Autor Subiect: Dar de ce sa-mi iau o Vitara?  (Citit de 15921 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline centel

Re: Vitara 2017 1.6 benzina
« Răspuns #70 : 20.Iul.2017, 01:13:35 p.m. »
Regretati ca ati luat masina si ca nu ati luat alt model sau alta marca?
Daca ma intrebi pe mine raspunsul e DA, daca o intrebi pe nevasta-mea raspunsul e NU!
A meritat investitia?
Masina nu este investitie, este o cheltuiala. Investitie e doar daca te apuci sa produci bani cu ea ... taxi, uber, transport, etc....
In cazul meu, in momentul cand am luat masina, era cea mai buna alegere de pe piata, raportat la ce limitari/cereri/compromisuri aveam eu atunci.
  • Vitara 1.6 Passion 2WD AT - Galactic Grey

vitara spirit AT

• Vizitator
Re: Dar de ce sa-mi iau o Vitara?
« Răspuns #71 : 09.Feb.2018, 01:34:23 p.m. »
Garantia de 5 ani e "by default" acum, pentru toate masinile noi achizitionate.

Extinderea garantiei la 7 ani este posibila si se plateste sau e gratuita, in functie de negocierea cu dealerul atunci cand se face comanda.

In cazul meu, pe contract e marcata grantia de 5 ani cu posibilitatea de a extinde la 7 ani, contracost.
Se apropie momentul cand o sa imi scot certificatul de inmatriculare. Dealerul mi-a spus ca, daca vreau, pentru 200 eur, pot sa imi prelungesc garantia de la 5 la 7 ani. Imi permit sa intreb, cum ati procedat voi?
 Credeti ca se merita?
Multumesc anticipat.

Offline Ajax26

Re: Re: Dar de ce sa-mi iau o Vitara?
« Răspuns #72 : 09.Feb.2018, 03:57:40 p.m. »
Depinde  de mai multi factori - Cat ai de gand sa pastrezi masina, cati km faci pe an etc
Oricum nu acopera chiar tot garantia asta asta extinsa - nu este ca la KIA cu 7 ani de la producator. Este practic o asigurare care o face suzuki printr-un broker international pentru defectiunile aparute dupa cei 3 ani. Practic nu mai plateste fabrica ci o companie de asigurare de afara.
Eu am negociat direct masina cu 7 ani garantie - ca sa nu ma doara capul . M-am gandit ca are turbina, cutie automata, 4x4 si macar stau linistit 7 ani cu astea daca nu o vand.

• SX4 S-CROSS 1.4 LUXUS AT ALLGRIP

vitara spirit AT

• Vizitator
« Răspuns #73 : 09.Feb.2018, 04:22:44 p.m. »
Ma gandesc sa o tin cel putin 7 ani. In ce priveste km, nu cred ca o sa depasesc 15 mii pe an.

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #74 : 09.Feb.2018, 10:03:23 p.m. »
@vitara spirit AT  Avem discutie despre garantie extinsa aici: Extra-garantie pentru masinile Suzuki (2016/2017)
« Ultima Modificare: 10.Feb.2018, 12:20:09 a.m. de yeti »
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline Dogy

« Răspuns #75 : 04.Mar.2018, 06:35:23 p.m. »
Pana la urma, de ce sa-ti iei Vitara? Studiind toata piata auto din prezent, raspunsul este simplu: este cea mai ieftina masina 4x4, care are si cutie automata, plus cele mai multe dotari la banii astia. Practic, este fara concurenta din acest punct de vedere - de aceea, probabil, nici nu scoate Suzuki varianta Passion cu AT.
In plus, nici Duster si nici noul Ford EcoSport - competitorii directi - nu ofera combinatia 4x4 cu AT.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

The following users thanked this post: enicky

Offline aditu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
    • iasi
Sfat achizitie Vitara 1.6 allgrip Passion
« Răspuns #76 : 07.Mai.2018, 04:02:50 p.m. »
  Buna ziua tuturor. As dori cateva sfaturi de la voi.
   Ma tot gandesc sa aleg intre Vitara 1.6 allgrip Passion si o toyota corolla ( motor 1.6 benzina)
   Cum gandul imi sta 60% mai mult la Vitara, as dori cateva sfaturi de la posesori.  Am tot citit pe forum si cu bune si cu rele.

Multumesc
  • Vitara

Offline ariciul

« Răspuns #77 : 07.Mai.2018, 04:39:17 p.m. »
Eu sunt din Iasi si intamplarea e ca imi suradea si mie o Corola. Dar am vazut si Vitara si cum eu am de strabatut  o portiune neasfaltata pana acasa am ales Vitara. Daca intentia e de a merge numai pe asfalt atunci poti  socoti sanse egale pentru amandoua. Daca nu atunci Corola sare din discutie pentru ca are garda numai 12cm fata de 18.5 ai Vitarei. Eu de ex am facut ieri o excursie Iasi-Ciric-Dorobanti-Carlig-Copou  cu portiunea Dorobanti-Carlig neasfaltata. Cu o Corola nu m-as fi aventurat pe acolo.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline aditu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
    • iasi
« Răspuns #78 : 07.Mai.2018, 05:26:36 p.m. »
  De cat timp o ai? e cum se zvoneste: tabla subtire? voseaua proasta?
  • Vitara

Offline Meltdown

« Răspuns #79 : 07.Mai.2018, 05:27:58 p.m. »
Da, tabla subtire, vopseaua proasta, antifonare care lasa de dorit.

In rest sunt foarte multumit.

Masina are aproape un an si 21000 km.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl