0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Da, oprirea este de 2 feluri : oprire voluntara si oprire involuntara (obligatorie).... fiind obligat sa opreasca ( ex accident, poate chiar agent care il opreste, coloana oficiala, etc)
Citat din: FritzVonSpritz din 09.Mar.2021, 08:34:22 p.m.Da, oprirea este de 2 feluri : oprire voluntara si oprire involuntara (obligatorie).... fiind obligat sa opreasca ( ex accident, poate chiar agent care il opreste, coloana oficiala, etc) Exact, ai dreptate insa oprirea (involuntara) o faci DOAR pentru a preveni un accident si nu de a acorda prioritate in sens. In sensul giratoriu, roata trebuie sa se invirta oricit de incet . Oprind in sens, risti sa blochezi traficul.
P.S. Acum daca nici clipul de la DRPCIV nu-i clar...
eu cred ca daca mergi incet spre foarte incet, va veni unul din spate care sa te ia in plin
Jumatate din soferii din Romania nu mai stiu unde este maneta semnalului, semnal care este OBLIGATORIU la schimbarea directiei de mers...
Stai sa apara enicky
Citat din: cad din 08.Mar.2021, 10:14:47 a.m.Strict legat de filmuletul pus de @ntire2000, filmarea incepe din momentul in care ambii par a intra in giratoriu din aceeasi directie, apoi Militica vrea sa iasa din giratoriu. Pentru mine Militica a gresit, in momentul confruntarii Seatul nu a schimbat banda, ci voia sa isi continue sensul prin giratoriu. Alte marcaje nu se vad pe sosea, si este vorba de un giratoriu, nu o intersectie. Un giratoriu este tot o intersectie, deci politistul nu schimba sensul, dimpotriva, el merge in aceeasi directie pe ca a avut-o inainte de a intra in intersectie/sens. Vezi clipul explicativ !!! @ntire2000 n-are rost sa-ti mai explic..... Im racesc gura de pomana !@VictorN vezi clipul explicativ ! Citat din: Vecchio din 08.Mar.2021, 10:26:32 a.m.Măi fraților??? Cum ați luat examenul??????????????? Probabil prin Arges...
Strict legat de filmuletul pus de @ntire2000, filmarea incepe din momentul in care ambii par a intra in giratoriu din aceeasi directie, apoi Militica vrea sa iasa din giratoriu. Pentru mine Militica a gresit, in momentul confruntarii Seatul nu a schimbat banda, ci voia sa isi continue sensul prin giratoriu. Alte marcaje nu se vad pe sosea, si este vorba de un giratoriu, nu o intersectie.
Măi fraților??? Cum ați luat examenul???????????????