0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
"Nebuloasa" mai este creata si de marcajul de separatie a acostamentul in discutie, care este linie discotinua. Ar trebui facut linie continua,
Iar fenomenul "capete de pod" (vazut de atatea ori la tv.) nu l-am inteles si nu-l inteleg : cred ca este cauzat de teama de a merge pe langa axul drumului, probabil !
Largirea soselei cu un acostament consolidat, nu a prins si podetele care au ramas la largimea initiala. Neintrtinerea lor prin curatare, iluminare pe timp de noapte si/sau vopsire cu vopsea fluorescenta plusi vitezele destul de mari cu care se circula (100 - 150 km/h), o
Nu sunt Gigi-contra, [...]
Totul este, dupa mine, sa nu confundam aceasta sosea cu o ...autostrada.
Daca stai cu ochii pe oglinzi si mergi cu bun-simt nu te sicaneaza nimeni(cred!).
In acest contest, am gasit multi participant la trafic care circulau cu 70-80km/h pe ...banda normala(de langa axul drumului), pe care i-am depasit fara flash-uri sau altceva. Dar am gasit si soferi care m-au vazut in oglinda si mi-au facut loc. Nu putem fi toti la fel.
Drumul nu mi se pare asa "tragic" dupa cum il povestiti voi, [...]
Chiar daca se incalca legea(ceea ce evident nu este bine, dar se face pt. a se castiga timp)
Citat din: enicky din 14.Oct.2017, 09:34:17 p.m.In acest contest, am gasit multi participant la trafic care circulau cu 70-80km/h pe ...banda normala(de langa axul drumului), pe care i-am depasit fara flash-uri sau altceva. Dar am gasit si soferi care m-au vazut in oglinda si mi-au facut loc. Nu putem fi toti la fel.Aici nu inteleg ce ai vrut sa spui... ai apreciat mai mult comportamentul celor care au circulat incorect, facandu-ti loc? Au procedat cu bun simt?
[...]Cred ca nici un politist nu o sa iti dea amenda tie, daca treci pe acostament fiindca ai in spate un sofer agresiv evitand un accident. Mai degraba aluia.Si chiar daca iti da si tie amenda, sa fie sanatos! O platesc bucuros decat sa pun viata mea si a celorlalti din masina in pericol. [...]