Autor Subiect: Finanțare pentru achiziție auto  (Citit de 12306 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

Re: Finanțare pentru achiziție auto
« Răspuns #20 : 12.Sep.2016, 11:47:14 a.m. »
Masina cumparata cu credit auto iti apartine in acte din momentul cumpararii. Masina este bunul cu care girezi creditul, dar la o eventualitate incapacitate de a mai plati ratele, tu poti valorifica masina ca sa achiti creditul. Bafta.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline boga81

« Răspuns #21 : 12.Sep.2016, 12:32:12 p.m. »
Leasing ptr firme, daca ai. Daca nu, nevoi petsonale. Baga un ochi pe finzoom.ro. poti compara diverse credite
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline zinc

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
« Răspuns #22 : 12.Sep.2016, 03:43:16 p.m. »
Eu am facut credit auto la CEC, dar trebuie nervi tari, m-au frecat cu hartiile.

Offline mpamfil

« Răspuns #23 : 12.Sep.2016, 03:56:11 p.m. »
Eu am făcut credit de nevoi personale la ing, pentru mașină de 22300€, ticket rabla plus aport personal plus 70000 lei de la bancă, dobândă fixă, plătesc 1460 lei pe lună rata plus în medie 25 de lei asigurare(la început a fost cam 50 de lei dar scade lunar odată cu soldul, știu că anul ăsta a crescut valoarea asigurării dar acoperă mai multe chestii). E suficient să te duci doar cu buletinul dacă nu ai venituri de pe PFA sau alte surse, verifică ei la ANAF venitul, banii îi primești foarte repede.
« Ultima Modificare: 12.Sep.2016, 03:58:01 p.m. de mpamfil »
  • Suzuki Vitara S 1.4 AT AllGrip Bright Red

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #24 : 12.Sep.2016, 04:18:32 p.m. »
Multumesc mult, in mare mi-am facut o idee, din pacate am inteles ca nu mai exista niciun tichet rabla disponibil anul acesta.
Cat despre dealeri, am contactat 3 din tara prin formularul acela de pe suzuki.ro. Arad, Mures si Arges. Cei din Arad au sunat deja de doua ori sa discutam, restul niciun semn pana acum. Ori nu-si verifica mailul ori au volum mare de vanzari si nu se complica, om vedea
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline Alex D

« Răspuns #25 : 01.Iun.2017, 11:55:12 p.m. »
Am vazut ca nu s-a mai postat de mult aici.

Ca idee, am vazut ca acum e disponibil credit prim "prima masina". Din ce am vazut, sunt cele mai mici dobanzi. Exluzand leasing din start, practic ar fi:
1. Prima masina
2. Credit auto
3. Nevoi personale
O sa fac niste simulari pentru fiecare tip de finantare. Ca sa nu vorbesc singur..a cumparat cineva prin programul Prima masina?
  • Suzuki Vitara Cool/1.6 Allgrip/Cool white pearl

Offline mariusracean

« Răspuns #26 : 02.Iun.2017, 06:16:31 a.m. »
Pentru Vitara ce o astept am facut un credit de nevoi personale la BRD.

Suma imprumutata: 70.000 RON. Dobanda fixa si rate fixe pe toata perioada creditului: ~1480 RON.
In rata este inclusa si ceva asigurare.
Nu a fost nevoie de  nici o garantie (nici macar masina cumparata).

In felul asta am mers la dealer cu banii jos, iar masina e pe numele meu din prima zi.
  • Vitara Spirit 1.6B, AllGrip, 5MT, Galactic Grey Metallic

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #27 : 02.Iun.2017, 10:03:29 a.m. »
La prima mașină este o sumă maximă, nu-ți iei nici logan.

Offline jupanul1

« Răspuns #28 : 02.Iun.2017, 11:09:41 a.m. »
Parcă am citit pe undeva că suma maximă pentru un credit prima mașină e de 50000 FĂRĂ TVA. Deci ar fi loc de chestii, dacă pui tu diferența până la prețul de achiziție (care presupun că e mai mare). La creditul ăsta trebuie să contribui cu minim 5% avans (se acceptă tichet rabla în contul avansului).
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #29 : 02.Iun.2017, 12:29:37 p.m. »
Aia e suma maximă a autoturismului de nou. Gresisem eu la postul anterior.

Programul Prima Masina 2017 se adresează exclusiv persoanelor fizice, iar autoturismele eligibile trebuie să aibă zero kilometri şi un preţ de achiziţie care nu depăşeşte suma de 50.000 lei fără TVA.