0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
"Dacă nu înjuri la volan, nu ești atent la drum!" - proverb românesc
... In ambele clipuri puse aici urma sa merg pe langa pasaj si n-avea sens sa ma duc pe B2 doar ca sa am de unde sa ma intorc.
Imi pare rau, dar eu nu vad lucrurile asa - cand intri in depasire esti (sau ar trebui sa fii) responsabil pe aceasta actiune.1. Daca nu ai vizibilitate (sau se apropie linie continua), te rezumi la depasirea cate unei masini pe rand. Or Fordu' nu avea aceasta intentie (el era pus pe depasit). Drept urmare, vazand asta, cel cu Golf-ul a zis sa-l lase dreaq sa depaseasca (s-a tras mai inspre dreapta, a franat). Prin manevra de depasire (cel putin dubla) facuta, Fordu' a intrat pe terenul incertitudinii - ala cu Golfu' putea sa franeze (ceea ce a facut) ori sa accelereze (ceea ce te asteptai tu si cel cu Fordu' sa faca). 2. Acuma noi ne uitam la fimulet si facem pe inteleptii satului, dar cand esti acolo si trebuie sa iei decizia in fractiune de secunda, nu stiu cum ar mai arata deciziile noastre. Intr-o societate cat-de-cat functionala, aducerea unor asemenea situatii in zona incertitudinii cu privire la deznodamant ar fi (cat se poate de mult) minimizate/limitate, prin simpla sanctionare a celui cu Fordu' doar in baza prezentei inregistrari (asta ca sa facem abstractie de posibilul istoric al celui cu Fordu' - ca la genu' asta de comportament riscant nu ajungi deodata).
masina vad ca deja a invatat drumul