0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Bine, asta o zice un viteaz de tastatura, si eu tot timpul franez bombanind....
Sper ca domnul cu S-Cross visiniu nu este coleg cu noi, eu ma dezic de un astfel de comportament.
Citat din: cad din 12.Mar.2021, 12:04:40 p.m.Sper ca domnul cu S-Cross visiniu nu este coleg cu noi, eu ma dezic de un astfel de comportament.Vine din spate cu viteza, in depasire, are in fata 50m liberi si el reduce inexplicabil langa cel de pe b1, (care isi vede de treaba lui si merge regulamentar) ba mai il si deranjeaza ! Pai daca esti lansat, du-te,
Pai nu ai sesizat in filmare, ca cel cu S-cross-ul nu avea unde sa se duca? Pt ca banda 2 era in reparatie, se ingusta drumul la o banda, are si indicator "ocolire"....
Vine din spate cu viteza, in depasire, are in fata 50m liberi si el reduce inexplicabil langa cel de pe b1, (care isi vede de treaba lui si merge regulamentar) ba mai il si deranjeaza ! Pai daca esti lansat, du-te,
Citat din: enicky din 12.Mar.2021, 01:47:37 p.m........Adevarul e ca, in locul celui cu camera, il lasam sa se duca. M-am saturat si eu de ghiolbani de felul asta, dar timpul pierdut dupa un astfel de incident nu merita.Asta e esența conducerii preventive - nici-odată nu-ți pune mintea cu un prost...!
.......Adevarul e ca, in locul celui cu camera, il lasam sa se duca. M-am saturat si eu de ghiolbani de felul asta, dar timpul pierdut dupa un astfel de incident nu merita.
Pai daca esti lansat, du-te, nu-l mai odstructiona pe omuletul ala, ca nu ti-a gresit cu nimic.
Avea timp, la ce viteaza avea, sa treaca de acel semn de ocolire. Ba chiar putea sa accelereze un pic, daca tot se grabea.