0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Ma intreb, ce s-ar fii ntamplat daca suv-ul nu aparea in fata celui care a filmat? Avea oare timp sa intre la loc cretinul ala ?
Cum să nu vedem filmulețe d'astea când citești și pe forum chestii de genul "In grecia am fost pana la micene, in Peloponez, pe cruise control cu 160-170 si nu am vazut niciun radar, dar vorba ta, foame de bani".Nu are importanță cine a scris, și nu vreau să se înțeleagă că am ceva cu postarea sau userul respectiv.Dar stau și mă întreb dacă cumva am rămas ultimul prost din țara asta care respectă legea. Atât în România cât și în afară. Tot, limite de viteză, încadrare pe banda corespunzătoare, semnalizare (asta chiar e pe cale de dispariție) și mai ales depășire pe linie continuă.Nu înțeleg de ce ai merge cu 170 fix în concediu, când teoretic nu te grăbești nicăieri, nu? Cât câștigi DACĂ nu se întâmplă nimic? 30 de minute la câteva ore? Chiar contează? Și tot vina grecilor fomiști este.Dar nerespectarea legii este peste tot, nu doar la volan. Eu de câțiva ani am așa o curiozitate să văd cât % din cei care traversează strada așteaptă culoarea verde la semafor. În București până acum procentul nu a depășit 20%.
...trebuie sa-ti cunosti bine masina ca sa stii ce poti face sau nu.