copii de gradinita, unul in fata, altul in spate. Ce ziceti, merita un mail "anonim" catre uber (sau whatever companie) pentru stilul lui "smecher" de condus?

Offline ntire2000

« Răspuns #839 : 18.Iun.2021, 03:09:22 p.m. »
Posibil, noi ardelenii suntem mai înceti de felul nostru si poate mie mi se par neobisnuite.
Dobitocii din astia cred ca au fost instruiti pe la voi, ca pe acolo într-adevar ma simt ca în jungla când trec în drumul spre mare.

Eu chiar nu înteleg, faptul ca le tai la toti calea si ajungi cu 3 lungimi de masina mai în fata, te face automat un câstigator?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού