Autor Subiect: Conducerea preventiva  (Citit de 93220 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline berila_mz

Re: Conducerea preventiva
« Răspuns #430 : 05.Iun.2018, 10:02:46 a.m. »
Inca o problema sesizata de mine:

Cel care se pregateste sa depaseasca o masina/ coloana, si nu mai are rabdare sa stea in spatele celui depasit si iese cam cu 1/2 din masina pe contrasens chiar daca tu urmeaza sa treci prin dreptul lor, practic te sicaneaza sa mergi mult in dreapta pentru a putea incepe bizonul depasirea.

Si fara atac personal, asta am observat-o in special la soferii din Moldova. Si pot sa o explic prin faptul ca au acele drumuri cu cate O SIGURA BANDA PE SENS plus un acostament foarte larg si ei interpreteaza ca fiind drum cu 2 benzi pe sens. Exemplu cel mai elocvent e drumul Cluj-Dej, unde soferii de SV, BT... sunt campioni a circula cu linia despartitoare de sens printre roti (plus o platforma cu 1-2 masini dupa microbus).

Trimis de pe al meu MHA-L29 folosind Tapatalk

• Suzuki Vitara 1.6 AllGrip Spirit

Offline JMu

« Răspuns #431 : 05.Iun.2018, 10:15:46 a.m. »
Mie îmi plac și mai mult ăia care, atunci când e coloană, ei bineînțeles că nu pot sta în rând. Depășesc câteva mașini, apoi forțează intrarea înapoi în coloană.
Mi-e sincer frică că într-o bună zi o să-mi plesnească ceva în cap și o să scot în decor un d'ăsta. PIT maneuver style.

@hippo Care este importanța faptului că tu nu aveai copii în mașină? Dacă îl lovești pe altul care are, bine măcar că nu aveai tu, nu?
De asta am zis că nu contează cine a scris. E mai bine să o lași așa decât să te scuzi. :)
  • S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #432 : 05.Iun.2018, 10:33:01 a.m. »
Era vorba de autostrada cu 3 benzi pe sens pe care am mers cu 170 ca si ceilati, si nu ma scuz va explic.
Precum ziceam nu fac ghidusii pe dn si nu ma bag aiurea in depasiri.
Pe de alta parte m-am enervat rau pe rucar-Bran, eram cu scrossul si am prins un cazan de papuc care mergea cu 30 si am stat in fundul lui, impreuna cu alti 20, pana la Dambovicioara unde a oprit.
Ar trebui modificat codul sa ii amendeze si pe melcii astia care incurca circulatia
« Ultima Modificare: 05.Iun.2018, 10:48:58 a.m. de hippo »
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline ...

« Răspuns #433 : 05.Iun.2018, 10:38:01 a.m. »
Codul rutier actual prevede sancţiuni pentru circularea cu viteză prea mică, dar ce folos, dacă nu se aplică, decât în mod preferenţial, adică ce le e mai uşor poliţiştilor: pânda la linia continuă şi radarul la ieşirea din localităţi...

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim, toma

Offline ariciul

« Răspuns #434 : 05.Iun.2018, 11:48:22 a.m. »

Si fara atac personal, asta am observat-o in special la soferii din Moldova.

Din pacate nu pot sa nu-ti dau dreptate desi eu sunt moldovean. Se circula foarte aiurea in Moldova dar si drumurile sunt cum sunt. Aici in Iasi sunt multi studenti cu tot felul de masini din judetele invecinate iar pe facebook multi se iau de felul in care conduc, vizati sunt mai ales cei din Vaslui. Dar avem specimene si din cadrul iesenilor. Dar n-as paria ca in celelalte regiuni situatia e mult diferita!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline enicky

« Răspuns #435 : 05.Iun.2018, 01:58:59 p.m. »
Si fara atac personal, asta am observat-o in special la soferii din Moldova. Si pot sa o explic prin faptul ca au acele drumuri cu cate O SIGURA BANDA PE SENS plus un acostament foarte larg si ei interpreteaza ca fiind drum cu 2 benzi pe sens.
  Probabil ca mergi rar in zona, dar de ani de zile se circula ca pe două benzi, s-au format si santuri de la camioane. Mai grav e cand se face triplare, dar in rest este si o parte buna, se fluidizeaza traficul.Cred ca la DN2 faci referire.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Ruhestand

« Răspuns #436 : 05.Iun.2018, 06:47:08 p.m. »
Faptul ca DN2 e in Moldova nu inseamna neaparat ca moldovenii circula aiurea pe el. Aproape toti soferii grabiti dau flash-uri sa tw dai din fata lor...indiferent de numarul de inmatriculare. Eu ma retrag mereu pe acostament pentru a facilita trecerea unuia mai grabit decat mine cu 2 exceptii: sa nu-mi fie mie perturbata deplasarea si sa nu vad flash-uri disperate de la 7000 km...ca atunci numai de-al dracului nu ma dau. In rest, prefer sa merg linistit decat sa stau cu un prost, care nu stie sa depaseasca legal, lipit de mine...
  • Suzuki Vitara S

Offline enicky

« Răspuns #437 : 29.Iun.2018, 08:55:52 p.m. »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Catalln

« Răspuns #438 : 30.Iun.2018, 12:40:25 p.m. »
In acelasi ton
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #439 : 30.Iun.2018, 12:44:55 p.m. »
Si inca unul ! Doi nevinovati omorati iar vinovatul doar putin șifonat.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice