Autor Subiect: Conducerea preventiva  (Citit de 93225 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Conducerea preventiva
« Răspuns #370 : 09.Mar.2018, 12:57:58 p.m. »
un "nu" după "dar" :)

Offline enicky

« Răspuns #371 : 09.Mar.2018, 04:29:26 p.m. »
un "nu" după "dar" :)
    Soferul din romanica cred ca si-ar dori sa apara indicatoare de genul :
  ATENTIE ! PESTE Nkm RADAR FIX, sau
  ATENTIE ! INTRE KM XX-ZZ RADAR MOBIL
  Si atunci ar fi toti multumiti ! :)
« Ultima Modificare: 09.Mar.2018, 04:49:07 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online Catalln

« Răspuns #372 : 09.Mar.2018, 05:29:02 p.m. »
Hmm ... recunosc desi am statie + waze (nu pentru ce isi imagineaza unii), tare mi-as dori sa ramana nemarcati + cat mai multi in trafic + macar camere pe toate autospecialele de politie (marcate si/au nemarcate) si sa arda tot ce nu e Ok (treceri pe rosu, sicanari in trafic, fortari depasire / schimbare banda, nerespectare indicatoare / marcaje etc. tot ce se poate)

Trebuie sa recunoastem nici un popor nu a fost civilizat cu vorba buna doar cu "parul".

• Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

The following users thanked this post: enicky

Offline enicky

« Răspuns #373 : 09.Mar.2018, 05:37:11 p.m. »
Trebuie sa recunoastem nici un popor nu a fost civilizat cu vorba buna doar cu "parul".
              :good: :good: :good: ! Catalin nu pot decat sa zic : "jos palaria" ! Asa civilizam si circulatia !!!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online Catalln

« Răspuns #374 : 09.Mar.2018, 05:47:34 p.m. »
              :good: :good: :good: ! Catalin nu pot decat sa zic : "jos palaria" ! Asa civilizam si circulatia !!!

Sper ca s-au vazut ghilimelele, nu de alta dar ... "par"=sanctiuni (amenzi, confiscari masini, retinere/anulare permise etc)
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline ...

« Răspuns #375 : 09.Mar.2018, 05:50:05 p.m. »
Eu le-am văzut și sunt de acord cu ele. Nu dați cu parul!

Offline enicky

« Răspuns #376 : 09.Mar.2018, 05:53:42 p.m. »
   Binenteles ! In vest "parul" este foarte scump si ...consecvent, de aici si civilizatia !(vezi pastrarea linstii, fumul gratarelor, etc.)

Online Catalln

« Răspuns #377 : 09.Mar.2018, 05:59:20 p.m. »
   Binenteles ! In vest "parul" este foarte scump si ...consecvent, de aici si civilizatia !
Corect.
La noi s-a luat doar acea parte a democratiei care place la toti  :D "avem doar drepturi, fara obligatii"
Consum mixt realizat la

Offline enicky

« Răspuns #378 : 09.Mar.2018, 09:31:00 p.m. »
La politie (daca este adusa filmarea).....Neasigurare la schimbarea benzii de mers, Daca nu are filmarea ... vinovata doamna cu Vitara. Cel cu Nissan-ul nici o treaba, daca nu e lovit si el.
    @trifi  nu am calitatea sa fac educatie rutiera, dar mi se pare mult mai usor sa-nvatam din greselile altora, decat din ale noastre : pe pagina anterioara am pus un stop-cadru cu momentul care declanseaza accidentul. Sau mai urmasete de n ori clipul(1min) ca sa intelegi ce trebuie si ce nu trebuie facut in trafic !
    Nissan-ul nici nu semnalizeaza nici nu se asigura la sch. benzii si obliga Loganul sa franeze, iar Vitara neatenta(care n-a pastrat distanta!) provoaca accidentul. Nissan-ul declanseaza, scapa fara nicio zgaraietura si pleaca linistit mai departe.
    Cocluzia(d.p.m.d.v) ar fi ca trebuie sa ne asiguram si sa semnalizam schimbarea directiei de mers si sa pastram distanta fata de ceilalti participanti la trafic.
    "Nissan-ul nici o treaba" ??!!!!!

The following users thanked this post: toma, gelum

Offline ulise

« Răspuns #379 : 10.Mar.2018, 05:06:04 p.m. »
  Cum se fac de ras masini 4x4

Lăsând la o parte faptul că site-ul auto-bild.ro e ... cam maro, și asta o spun cu un adblocker activat, filmulețul ne spune un lucru foarte valoros: iarna e nevoie de anvelope de iarnă.  :D. Cred că era mai potrivit la capitolul ”conducere preventivă”, decât la off-road. Nu de alta, dar ăia chiar sunt on-road acolo...

Salut.
Chiar daca e zapada sau noroi, dincolo de un sistem 4x4 conteaza mult si anvelopele. Conteaza gumele chiar daca ai si reductie.
« Ultima Modificare: 10.Mar.2018, 05:17:51 p.m. de ulise »
  • Dacia Duster- motor K4M cu GPL
Viata este prea scurta pentru a alerga prin ea.

The following users thanked this post: shpeedy