Autor Subiect: SUZUKI SPLASH  (Citit de 36352 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Re: SUZUKI SPLASH
« Răspuns #20 : 19.Mai.2009, 10:23:24 p.m. »
Inainte de orice ...

salut Primitivus te rog sa citesti regulamentul(da un search) ca sa nu avem probleme cu moderatorii. e vorba de prescurtari si limbaj mirc... samd
Sper sa ne vedem la intalniri. urmatoarea voiam sa o facem la parcul ala nou

Offline Primitivus

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #21 : 22.Mai.2009, 07:36:51 p.m. »
Iti multumesc pentru avertisment. Nu am stiut. Nu voi mai face prescurtari. Am citit regulamentul si il voi respecta. Nu promit, dar voi incerca sa vin la intalniri.  :)
« Ultima Modificare: 22.Mai.2009, 08:10:44 p.m. de Primitivus »

Offline Printesa Lia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Femeie
  • fericita cu mine insami
« Răspuns #22 : 23.Mai.2009, 08:04:01 p.m. »
am aflat de club cautand sfaturi...ca deh! daca nu ai pe cine sa intrebi in lumea reala, intrebi in cea virtuala! Logic! si mai este o chestie: chiar daca pun intrebari care ar putea sa sune mai ciudat pentru altii, prin intermediul forumului sunt scutita de zambete sarcastice, ras superior amuzat.. Stiu, merit toate acestea, dar toti s au nascut invatati?? Ma bucur ca am de unde sa invat. Multumesc ca m ati primit! :x
Printesa Lia

Offline miocrl

« Răspuns #23 : 23.Mai.2009, 08:12:19 p.m. »
@ Printesa Lia: oo si pe aici se mai arunca ironii. dar sigur ca e mai fain sa nu le iei face-to-face

@ Primitivus: toti mai gresim, dar nu e chiar ca la politie. vii la intalnire maine?

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
« Răspuns #24 : 23.Mai.2009, 11:50:23 p.m. »
Bine-ai venit, Printesa Lia!

si mai este o chestie: chiar daca pun intrebari care ar putea sa sune mai ciudat pentru altii, prin intermediul forumului sunt scutita de zambete sarcastice, ras superior amuzat.. Stiu, merit toate acestea, dar toti s au nascut invatati?? Ma bucur ca am de unde sa invat.

O sa vezi ca ai ce afla de pe aici si nu te sfii sa intrebi.

Offline hugbear

« Răspuns #25 : 24.Mai.2009, 12:00:37 a.m. »
Hello Princess si "welcome o the club"! Legat de "intrebari ciudate", pe aici se aplica principiul exprimat de semnatura mea ;)
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline denisa_ioana

• Full Member
  • Mesaje postate: 116
« Răspuns #26 : 25.Mai.2009, 10:59:37 p.m. »
A pupat si a mea 140km weekendul asta intr-un final  :)  . Un consum de doar 5,6 , asa ca merge  :good:
Denisa
Splash 1.2 AT GS named  :x ZUKI
B 23 YDR

Offline Primitivus

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
« Răspuns #27 : 26.Mai.2009, 10:13:52 a.m. »
Luna asta am foarte mult de lucru, nu pot veni la intalniri, dar poate la sfarsitul lunii viitoare...  ;) Saptamana asta am facut 1 an de cand am splash-ul si am facut prima revizie (am 11.000 km). M-a costat 582 Ron. N-am avut nicio problema.  :)
« Ultima Modificare: 26.Mai.2009, 10:34:51 a.m. de Primitivus »

Offline M_TM

« Răspuns #28 : 26.Mai.2009, 03:57:51 p.m. »
Luna asta am foarte mult de lucru, nu pot veni la intalniri, dar poate la sfarsitul lunii viitoare...  ;) Saptamana asta am facut 1 an de cand am splash-ul si am facut prima revizie (am 11.000 km). M-a costat 582 Ron. N-am avut nicio problema.  :)
Presupun ca revizia ai facut-o la sm,in tm?
Zi te rog o vorba buna despre ei ca de mult timp nu-i mai lauda nimeni! :happy:

Offline iogamac

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #29 : 02.Iun.2009, 05:26:11 p.m. »
Salut! Am un Splash 1,2 benzina full option de 1 an, luna trecuta am trecut de 10.000 de km si sunt f multumit de el. Abia dupa 10000 de km a inceput sa scada consumul, pana acum aveam un consum de 7,6 in oras, acum am 6,9. In afara aveam consum de 5,6 acum am 5. E OK. Nu mi-a facu nicio faza pana si sper sa o tina tot asa.

Hello and Welcome!!! Al meu Splash consuma 8,9 in oras.....sa fie oare de la cutia automata diferenta?!  :dknw:

bunaaaaaaaaaaaa...
sunt noua, abia acum am aflat de club! :prty:
si al meu consuma cam 8 in oras...si cutia este manuala...deci probabil...  :ad sub masa: suntem femei...deh!
splash..........o alegere super!