Salutare gasca!
Dupa mai bine de 8 luni de cand m-am inregistrat in clubul vostru, la vreo 7 de cand am achizitionat "fleoshc-ul", primul din Galati
cred, am curajul sa ies din "anonimat" si sa-mi dau cu parerea alaturi de voi cu privire la ce poate si cam ce cred ca-i lipseste masinutei asteia.
In primul rand aduc multumiri tuturor pentru post-urile voastre, la care am apelat cand cautam cu disperare informatii in ideea de a vedea daca merita achizitionarea unei astfel de jucari. Pot spune chiar ca a ajuns sa ne placa (mie si sotiei) masina inainte de a o vedea in realitate. Cum in Galati sau imediata apropriere nu e nici un dealer Suzuki (rusine lor!), doar aceste posturi si Opelul Agila (care chipurile e sora geamana a Splash-lui) au reusit sa ne formeze o idee! Despre cum am ajuns s-o achizitionam si de unde, e o intrega poveste pe care probabil ca o sa va povestesc alta data
, cert e ca din momentul in care am vazut-o pentru prima data n-a trecut o luna si deja o aveam.
Dupa 6000 de km, suntem din ce in ce mai incantati de ea, face toti banii din p.d.v al sistemelor de siguranta care si-au dovedit eficienta in ultimile 2 luni de zapada, e destul de agila si indeajuns de nervoasa atunci cand e cazul.
Cel mai mare minus al ei ar fi garda la sol foarte joasa, ceea ce nu ne-a permis intrarea pe stradutele necuratate de zapada fara s-o julim un pic pe dedesubt
. Alte probleme semnificative n-am avut, mai putin scaaaartaitul usilor spate, care dupa ceva timp, au incetat sa ne mai streseze fara interventia noastra.
Despre cunsum e devreme sa vorbim acum, dupa 10 mii de km mai stam de vorba!
Ne gadim cu groaza ca ne apropiem de prima revizie si nu stim unde anume sa mergem
, dar cine stie poate s-o trezi cineva sa deschida un showroom si pe meleagurile noastre.
Pana la urmatoarea "revedere" numai bine si drum bun oriunde ati merge!