0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
prin fața lui trece ca vântul și ca gândul biciclistul, aptoape să-l ia pe pieton pe ghidon, fără a fi dat semne că ar fi remarcat existența vreunui semafor sau a vreunei zebre. Pietonul îngheață uitându-se siderat după idiot..
... bunul simt nu tine loc de reglementare si aplicare a legii
https://www.wall-street.ro/articol/International/242731/mersul-cu-trotinetele-electrice-pe-sosea-face-prima-victima-in-londra-o-prezentatoare-tv-a-fost-lovita-de-un-camion.html?utm_source=Alert&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletters&utm_content=Mersul%20cu%20trotinetele%20electrice%20pe%20sosea%20face%20prima%20victima%20in%20Londra:%20o%20prezentatoare%20TV%20a%20fost%20lovita%20de%20un%20camionAsa cum prevedeau unii colegi pe topicul de "Conducerea preventive", pare ca trotinestii incep sa devina o problema importanta in traficul actual.Sper sa fie reglementata cat mai repede aceasta chestiune, altfel incepem sa ascultam/citim tot mai des astfel de stiri...
[...]La intoarcere am mers dintr-una,aproximativ 1400km si tot nu ma simteam obosit si parca asi mai fi condus.[...]
[...]Eu am reusit sa merg 1600 km din Albania pana in Bucuresti "dintr-o bucata" si in afara ca am facut peste 24 ore si eram rupt de somn, cu condusul eram ok![...]