Ca sa raspund tuturor:
1) soferul Audi gri asteapta cuminte ca sa dea prioritate - se vede semnul cedeaza trecerea; el are de dat prioritate tuturor, dar se pare ca nu-l deranjeaza asta cu atât mai mult cu cât se vede ca nu e ditamai coloana în spatele lui - de aici putem deduce ca nu are nici el de asteptat prea mult.
2) eu nu circul cu viteza prin intersectii (pe ideea ca poate dau de un prost mai mare decât mine) - mai mult de 30 n-aveam cu toate ca se vede pe filmare ca am piscat-o si eu un pic ca sa nu-l încurc pe cel care tocmai traversa calea ferata (vine din dreapta) si caruia eram obligat ca sa-i dau prioritate (pe cât posibil nu-mi place sa fiu nesimtit - ajunge sa nu mai am loc în congelator dupa aia)
3) dobitocul ala este reprezentativ pentru RO, doar aici minimul respectul fata de cel din trafic e ceva dus la nivel microscopic; ne consideram europeni, dar cel mai probabil asa ceva se întâmpla prin tari de lumea a treia - cu toate ca aia s-ar putea sa aiba ca scuza prostia si/sau nivelul de educatie.
4) daca eram cu o coaja de maxim 2000 de euro ma înfigeam fara nici cel mai mic gest de regret
în mândretea lui de Audi, cred ca acceleram pâna la podea ca sa fiu sigur de daune si de faptul ca ramâne si fara permis pe lânga utilaj.
5) ca si constatare finala chiar nu înteleg înversunarea de a ne grabi undeva cu orice pret si nesimtire maxima fata de cei din jur cu toate ca stim ca moartea oricum ne ajunge din urma; nu e mai bine ca sa ne traim clipele frumos si fara stress?
PS: soarele n-are nici o treaba în toata situatia asta decât poate faptul ca atunci când era mic l-o fi uitat ma-sa pe prispa neprotejat de radiatiile solare pe dobitocul asta care a ajuns acum la maturitate cu deficiente mentale.
PS2: enicky a facut o constatare buna, cu ce viteza mergeam eu.
Am observat ca nenorocita mea de camera are ceva optiune dezactivata (cred ca gps-ul) si nu-mi arata viteza de deplasare - musai sa o butonez mâine ca sa corectez problema.