Autor Subiect: Conducerea preventiva  (Citit de 93226 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Conducerea preventiva
« Răspuns #340 : 08.Dec.2017, 08:23:41 a.m. »
Pacat ca n-a patit nimic "duamna"...

Stiu, poate e urat ceea ce spun, dar - atata vreme cat un individ/o individa nu numai ca nu este capabil(a) de putina introspectie pentru a vedea daca/cum a gresit, dar mai este si pus(a) pe razbunare fara discernamant (pentru ca asta a incercat pe autostrada - sa scoata in decor respectiva masina) - frica mi-e ca respectiva experienta nu l-a(a) marcat(-o) suficient pentru a trage niste invataminte, iar data viitoare poate chiar ii iese sa faca rau celor din jur...

Deh, cam asta se intampla cand legea nu este aplicata echitabil si consecvent. Era oare la prima abatere de acest sens?! Tinand cont si de conditii (carosabil umed etc), oare nu poate fi considerata tentativa de omor?! Intreb si eu...
« Ultima Modificare: 08.Dec.2017, 08:36:39 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline NicNic

« Răspuns #341 : 08.Dec.2017, 08:33:07 a.m. »
Când șicanantul devine propria victimă:

Examen psihiatric! Pentru un nou permis ...
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

« Răspuns #342 : 08.Dec.2017, 09:52:01 a.m. »
Pacat ca n-a patit nimic "duamna"...

Stiu, poate e urat ceea ce spun,.... frica mi-e ca respectiva experienta nu l-a(a) marcat(-o) suficient pentru a trage niste invataminte, ...

Deh, cam asta se intampla cand legea nu este aplicata echitabil si consecvent..... oare nu poate fi considerata tentativa de omor?! Intreb si eu...
              Stiu ca l-a un moment dat tu ai numit asta superstitie, dar chiar si-asa, faptele noastre au un "ecou" care se intoarce, iar faptul ca in incercarea de a face rau altuia "cazi tu in groapa" si prima mana de ajutor o primesti tocmai de la "victima" ta, asta este cea mai mare pedeapsa !!

Dar nu trebuie sa uitam ca masina este o arma care poate face rau si noua si altora .

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ariciul

« Răspuns #343 : 08.Dec.2017, 11:31:25 a.m. »
Da cati din astia nu sunt! Azi dimineata in fata mea unu cu Land Rover a facut o figura din asta unuia cu o masina mica, am crezut ca se suie pe el! Multa minte le mai trebuie la unii.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline fireburn

« Răspuns #344 : 08.Dec.2017, 12:14:24 p.m. »
Da cati din astia nu sunt! Azi dimineata in fata mea unu cu Land Rover a facut o figura din asta unuia cu o masina mica, am crezut ca se suie pe el! Multa minte le mai trebuie la unii.
Ii permite statutul de "Gipan" sa faca asta.
Este acelasi lucru cu masinile "premium" fara maneta semnalizare. Sunt "premium" dar vin fara maneta respectiva, pentru confortul cocalarului soferului.

Offline enicky

« Răspuns #345 : 17.Dec.2017, 06:51:38 p.m. »
....La viteze mari de 130-150 km/h, masina nu are o directie precisa, oricat ai corecta, raspunsul e intarziat si te face sa tot corectezi directia stanga-dreapta.
Nu are un feedback al directie precise.
    Nu stiu cum conduci, dar eu la viteza asta am mers si fara maini pe volan(plus alte chestii, baut cafea etc.), sau poate este asfaltul valurit, sau nu te-ai obisnuit cu ea ! :dknw:(ma rog, 130 nu este viteza mare !)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #346 : 18.Dec.2017, 07:59:37 a.m. »
Fără mâini pe volan la 130 km/h... iar altora le atragi atenția când își pozează bordul în mers...

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #347 : 18.Dec.2017, 08:20:25 a.m. »
Era o treabă...  fără mâini și cu roțile din față în aer.  ;)
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline MBL

« Răspuns #348 : 18.Dec.2017, 08:23:29 a.m. »
Păi în această situație, n-ar fi avut sens să țină mâinile pe volan.  :-?
  • Vitara Passion 1.6VVT AllGrip MT

Offline enicky

« Răspuns #349 : 18.Dec.2017, 09:11:35 a.m. »
Fără mâini pe volan la 130 km/h...
     ,,,si fara picioare ! Cred ca la toti se-ntampla ! Am o problema cu utilizarea telefonului in timpul condusului ! Bluetooth-ul asta...