Autor Subiect: Conducerea preventiva  (Citit de 93200 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Conducerea preventiva
« Răspuns #540 : 04.Ian.2020, 02:00:43 p.m. »
Dupa primul an de utilizare a camerei din parbriz, atasez doua momente in care am scapat de crash: o depasire periculoasa

- depasire

si o frana la caine pe A2.

- caine pe A2
« Ultima Modificare: 08.Ian.2020, 12:04:47 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #541 : 04.Ian.2020, 07:41:00 p.m. »
Dupa primul an de utilizare a camerei din parbriz, atasez doua momente in care am scapat de crash:
  Prima situatie este frecventa pe soselele noastre, cred ca nu exagerez daca spun ca mie mi s-a intamplat de n ori. In asemenea situatie "cer ajutorul" celui din fata, mai ales daca este camion, pt. ca astora noi le cam "stam in gat", adica ii dau doua flash-uri, sa mai reduca si el din viteza sa am timp sa intru la loc si daca pot il salut si majoritatea raspund. Si chiar te-ai repliat din timp si inca pe linie intrerupta. Bine, toate s-au derulat rapid si creeaza panica...
   Mai nasol mi se pare ca este TIR-ul din fata ta care era sa acroseze camionul.
   Iar cu cainele, nasol ca-ti paradesti masina, ceva frana, usor stanga si gata. Bine ca nu l-ai lovit !
Tot pe A2 am gasit si eu caine si l-am evitat tot cu frana, pt. in stanga era gardul si in dreapta camion... Am observat ca uneori mai ajuta si claxonul.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline toma

« Răspuns #542 : 08.Ian.2020, 01:35:49 p.m. »
O singură persoană a murit pe șoselele din Oslo în 2019. Cum au reușit norvegienii ceea ce părea imposibil

Citat
[...]
 În capitala Norvegiei au fost introduse interdicții de trafic, în special în zona centrală. Totodată, a fost încurajat mersul pe bicicletă, iar riscul de accidente între bicicliști și șoferi a fost redus prin izolarea benzilor de bicicletă de cele destinate mașinilor. Totodată, a fost redusă limita de viteză.
[...]
Singurul accident mortal petrecut în capitala Norvegiei anul trecut a avut loc după un șofer a intrat cu mașina într-un gard.
[...]

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: shpeedy

Offline ntire2000

« Răspuns #543 : 10.Ian.2020, 01:53:05 p.m. »
Am gasit azi un blog al unui tip care a ajuns prin UK si a condus masina cu volan pe dreapta.
Interesanta experienta povestita de el.

https://razvanbb.ro/cum-sa-conduci-pentru-prima-oara-o-masina-cu-volan-pe-dreapta-intr-o-tara-cu-traficul-pe-stanga/
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

« Răspuns #544 : 16.Ian.2020, 01:03:56 p.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline kellogs

« Răspuns #545 : 16.Ian.2020, 01:04:57 p.m. »
Serpentinele sunt absolut minunate, daca iti place sa te si distrezi cu masina din cand in cand.

Atentie la serpentine si distractie in sezonul rece. Chiar daca asfaltul e gri, pe acolo prin munti veti da si de petice de gheata, care uneori nici nu se intind pe toata latimea soselei insa sunt suficiente pentru senzatii tari.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

The following users thanked this post: shpeedy

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #546 : 16.Ian.2020, 02:25:11 p.m. »
imi place sa ma distrez cu si in masina, dar nu atata vreme cat implica riscuri ! multam de sfat, oricum!
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Offline ntire2000

« Răspuns #547 : 30.Ian.2020, 09:50:44 a.m. »
Ce înseamna sa fi prost dar sa ai noroc chior.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #548 : 30.Ian.2020, 11:09:14 a.m. »
Si ala ce l-o plesnit, fix cu 50 la ora mergea, in localitate  :baston:
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #549 : 30.Ian.2020, 12:22:57 p.m. »
3.43.09. il pocneste si la 3.43.20, apare Politia!
Aia erau pititi in boscheti si au iesit instant?
Daca erau pe marginea drumului, soferul era beat, drogat sau inconstient, sa circule cu viteza peste limita legala? Sau circula legal si a avut ghinion sa dea de prostu' satului?
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle