Autor Subiect: Dar de ce sa-mi iau o Vitara?  (Citit de 15926 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline mariusl82

Re: Dar de ce sa-mi iau o Vitara?
« Răspuns #50 : 03.Feb.2017, 11:06:01 a.m. »
da, dar se aplica si retroactiv asta??? this is the question :-? :inteligent:
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline toma

« Răspuns #51 : 03.Feb.2017, 11:12:41 a.m. »
Pe Suzuki.ro nu e prea clar cum e cu garantia.  :-/  Am gasit doar ca:

Programul de Garanţie Extinsă Suzuki a fost realizat pentru a întâmpina exigenţele dumneavoastră privind utilizarea autovehiculului, oferindu-vă posibilitatea de a extinde garanţia standard a producătorului (de care dispuneti deja), cu 24 de luni. Astfel, autovehiculul dumneavoastră poate beneficia de o garanţie de până la maxim 5 ani, fără limită de kilometri. Perioada garanţiei extinse va începe în ziua următoare încetării garanţiei producătorului, fără a depaşi perioada maximă sus menţionată.

Din poza pusa de @Catalin reiese o perioada de sapte ani. Sa intelegem ca producatorul a marit garantia de la 3 la 5 ani?

Eu zic ca singura informatie cu valoare legala este cea gasita in contractul de cumparare. La mine spune asa: " Perioada de garantie se intinde pe o perioada de 60luni fara limita de km, de la data la care vehicolul este pus in functionare prima oara"  Apoi se vorbeste despre garantia de 12 ani a caroseriei in cazul  coroziunii de la interior catre exterior...

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: kellogs

Offline aleksanders

« Răspuns #52 : 03.Feb.2017, 11:12:53 a.m. »
din poza eu inteleg ca garantia standard este de 3 ani - masina luata in 2017 pana in 2020 si apoi extinderea este de 4 in loc de 2
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline emil_greus

« Răspuns #53 : 03.Feb.2017, 11:14:23 a.m. »
Garantia de 5 ani e "by default" acum, pentru toate masinile noi achizitionate.

Extinderea garantiei la 7 ani este posibila si se plateste sau e gratuita, in functie de negocierea cu dealerul atunci cand se face comanda.

In cazul meu, pe contract e marcata grantia de 5 ani cu posibilitatea de a extinde la 7 ani, contracost.

Offline aleksanders

« Răspuns #54 : 03.Feb.2017, 11:17:00 a.m. »
este o greseala atunci in hartia scrisa de dealer (poza afisata) - trebuia ca garantia de 5 ani sa se incheie in 2022 nu 2020.... apoi sa aplice extensia
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline emil_greus

« Răspuns #55 : 03.Feb.2017, 11:31:32 a.m. »
Destul de ciudat.... pe hârtia respectiva e o garanție de tipul (3 + 4) și nu (5+2).
Eu am făcut contractul pe 11 ianuarie și la mine scrie clar " garanție 5 ani fără limita de kilometrii cu posibilitatea de extindere la 7 ani contracost" 

Oricum e clar ca Suzuki operează niște modificări referitoare la garanție.  Cred ca în 2-3 săptămâni se va clarifica situația.

E îmbucurător ca sunt schimbări în bine :)

Offline cydul79

« Răspuns #56 : 03.Feb.2017, 01:41:12 p.m. »
La mine nu se mentioneaza nimic de extracosturi. Scrie 48 de luni peste cele 36 de luni sau 100.000 km(care vine mai intai).
Si nu prea cred ca o sa fac eu mai mult de 30.000 km pe an asa ca o sa duc toti aia 7 ani.
  • Vitara S 4WD, MT- Cool White Pearl

Offline shpeedy

« Răspuns #57 : 03.Feb.2017, 03:37:39 p.m. »
Am reusit si fara allgrip  :) Cu Allgrip nici nu se discuta , lasi totul in urma  B-)

Daca vorbim de viteza, Allgrip-ul nu prea te ajuta, din contra...   :-?

In conditii de asfalt uscat, Allgrip-ul te ajuta la plecarea de pe loc, dar - la viteza - masina devine o tractiune fata, cu detrimentul pierderii unei parti din puterea motorului prin invartirea arborelui cardanic...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline mariusl82

« Răspuns #58 : 03.Feb.2017, 03:40:52 p.m. »
cred ca se referea la modul SPORT
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline Maria Iosif

« Răspuns #59 : 03.Feb.2017, 04:34:41 p.m. »
Daca vorbim de viteza, Allgrip-ul nu prea te ajuta, din contra...   :-?

In conditii de asfalt uscat, Allgrip-ul te ajuta la plecarea de pe loc, dar - la viteza - masina devine o tractiune fata, cu detrimentul pierderii unei parti din puterea motorului prin invartirea arborelui cardanic...
Spuneam ca am reusit fara all grip fiindca nu am  ;-) as fi vrut, dar de atata au fost banii.si da, am zis de all grip, m-am referit la modul sport care iti da alt sprint, in rest stiu ce inseamna tractiunea integrala si la ce ajuta
  • Vitara Passion 1.6 Benzina