0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Daca se doreste neaparat un raspuns, puteti aplica regulamentul din Germania.unul din soferi isi va alege alta ruta de deplasare prin acea intersectie
cei carora li se infunda drumul, au cedeaza la toti si la toate.
1.Este o situatie pur teoretica ce zici tu, practic nu o sa vezi o intersectie in cruce care sa nu aiba niciun semn de circulatie.2.Daca citezi mereu legea si vrei sa se aplice strict, nu o sa mai treaca niciunul, fiind blocati toti de prioritate de dreapta.
Citat din: NicNic din 26.Mai.2024, 01:18:36 p.m.Daca se doreste neaparat un raspuns, puteti aplica regulamentul din Germania.unul din soferi isi va alege alta ruta de deplasare prin acea intersectieDin pacate aici vorbim de legislatia din Romania (nu toti circulam prin Germania) si de o chestiune speciala in care se poate afla oricine la un moment dat. Simpla-mi curiozitate este de cum ati proceda in situatia data si care ar fi explicaia acesteia?Daca "unul din soferi isi va alege alta ruta de deplasare prin acea intersectie" e posibil a fiecare in felul lui sa faca asa ceva si va iesi un carambol. Nu crezi ca circulatia ar trebui totusi dirijata de cineva pentru degajarea intersectiei in siguranta?Pentru cei care au raspuns ca intersectia respectiva este practic o intersectie cu un drum fara prioritate sau un drumm secundar, as vrea sa stiu ce i-a determinat sa gindeasca asfel. Forma "T" ar fi unul din criterii la care "piciorul" este considerat drum secundar? Cit priveste termenul de "a presupune" nu este echivalent cu termenul "cert".P.S. Cei pe care ii plictisesc sau enerveaza intrebarile mele, pot foarte simplu sa treaca peste ele.