Pedeapsa i-o va da un altul care nu va frana ca mine cand se avanta ca eroul pe rosu pentru ca are ceva de impartit cu cel care l-a claxonat si l-a facut prost.
L-am suportat vreo 300m cu 10kmph fara claxon, fara vreo fortare sau ambalare a motorului (cum fac altii).
Tu cum ai fi reactionat la asemenea cretin?
Ptr. ca si eu sunt biciclist, eu am un respect si ptr. ei si ptr. motociclisti, depasindu-i la mai mult de un metru, chiar ca pe o masina unde imi permite spatiul.
Dar intrand in zona de nesimtire+tupeu, chiar iti admir rabdarea !!!
Cine il va pedepsi ? Politia? Niciodata, el e permanent victima ! Un alt sofer? Putin probabil, astia au Dumnezeul lor, precum betivii care cad si nu patesc nimic !
Posibil ca ulciorul sa nu mearga de multe ori, ptr. ca asa e viata, ca o roata...
Ca nu-ti faci tu dreptate, si aste e adevarat, dar in tara asta mori cu dreptatea-n mana !
Dar poate va da peste un
cetatean sau
grup de cetateni cu bemveu si manele care sigur nu-l va mai ierta, care isi va/vor face singur(i) dreptate si atunci se linisteste. Asta(biciclistul), din pacate, e tipul de om care nu stie de altceva decat de corectie... fizica !
Acum nu stiu prin ce oras circula colegul
@teutzue, unde claxonul are asa efecte miraculoase, ca aci pe la bucale daca-l claxonezi c-a gresit, claxoneaza si el, sau merge tot in nesimtirea lui, chiar daca tie iti zboara capota din cauza claxonului.
Farurile de ceata nu m-au deranjat niciodata, dar lampa de pe spate le-as cam sparge-o !
P.S. Data viitoare pastreaza distanta de 1,5-2m fata de masina din fata(suv-ul negru) si atunci nu-ti mai sare nimeni in fata ! Cel mult intra in aripa ! Si atunci intervenea, se spargea...ulciorul !