Autor Subiect: Dar de ce sa-mi iau o Vitara?  (Citit de 15931 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Lerua07

Re: Dar de ce sa-mi iau o Vitara?
« Răspuns #30 : 03.Feb.2017, 12:13:07 a.m. »
Atunci, Catalin, inseamna ca ori a gtresit cifra, ori e asa de vrajit(incantat) de masina incat a mai pus de la el 2 ani !  :D
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline enicky

« Răspuns #31 : 03.Feb.2017, 01:52:33 a.m. »
Dar de ce să-mi iau o Vitara?
   @Catalin pentru ca si peste 20 000(douazeci de mii)km vei avea acelasi raspuns : pentru ca merita !
   Dar se pare ca unii n-au fost incantati de entuziasmul tau(pe care ti-l inteleg) si ar fi fost mai multumiti daca ai fi postat aici. Nu te speria, asa suntem noi romanii, carcotasi : cand e bine de ce e bine, cand e rau de ce e rau?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #32 : 03.Feb.2017, 07:55:10 a.m. »
unii n-au fost incantati de entuziasmul tau(pe care ti-l inteleg) si ar fi fost mai multumiti daca ai fi postat aici.

ochelarii de cal si globul de cristal nu intra in dotarea tuturor

Offline Cătălin

« Răspuns #33 : 03.Feb.2017, 08:43:32 a.m. »
Aș fi putut jura că nu trebuie să precizez că glumesc atunci când am scris 200 de km. Mea culpa, o fac acum: treaba cu 200 de km a fost o glumă.  :)
Referitor la fiabilitatea unei mașini, a unei mărci ori a unui model anume, calculele se fac la nivel global. Pentru că de fiecare dată când achiziționez ceva de folosință îndelungată prefer să citesc mult la cestiune, am căutat informații despre noul Vitara în toată lumea. Și a reieșit că este una dintre cele mai fiabile mașini din lume. Concluzie trasă și de profesioniștii în domeniu. Nici dacă aș fi avut 200.000.000 de km nu aș fi schimbat statistica.
Referitor la garanție, o imagine face cât o mie de cuvinte.
În concluzie, ce să fac dacă-s mulțumit de alegerea făcută? Să caut defecte doar pentru a îngroșa secțiunea dezamăgiri? :)
  • Suzuki Vitara, Renault Laguna II
Suzuki Vitara, Passion 2WD, transmisie automată, 1.6 benzină, Atlantis Turquoise

The following users thanked this post: kellogs

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #34 : 03.Feb.2017, 09:10:35 a.m. »
Eu zic să ignori răutatea colegului, se pare că are o zi mai puțin ok. E și el om  :)

Felicitări pentru mașină, cât mai mulți kilometri fără evenimente!
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

The following users thanked this post: Cătălin

Offline aleksanders

« Răspuns #35 : 03.Feb.2017, 09:12:24 a.m. »
cred ca gradul de satisfactie dat de masina este in mare parte influentat de istoricul masinilor detinute anterior  :D
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: toma

Offline Vali D

« Răspuns #36 : 03.Feb.2017, 09:21:00 a.m. »
Cătălin - Nu ai de ce sa nu fi multumit de alegerea facuta, de altfel majoritatea sunt multumiti de masina. Ca se putea mai bine - da, se putea. Ca service-urile ar trebui sa aiba oameni mai bine instruiti - da, oricand. Ca unii dealeri ar trebui sa aiba un comportament civilizat fara de clienti/ posibili clienti - normal. Intotdeauna este loc de mai bine. Insa asta nu inseamna ca masina in sine este un produs catastrofal. Este o masina decenta la un pret corect. Acum ca suntem carcotasi - e de inteles pe undeva pentru ca se intampla ca efectul contabil sa isi spuna cuvantul in produsul final.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #37 : 03.Feb.2017, 09:25:34 a.m. »
Eu zic să ignori răutatea colegului, se pare că are o zi mai puțin ok.

Daca te referi la mine, nu am scris cu rautate.  :) @Catalin are trei posturi pe forum, eu nu am de unde sa stiu ca glumeste sau nu, daca el spune ca are 200 km cu masina iau de buna aceasta informatie, mai ales ca nu a a folosit emoticoane. Iar cele subliniate de mine nu se aplica doar la Vitara sau sa zicem Suzuki, e valabil pentru orice masina.

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #38 : 03.Feb.2017, 09:38:39 a.m. »
Omul face referire la Suzuki ca brand, nu neapărat la mașina lui

Pai nu prea are legatura cu cei 200km,se refera la marca/renume suzuki si garantie

Dar de ce să-mi iau o Vitara?
Întrebarea este foarte pertinentă. După cca 200 de km făcuți cu noua mea Vitara, iată cum aș răspunde:
1. Este una dintre cele mai fiabile mărci din lume.
2. Este una dintre cele mai corecte mașini la un așa preț (eu am luat-o cu 16.100 și am primit covorașele de cauciuc bonus).
3. Costurile de întreținere sunt cu muuult mai mici decât la brand-uri concurente.
4. Este o mașină foarte arătoasă. Asta face bine la self esteem.
5. Deloc în ultimul rând, de anul acesta începând, beneficiază de 7 ani garanție, fără limită de kilometri.
Cum ai putea să-i reziști?

Doar generalități, nimic concret legat de mașina personală. Lucrurile ăstea le spune despre mașina noastră și soacră-mea, proprietar de Audi. Da mai citește și ea diverse pe internet și se uită la tv.

Si tu vrei sa luam in serios postarile tale?

Acum spune-mi te rog încă o dată că nu e răutate, no offence. Eu, mai slab de înger așa, nu aș mai fi intrat pe forumul ăsta veci, dacă aș fi scris a treia postare plin de entuziasm și cineva m-ar fi făcut neserios.

eu nu am Vitara...

Tocmai.  >:D<

• Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline Cătălin

« Răspuns #39 : 03.Feb.2017, 09:59:24 a.m. »
Cred că ar trebui cumva să-mi explic întreprinderea.
Secțiunea aceasta se numește Dar de ce să-mi iau o Vitara?, corect? Ei bine, am considerat că secțiunea este dedicată îndeobște celor care încă oscilează între câteva modele când sunt în pragul achiziției. Mie mi-ar fi fost utile aceste lucruri, în sensul că aici, la această secțiune. Singurele mele postări au fost în două secțiuni: cea pe care suntem acum (am explicat de ce) și http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5793.new#new&gsc.tab=0, pentru că exista oportunitatea. Am niște experiențe neplăcute pe forumuri diferite, motiv pentru care țin departe de postări. Am citit Forumul din scoarță în scoarță, i-am povestit și dealer-ului despre acest loc, le-am mai dat câte un share pe la cunoscuți și cam atât. Nu vreau să cheltuiesc timp pentru a intra în polemici cu nihiliștii. Pe de altă parte, nici nu vreau să îngreunez coerența forumuli prin postări nenumărate doar pentru contorizare. DIn acest motiv nu le-am răspuns celor care m-au felicitat pentru alegere, am preferat să le dau doar thanks.
Unul dintre motivele principale pentru care nu mai postez pe forumuri este obiceiul din ce în ce mai întâlnit conform căruia, dacă nu am văzut/citit despre ceva, acel ceva nu există. Deși unii oameni nu au văzut/citit despre ortografie, ortoepie sau punctuație, acestea din urmă chiar există. Și-s de folos, pot face diferențe.
Altfel, toate bune și să mă scuzați pentru ușoara deviere. :)
  • Suzuki Vitara, Renault Laguna II
Suzuki Vitara, Passion 2WD, transmisie automată, 1.6 benzină, Atlantis Turquoise

The following users thanked this post: hugbear, enicky, yeti, bogdanzarnescu