0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Milițică care nu cunoaste codul rutier.
Milițică care nu cunoaste codul rutier.Iar purtatoarea de cuvânt (cel mai probabil angajata pentru ca e blonda si are sexul frumos) o comite si ea:„Șoferul a fost sancționat contravențional cu 6 puncte amendă și 870 de lei pentru neîncadrarea corespunzătoare în sensul giratoriu în vederea efectuării virajului la stânga” a precizat comisar-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.PS: daca sensul giratoriu era prevazut cu marcaje cu sageti care sa specifice clar ce presupune încadrarea pe fiecare banda în parte era alta discutie. Din filmare nu se vede nici un marcaj.
LE: Decât sa te faci de râs mai bine nu postai nimic.Eu zic sa ai grija prin giratorii, ca ai lacune mari la partea teoretica (care s-a mai schimbat de când am facut noi scoala de soferi).
daca sensul giratoriu era prevazut cu marcaje cu sageti care sa specifice clar ce presupune încadrarea pe fiecare banda în parte era alta discutie.
[...]Priviti in intregime si cu atentie, ca asa mai invatam ! Si eu am fost tentat sa cred ca politistul a gresit, recunosc, dar el a mers inainte/a pastrat directia de mers, celalalt deja facea stanga, deci era in culpa ! [...]
Citat din: ntire2000 din 07.Mar.2021, 11:13:49 p.m.Sensul ăla e PREVĂZUT cu MARCAJE CLARE, cu privire la încadrările pe bandă!