Autor Subiect: Conducerea preventiva  (Citit de 93159 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Conducerea preventiva
« Răspuns #760 : 12.Mar.2021, 01:47:31 p.m. »
Bine, asta o zice un viteaz de tastatura, si eu tot timpul franez bombanind....

Ca si mine, de altfel...  :inteligent:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #761 : 12.Mar.2021, 01:47:37 p.m. »
Sper ca domnul cu S-Cross visiniu nu este coleg cu noi, eu ma dezic de un astfel de comportament.
  Sincer, acest stil de condus nu-l concep, imi depaseste orice mod de intelegere, nu e tupeu, nu e prostie, e ceva ce dovedeste ca repectivul n-are NICIO tangenta cu sofatul !!
Vine din spate cu viteza, in depasire, are in fata 50m liberi si el reduce inexplicabil langa cel de pe b1, (care isi vede de treaba lui si merge regulamentar) ba mai il si deranjeaza ! :-O Pai daca esti lansat, du-te, nu-l mai odstructiona pe omuletul ala, ca nu ti-a gresit cu nimic.
   Aceeasi faza si in clipul anterior al lui @gabineg.
  Aici e ceva idem cu rulatul pe autostrada, cand te depaseste si se opreste in fata ta la 4-5m, obligandu-te sa reduci, ca te intrebi, de ce te-a depasit?!
« Ultima Modificare: 12.Mar.2021, 02:15:14 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: gabineg, Romix

Online FritzVonSpritz

« Răspuns #762 : 12.Mar.2021, 01:54:55 p.m. »
Sper ca domnul cu S-Cross visiniu nu este coleg cu noi, eu ma dezic de un astfel de comportament.
Vine din spate cu viteza, in depasire, are in fata 50m liberi si el reduce inexplicabil langa cel de pe b1, (care isi vede de treaba lui si merge regulamentar) ba mai il si deranjeaza ! :-O Pai daca esti lansat, du-te,

Pai nu ai sesizat in filmare, ca cel cu S-cross-ul nu avea unde sa se duca?  Pt ca banda 2 era in reparatie, se ingusta drumul la o banda, are si indicator "ocolire"....
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline ...

« Răspuns #763 : 12.Mar.2021, 02:00:57 p.m. »
Avea timp berechet sa se incadreze, a venit lansat, pur si simplu a franat ca un berbec si a dat de volan in timp ce a apasat semnalizarea.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #764 : 12.Mar.2021, 02:24:29 p.m. »
Pai nu ai sesizat in filmare, ca cel cu S-cross-ul nu avea unde sa se duca?  Pt ca banda 2 era in reparatie, se ingusta drumul la o banda, are si indicator "ocolire"....

Pai... sa astepte, pana vede in oglinzi ca are loc sa treaca...
Sau sa respecte regula fermoarului.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ...

« Răspuns #765 : 12.Mar.2021, 02:35:01 p.m. »
Sa vad eu masinile cu RBS cum vor frana automat in fermoar pana se agata una pe alta...
« Ultima Modificare: 12.Mar.2021, 03:02:50 p.m. de gabineg »

Offline Romix

« Răspuns #766 : 12.Mar.2021, 02:36:19 p.m. »

Vine din spate cu viteza, in depasire, are in fata 50m liberi si el reduce inexplicabil langa cel de pe b1, (care isi vede de treaba lui si merge regulamentar) ba mai il si deranjeaza ! :-O Pai daca esti lansat, du-te,

Ai observat perfect. La prima vizualizare aveam impresia ca se ingusteaza drumul definitiv pe o singura banda. De fapt, era un pic de ocolire, o jumate de banda 2 libera si apoi banda 2 libera total. Avea timp, la ce viteaza avea, sa treaca de acel semn de ocolire.  Ba chiar putea sa accelereze un pic, daca tot se grabea.
S-a bagat pana la urma cu tupeu, stiind ca il va lovi din spate. Fara camera ar fi fost mai greu de dovedit ce s-a intamplat.

Adevarul e ca, in locul celui cu camera, il lasam sa se duca. M-am saturat si eu de ghiolbani de felul asta, dar timpul pierdut dupa un astfel de incident nu merita.
« Ultima Modificare: 12.Mar.2021, 02:42:54 p.m. de gabineg »
  • Vitara 1.4 MT Luxus AllGrip 2019

The following users thanked this post: gabineg, FritzVonSpritz

Offline Vecchio

« Răspuns #767 : 12.Mar.2021, 03:06:05 p.m. »
.......
Adevarul e ca, in locul celui cu camera, il lasam sa se duca. M-am saturat si eu de ghiolbani de felul asta, dar timpul pierdut dupa un astfel de incident nu merita.

Asta e esența conducerii preventive - nici-odată nu-ți pune mintea cu un prost...!
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline enicky

« Răspuns #768 : 12.Mar.2021, 05:56:17 p.m. »
:-O Pai daca esti lansat, du-te, nu-l mai odstructiona pe omuletul ala, ca nu ti-a gresit cu nimic.

odstructiona=obstrucționa :pardon: :pardon:
Avea timp, la ce viteaza avea, sa treaca de acel semn de ocolire.  Ba chiar putea sa accelereze un pic, daca tot se grabea.
   Astfel nu l-ar fi deranjat absolut deloc pe cel cu camera. Pana sa-si dea asta seama ce-a fost, S-cross-ul s-ar fi dus fara sa atinga pe nimeni.

Dar e greu si cu "crosetatul" !

El sarac/ul(cu duhul), cred ca a cam vrut sa "ceara voie", i se parea cam de "porc" sa-l depaseasca pe cel cu camera :).
  Dar eu am fost de "n" ori depasit de "ghiulele" in felul asta si daca nu m-au deranjat, "du-te nene!"
« Ultima Modificare: 12.Mar.2021, 06:07:52 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Vecchio

« Răspuns #769 : 13.Mar.2021, 08:58:46 a.m. »
Nu cred că românul n-o știe pe asta, dar e prea stresat și plin de nervi(prostie) ca să o aplice!  :-?
În vest, aproape toți conduc relaxat (unii chiar ZEN), cu unele excepții (când întâlnești un estic nou venit)! :D :D :D
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

The following users thanked this post: enicky