Autor Subiect: SUZUKI SPLASH  (Citit de 36362 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Iahim

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 345
  • Gen: Bărbat
  • Suzeta Splash 1,2
Re: SUZUKI SPLASH
« Răspuns #110 : 18.Ian.2010, 09:38:29 p.m. »
Salutare, si bine ai venit.
  1.A doua revizie am facut la Marshall in Rm. Valcea - 300 lei.
  2.Nu consuma mult, depinde cat de ''apasat'' conduci, in demaraj o masina consuma cel mai mult. Eu in Bucuresti scot consumuri intre 6,5 si 7,5 litri/100, mi se par foarte rezonabil la ce ofera si cat ii cer.
 :dknw:Cu bicicletele ati incercat? :-O

Offline greensplash

« Răspuns #111 : 18.Ian.2010, 09:38:50 p.m. »
Ce parare aveti despre service-ul Suzuki din Romania?

Post Merge: 18.Ian.2010, 09:57:56 p.m.
Salutare, mai vorbim si altadata, nb
« Ultima Modificare: 18.Ian.2010, 09:57:56 p.m. de greensplash »

Offline raluk

• Full Member
  • Mesaje postate: 104
  • Gen: Femeie
« Răspuns #112 : 18.Ian.2010, 10:01:19 p.m. »
si la mine in oras consuma destul de multicel pe timp de iarna, undeva la 8% , dar avand in vedere ca o folosesc cam 50% oras - 50% inafara , consumul mediu de 6.5% e mai mult decat multumitor.

a mea e din septembrie 2008 si am aprox 23.000 km

parerile despre service`urile Suzuki din Romania sunt impartite  :) unii sunt mai multumiti, altii nu
splash 1.2 GS kashmir blue

Offline hugbear

« Răspuns #113 : 18.Ian.2010, 10:58:07 p.m. »
Ce parare aveti despre service-ul Suzuki din Romania?
Poti afla mai multe in aria dedicata service-urilor
« Ultima Modificare: 18.Ian.2010, 10:59:56 p.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline raluk

• Full Member
  • Mesaje postate: 104
  • Gen: Femeie
« Răspuns #114 : 24.Ian.2010, 12:51:14 p.m. »
poate sa ma ajute cineva sa imi spuna ce tip de antigel sa cumpar pentru splash ? cel pe care il am deja e de culoare albastra.

va multumesc
splash 1.2 GS kashmir blue

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #115 : 24.Ian.2010, 02:23:22 p.m. »
Nu conteaza culoarea.Trebuie sa fie antigel pentru radiatoare de aluminiu.Daca il schimbi in service,il folosesti pe cel de la ei.
Go Terios!!!:)

Offline Iahim

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 345
  • Suzeta Splash 1,2
« Răspuns #116 : 24.Ian.2010, 06:51:55 p.m. »
A da??!! Multumesc Lucian, nu stiam ca sunt tipuri diferite in functie de materialul radiatorului.
Bafta!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #117 : 24.Ian.2010, 06:53:17 p.m. »
Doar doua tipuri sunt.
Go Terios!!!:)

Offline viorelalexandru

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #118 : 12.Feb.2010, 11:52:24 p.m. »
    Salutare gasca! >:D<
    Dupa mai bine de 8 luni de cand m-am inregistrat in clubul vostru, la vreo 7 de cand am achizitionat "fleoshc-ul", primul din Galati   :happy: cred, am curajul sa ies din "anonimat" si sa-mi dau cu parerea alaturi de voi cu privire la ce poate si cam ce cred ca-i lipseste masinutei asteia.
    In primul rand aduc multumiri tuturor pentru post-urile voastre, la care am apelat cand cautam cu disperare informatii in ideea de a vedea daca merita achizitionarea unei astfel de jucari. Pot spune chiar ca a ajuns sa ne placa (mie si sotiei) masina inainte de a o vedea in realitate. Cum in Galati sau imediata apropriere nu e nici un dealer Suzuki (rusine lor!), doar aceste posturi si Opelul Agila (care chipurile e sora geamana a Splash-lui) au reusit sa ne formeze o idee! Despre cum am ajuns s-o achizitionam si de unde, e o intrega poveste pe care probabil ca o sa va povestesc alta data  :-j  , cert e ca din momentul in care am vazut-o pentru prima data n-a trecut o luna si deja o aveam.
    Dupa 6000 de km, suntem din ce in ce mai incantati de ea, face toti banii din p.d.v al sistemelor de siguranta care si-au dovedit eficienta in ultimile 2 luni de zapada, e destul de agila si indeajuns de nervoasa atunci cand e cazul.
    Cel mai mare minus al ei ar fi garda la sol foarte joasa, ceea ce nu ne-a permis intrarea pe stradutele necuratate de zapada fara s-o julim un pic pe dedesubt  :">. Alte probleme semnificative n-am avut, mai putin scaaaartaitul usilor spate, care dupa ceva timp, au incetat sa ne mai streseze fara interventia noastra.
     Despre cunsum e devreme sa vorbim acum, dupa 10 mii de km mai stam de vorba!
     Ne gadim cu groaza ca ne apropiem de prima revizie si nu stim unde anume sa mergem  :dknw:, dar cine stie poate s-o trezi cineva sa deschida un showroom si pe meleagurile noastre.
    Pana la urmatoarea "revedere" numai bine si drum bun oriunde ati merge!

« Ultima Modificare: 13.Feb.2010, 12:29:38 a.m. de viorelalexandru »
fleoshc 1.2 gs

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
« Răspuns #119 : 13.Feb.2010, 03:11:20 a.m. »
Salutare (din nou) Viorel!

...Cel mai mare minus al ei ar fi garda la sol foarte joasa, ceea ce nu ne-a permis intrarea pe stradutele necuratate de zapada fara s-o julim un pic pe dedesubt

Si eu am avut aceeasi "nemultumire" legata de garda prea joasa a masinutei. Cu timpul, m-am invatat cu ea si am avut grija sa ocolesc locurile care ar putea sa-mi dea batati de cap ;)

In legatura cu consumul, poti sa-ti faci o idee aici, asta asa, ca sa nu spui dupa aia 10 mii de km ca ai vreo surpriza in privinta acestuia. Bineinteles ca iti doresc sa ai consum cat mai mic (asta asa, pentru Cristyyy in special  >:) )