0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Eu semnalizez catre centrul sensului giratoriu atata timp cat mai sunt iesiri pe care nu vreau sa le folosesc, ca sa arat intentia de a continua prin giratoriu. Imediat dupa ce trec de ultima iesire pe care nu vreau sa o folosesc si sunt in drum spre iesirea care-mi trebuie, semnalizez catre exteriorul giratoriului, ca sa arat intentia de a folosi urmatoarea iesire.
...sa ne ocupam de alte situatii de trafic in care este necesara conducerea preventiva.
Eu semnalizez catre centrul sensului giratoriu atata timp cat mai sunt iesiri pe care nu vreau sa le folosesc, ca sa arat intentia de a continua prin giratoriu. Imediat dupa ce trec de ultima iesire pe care nu vreau sa o folosesc si sunt in drum spre iesirea care-mi trebuie, semnalizez catre exteriorul giratoriului, ca sa arat intentia de a folosi urmatoarea iesire.....Logica [,] corecta si buna intelegere bat orice legi .
In sensul giratoriu nu e necesar sa conducem preventiv ... se circula cu viteza mica si nu apar victime in cazul unor accidente.