Autor Subiect: Conducerea preventiva  (Citit de 93191 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Conducerea preventiva
« Răspuns #590 : 10.Iul.2020, 10:50:34 a.m. »
Din ce am vazut biciclistul s-a incadrat direct pe pista de biciclete, pe care a si rulat pana la incidentul de la semafor.

Nu vad in schimb, unde a fost - dincolo de perceptiile cu privire la biciclist - comportamentul PREVENTIV al colegului la trecerea de pietoni initiala...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Online bisti

« Răspuns #591 : 10.Iul.2020, 10:52:15 a.m. »
Mersi @toma.

Succes!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #592 : 13.Aug.2020, 10:44:01 a.m. »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #593 : 16.Aug.2020, 02:51:55 p.m. »
  Nu de putine ori am intalnit situatia, cand nici nu trece, dar iti da prioritate oprindu-se fix in fata ta! #:-S
   In video este conform proverbului : "prost sa fii, noroc sa ai"...  a scapat de doua camioane !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

« Răspuns #594 : 16.Aug.2020, 04:27:33 p.m. »
  Nu de putine ori am intalnit situatia, cand nici nu trece, dar iti da prioritate oprindu-se fix in fata ta! #:-S
   In video este conform proverbului : "prost sa fii, noroc sa ai"...  a scapat de doua camioane !

A scapat de 2 camioane si un autocar, cel putin.

Oricum, e evident ca a lipsit intentia de sicanare, cea de  care te plangi ca ti se intampla, tizule.

A fost doar o manevra a unui "norocos", cum bine ai spus.
Mai degraba, s-o fi oprit sa consulte GPS-ul masinii si sa iasa prin lateral, nu ca sa forteze camioanele sa se opreasca  ...

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

« Răspuns #595 : 16.Aug.2020, 06:39:39 p.m. »
..Oricum, e evident ca a lipsit intentia de sicanare, cea de  care te plangi ca ti se intampla, tizule.
  In general nu e sicanare, cat asigurare tardiva+teama, doar unii taximetristi ies cu tupeu din lateral, dar nu ies sa te blocheze complet. Deci, in general este din neatentie, neindemanare, etc.
  In film, e totala lipsa de orientare, nesiguranta, etc.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline toma

« Răspuns #596 : 29.Sep.2020, 12:28:34 p.m. »
  Varianta de achizitie numai roata de rezerva+cric o consider a fi cea mai practica si economica.

NU este nevoie de acel surub de fixare(cauciucul are aderenta buna la tabla), sau cutie de scule, deoarece in mijlocul ei si in lateral am aranjat cricul, coarba si manivela(invelite in lavete), cutia sanitara, triunghiurile, extinctorul si compresorul care au creat un tot unitar  bine fixat si usor de accesat.

La extinctor trebuie sa ai acess rapid si facil. Depozitat acolo devine aproape inutil, mai ales daca ai si ceva bagaje in masina...

Eu tin si trusa medicala la indemana dar nu pentru ca ma gandesc ca as salva viata cuiva cu ea ci pentru ca scormonesc in ea destul de des (picii se aleg cu zgaibe cam la fiecare iesire ).
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline enicky

« Răspuns #597 : 25.Oct.2020, 11:42:26 a.m. »

Offline enicky

« Răspuns #598 : 25.Oct.2020, 03:01:12 p.m. »

Explicatiile mi se par logice, cu toate ca vad ca sunt multe comentarii contradictorii.

Offline enicky