Autor Subiect: Conducerea preventiva  (Citit de 93188 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Conducerea preventiva
« Răspuns #620 : 15.Feb.2021, 11:00:26 a.m. »
Imi place nota de final din Frozen, "Let it go", se potriveste cu perioada de iarna. Totusi, desi nici eu nu as fi procedat altfel, probabil, @ntire2000 nu trebuia sa traga usor dreapta, ci sa ramana pe banda sa. Probabil ca s-a incadrat in marcaje, nu-mi dau seama, dar in caz ca pe banda vecina ar fi circulat o masina aproape de linie, o putea tampona usor chiar el.

Offline ntire2000

« Răspuns #621 : 15.Feb.2021, 11:03:27 a.m. »
In conditii de iarna e bine sa fim si intelegatori (poate chiar nu prea vedea in oglinda) dar nici sa nu ne suparam sau sau sa punem la suflet.
Nu ma suparam daca respectivul avea macar bunul simt sa-si recunoasca greseala. Dar tot el era indignat si cu trompeta mai ascutita.

Probabil ca s-a incadrat in marcaje, nu-mi dau seama, dar in caz ca pe banda vecina ar fi circulat o masina aproape de linie, o putea tampona usor chiar el.
In spatele meu nu era nimeni mai aproape de 15-20 de m.
Chiar daca era dimineata eram bagat în "priza" datorita vremii.
Si asa, de fiecare data întâlnesc cel putin 2-3 ametiti din astia care nu stiu pe ce lume se afla.
Deja m-am obisnuit sa le anticipez miscarile.
Poate ca ar trebui sa încep sa joc la loto....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #622 : 15.Feb.2021, 02:06:02 p.m. »
  Un claxon bun, evita un accident grav ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #623 : 15.Feb.2021, 03:05:38 p.m. »
Pe ăla i l-am dat eu soferului Loganului gri care mi-a tăiat ieri calea :-q pe panta de la Grozavesti. Am pus muzică peste claxon, pentru că am injurat atat eu, dar mai ales nevasta. :-O

Culmea e ca nu se grabea. Doar vroia sa mearga pe banda a II-a pe podul Basarab, banda I fiind libera dupa ce m-a depasit prin dreapta-fata.

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline dthem

« Răspuns #624 : 15.Feb.2021, 03:27:53 p.m. »
Nici nu as numi incident ce ai patit acolo, e ceva atat de banal incat mie nu-mi starneste decat nepasare, daca mergi in Bucuresti ti se intampla de 20 de ori pe zi lucruri mai grave decat ca se baga unul in fata ta de pe b1 pe b2. Plus ca poate e o iluzie optica, dar pare ca ai accelerat cand ai vazut ce vrea sa faca, dupa care ai franat brusc, in conditiile in care erai destul de departe de masina din fata ta. Dar aici nu comentez, poate e o iluzie din filmare, repet.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #625 : 15.Feb.2021, 03:38:37 p.m. »
Nici eu nu il numesc incident, ci conducere preventiva. Incident era daca-l ciocneam. Din punctul tau de vedere de om al legii, cine platea paguba?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline dthem

« Răspuns #626 : 15.Feb.2021, 03:43:14 p.m. »
Nu-s om al legii, eu imi apar clientii, iar legea o apara altii.

Legat de non incident probabil ca el platea, dar asta nu inseamna ca tu te-ai comportat rezonabil, din punct de vedere uman nu ti-a facut mare lucru. Poate e doar parerea mea de om care nu se mai enerveaza in asemenea situatii, ci le ia ca atare.

Offline Vecchio

« Răspuns #627 : 15.Feb.2021, 03:51:59 p.m. »
Nu înțeleg de ce se circulă preponderent pe banda2, când banda1 e liberă și nu schimbi direcția la stânga  :dknw: :dknw: :dknw:
O fi plină de capace canal :-/ :-/ :-/
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline dthem

« Răspuns #628 : 15.Feb.2021, 04:02:46 p.m. »
Nu înțeleg de ce se circulă preponderent pe banda2, când banda1 e liberă și nu schimbi direcția la stânga  :dknw: :dknw: :dknw:
O fi plină de capace canal :-/ :-/ :-/
Mda, prin Otopeni de exemplu fix asta ar fi motivul (pe sensul spre Bucuresti mai ales). Daca vrei sa fii cuminte si sa mergi pe B1 ajungi acasa scuturat bine, motiv pentru care nu prea merge nimeni pe acolo si n-ai ce sa le reprosezi...

Offline gabi males

« Răspuns #629 : 15.Feb.2021, 04:04:51 p.m. »
Pe ăla i l-am dat eu soferului Loganului gri care mi-a tăiat ieri calea :-q pe panta de la Grozavesti. Am pus muzică peste claxon, pentru că am injurat atat eu, dar mai ales nevasta. :-O

Culmea e ca nu se grabea. Doar vroia sa mearga pe banda a II-a pe podul Basarab, banda I fiind libera dupa ce m-a depasit prin dreapta-fata.

Gabi... vezi partea buna...macar a avut bunul simt sa semnalizeze. Cati intalnesc zilnic care nu au semnalizarea inclusa in dotarea masinii... :D
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019